Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. нталька

нталька Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

не сплю з п"ятої ранку - малий затемпературив. Тільки тиждень здоровий був...
    Від нового року ще не мала можливості жодних вихідних поспати довше - все або хтось з нас хворий, або мені на роботу, або і те і інше. Шось цей рік здоров"ям не радує. Зовсім вже нема натхнення ні на що.

2. Alicia

Alicia Well-Known Member

Вчора вирішила пропилососити, розетка знаходиться в середині шафи-купе, рукою сперлася на поличку, і в той момент поличка з гуркітом падає і я разом з нею головою об кут...Більше злякалася, ніж було боляче...Коханий прибіг на мій крик і аж жахнувся - в мене з розсіченої брови йшла кров...І той кут шафи також був в крові...Вже потім я подивилася на себе в дзеркало і сама злякалася. Кров йшла така густа і темна...Все око і лице залила...
    Потім обробляння рани, нестерпний біль...Через хвилин 20 зупинили кров, рана трохи підсохла. Коханий від мене не відходив, втішав мене, смішив, що до нашого весілля заживе. Я собі уявляю, якби таке дійсно сталося перед нашим весіллям...:girl_impossible::girl_sad:
    А так дійсно - до весілля заживе! І у коханого на тій самій бровці також є шрам! Будемо тепер ще більше схожі!

3. Музик

Музик Мартуська

в мене просто божевільний тиждень - лягаю перша-пів на другу, встаю найпізніше - шоста і майже весь день на ногах. мазок не слухається, ноги болять, я просто втомилася, а на носі свята!

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

:sad::sad::sad: Після майже півтора річної переви в мене почалися КД. Я вже забула як то. Самопочуття:8:...

5. hrystusja

Щось часто я жаліюсь:sad:
    Знову маю жахливу мігрень. Щойно ледь не втратила свідомість. Добре що ліжко було поруч, бо просто звалилась в потьмаренні:sad:.

6. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Тільки почався тиждень, а де мої сили???? Погуляли 2,5 години з Марком, але він не спав, а ми бавились в м"яча, гойдались, робили пасочки в пісочниці. Кх-кх. Забула я вже, що таке рачкувати після 4-річної перерви. "Не те года". Важкий період, коли дитина не ходить, але й в возику сидіти не хоче. Я ся втішила, що повернулась до 38 розміру, але з таким гУлянням можу і в нереальний для мене 36 перебратися.

7. Leila

Leila Well-Known Member

Я знову захворіла, який вірус вчепився, очі червоні, з носа тече. якась я зовсім виснажена весною. Сил нуль, робити є що в хаті, а настрою і бажання немає зовсім. коли той депресивний настрій пройде?

8. Ная

Ная Well-Known Member

А я нині ше з банного халата не переодягалася) Нині мама моя вдома якимсь чудом,погуляла мені з обома дітьми,тепер пішла з Софією до церкви,а ми з Таюсею вдома. В порівнянні з щоденною біганиною,гулянням,бавленням нині день просто чудовий! Піду таки переодягнусь)))

9. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

10. Ная

Ная Well-Known Member

11. Virginia

Virginia Well-Known Member

В нас сьогодні здох папугайчик:sad: Вона пару днів мучилась, щось в неї зі шлуночком було, і от сьогодні, коли я йшла на роботу, то "хлопчик" вже її вигнав з клітки( в них якісь такі правила) і поки мама прийшла додому в обід, то казала, що вона лежала вже здохла посередині кухні, а він стояв біля неї і кричав:sad: То він вже другу партнерку втратив, бідака...
    Майже все життя в мене є папугайчики, а тепер напевно прийдеться розпрощатись, бо мама вже знайшла добрі руки для нашого пташка:sad:

12. Holly

Holly Moderator

я як ніхто, розумію тебе. Сама мучусь вже 2 день, тиск скаче як дурний

13. hrystusja

Я міряла тиск. В мене він якраз нормальний. А голова як баняк:sad::sad:. З ліжка встати не можу. І так маю схильність до мігрені, а тут ще недосип додався:girl_cray:. От і вгмираю зараз. Добре що малий чемний не плаче, а то можна було б:suicide:.

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Наші майстри затопили сусідів. Ми на 3 поверсі, то 2 і 1 затоплені. Будемо ще й сусідам ремонт робити. Ну то якась катастрофа, якесь невезіння. Планували ще до Нового року переселитися, і постійно щось стається. Постійно нерви...
    Якби в таке вірила, то сказала би що хтось наврочив. Ну що би не робили - все не так. Скільки грошей на вітер пішло взагалі мовчу.

15. olerusya

olerusya sweet candy ;)

ну то нехай майстри й роблять плюс ще й матеріали за всій кошт купують! Не можна ж бути такими необережними!:girl_impossible:
    хіба може там яку трубу прорвало?

16. Dobra

Dobra Well-Known Member

Я вже не маю на чому спати - старша така енергійна, що за два роки знищила диван. Я вчора його розкладала, і та частина, що висовується, просто відокремилась і залишилась в моїх руках. Боковинка відлетіла ще минулого тижня. Про стан тканини мовчу. Поламали радіотелефон. Про кількість розбитої посуди не хочеться і згадувати.
    Ремонт пральної машинки обійшовся два роки тому в 100 зелених (повз барабан було напхано багато речей, майстер був в шоці).
    Я розумію, що діти так ростуть, але втомлююсь жити в світі "уползающих вещей".

17. Venezianka

Venezianka New Member

Щось здоров"я не дуже, завтра до лікаря. І коли ця "чорна" полоса закінчиться???:girl_sad:

18. Dominika

Dominika Well-Known Member

Самопочуття жахливе! Голова тріщить, з одного боку так тисне, що аж око сльозиться, зуби всі ниють, так ніби мають от-от відвалитись, ходжу цілий день позіхаю, приходжу додому в 7 і ледве доходжу до ліжка(( І таке від понеділка. Так вже чекала того тепла, і маєш... Думала буду тішитись, а виходить, що чекаю вже від ранку півшостої, щоб з роботи чкурнути додому і спатки. І що то таке може бути? (( Хник.

19. La esposa

La esposa Moderator

щойно прасувала свою улюблену сорочку. І як я, така мудра, здогадалася її заздалегідь поміряти? ото був би завтра сюрприз... На мені не сходиться жодна моя сорочка! :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray: і головне, зі штанами-спідницями все нормально, а сорочки з минулого року в грудях малі :girl_mad: що я на свята робитиму?? ну не купувати ж обновки в останній день :girl_impossible: а плаття-туніки вже набридли :sad: нє, ну все на купу, сиджу й реву :suicide:

20. zaderyshka

zaderyshka Member

Статус теми:
Закрита.