Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

та то добре, але куди мені з тим багатством перед святами діватися? :girl_crazy: хоч сядь і плач :girl_impossible:

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а мо то кіндер-сюрприз????? впершу чергу ростуть груди)

3. La esposa

La esposa Moderator

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Ой як я вас розумію!!!! в мене те саме. І так багатство не маленьке, а тепер ще більше стало і всі сорочечки в обляжечку ледь защіпаються(((( Лише переглядаю на вішаках, а вдягнути не можу:sad:

5. Sapiha

Sapiha New Member

Щастя, що багатство зверху виросло, бо гірше коли знизу і в жодні штані не влазить.

6. hrystusja

У всіх нормальних людей Паска печеться в спокійній атмосфері а в мене цього року в дуже нервовій:sad:. І чому?? Мама сказала, що пхатись не буде і печу я! Ага!!!!:sad:
    А чо воно таке???? А тісто не забите???? А тіста не мало????? А банячки не великі??? А вогонь не сильний???? І таке цілий день. Я вже чуть не плакала біля тих Пасок:sad: Дякуючи Богу вони вже допікаються і з вигляду гарні. Але чого то мені вартувало!!!:sad:

7. Dobra

Dobra Well-Known Member

А випічка потребує хорошого настрою.
    Я всіх з кухні вигнала, малу від себе відірвала (переважно тримається за ногу), і спекла кекс в силіконовій формі квіточка. І виріс, і гарний, і з шоколадом. Але їсти неможливо - запах нестерпний - напевно яйця купили погані, чи що? Зла і не добра.
    А ще маємо запрошення до родичів, у 2 сім"ї, і до нас приїжджають 7-8 родичів, і всі ображаються, що не можемо приділити всім увагу - а на понеділок ніхто переносити зустріч не хоче. А день не безмежний, мої нерви також. Два дня тероризують, вихід один - всі до нас (зі своїми продуктами:girl_crazy:). Настрій зіпсований.

Останнє редагування: 23 Квітень 2011
  8. poetka

poetka Well-Known Member

І в мене настрій зіпсутий,чоловічка як завжди дома немає,він то появляється то знову йде, а як вдома то або в неті висить або телевізор дивиться.....Шось я себе такою одинокою почуваю і задаюсь питанням:нафіг заміж виходила?????

9. ckorpionsha

10. Florena

Florena Member

Вже все пороблено і сили десь поділись, з"явився нестерпний головний біль., хоч би це не зіпсувало настрій перед святом.

11. ckorpionsha

як Вам добре..у мене ще купа всього на шиї...але настрій чоловік вже встиг зіпсувати, як завжди на ВСІ свята...

12. poetka

poetka Well-Known Member

Аналогічно.........
    Типові КОЗЛИ!!!!!!!!

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Умене настрій зіпсований... Причини поки що не встановллено. Не знаю що то таке, але в середині якась дика напруга.
    Напевно причин дуже багато і яка саме з них шкребе мені душу не знаю Просто хочеться десь закритися в якомусь кутику і щоб мене ніхто не чіпав. Ось так!!!

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Я нині при святі спалила свій новенький плащик:girl_cray::girl_cray::girl_cray: То так вирішила "відсвіжити" одяг перед прогулянкою, бо цілий день возилась і сильно помнулась.
    Купили нещодавно нову праску, а я то звикла, що стара паскудно гріла, ну і вгатила на максимум. А воно від одного дотику БАЦ! і пропалило на комірці величезну дирищу...В мене аж мову відібрало. Добре, що мама заспокоїла, що виправить комірець, бо я сильно розстроїлась...

15. Florena

Florena Member

День святковий, а мої милі мужчини мені цілий день нерви треплють, вже й не рада, що чоловік вихідний і синуля дома сидить,бо прихворів. Так зіпсували настрій, що ми навіть не пішли у гості, щоб там нікому не зіпсувати свято. Одне потішило, ми з донечкою гарненько двох прогулялись по місту.

16. hrystusja

:girl_cray:Все! Мій організм не витримує свят:8:. Маю страшні болі в шлунку, хоча їла дуже мало жирного і гострого. Повний хододильник полядвиці а я :bad:...:sad:

17. ckorpionsha

Яка то біль той шлунок непередати

18. vernata

vernata New Member

В нас, коли святили паску, колесо від візочка відлетіло, каже чоловік, що конкретно поломалося там щось, сьогодні не гуляли, виправдовували себе, що погода погана. Як ми завтра будемо без візочка гуляти?

19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я вчора дуже сильно руку попекла, біль адський був, спала всю ніч з компресом (терта картопля), то зняло біль, але руки...чорні з білим вперемішку - де опік - біла шкіра..

20. levandivka

levandivka З яйцями...

У слінгу, як (інші) люди гуляють.

Статус теми:
Закрита.