Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Smorodynka

Smorodynka Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Можна любити, але я не полюбила.:) Крім того в мене варикоз і мені протипоказана стояча робота, яку передбачає моя перша освіта, і робота по якій призвела до варикозу і як наслідок операції
    Тут я з вами не погоджуся, бо якщо людина, наприклад, працювала бухгалтером, то юристом їй буде важко влаштуватися

2. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

а ніхто і не говорить, щоб бухгалтери юристами йшли працювати. мова йде про досвід приймати рішення, виходити зі складних ситуацій, вміння спілкуватись з різними категоріями людей, вміти виконувати завдання, вміти чітко ставити завдання ітд. можна ще багато перераховувати, що дає людині будь-яка робота.
    шукаєте себе? бажаю Вам успіху!

3. Virner

Virner Well-Known Member

Я сюди плакатись...
    1. У зв'язку з певними обставинами, відкладається купівля довгоочікуваного помешкання. А я вже думками ремонт робила і меблі розставляла...:sad:
    2. Я далі без роботи (є якісь підробітки, але це все не те). А найобразливіше, що Тебе не беруть на роботу через те, що Ти можеш піти в декрет...
    3. А я і хочу в декрет! Та Бозя думає інакше. Лише боляче дивитись, як чоловік з надією чекає кожного місяця. Я теж...але... Просто відпустила цю ситуацію...не хожу ні до лікарів, ні на узд, не роблю аналізів і тестів... Живу...і вірю, що все буде ок.
    Та вчора... Було мені геть зле...отруїлась чимось, мабуть... А чоловік так обережно - а може??? Дівчата!!! В мене серце розривається...Проплакала у ванній півгодини.
    4. У мами знову проблеми з документами...точніше продовжуються... А у мене нема сил з тим всім боротись - сама дуже переживаю, але треба і маму підтримувати. Бо хто як не я?
    Знову, тихенько собі плачу в куточку - головне, щоб ніхто не бачив!!!
    5. :girl_devil: Ну, що то за жучки завелись в квартирі на підвіконнику??? А я терпіти не можу всяку комашню...вже вимила хімією...а вони далі лізуть... От і переваги орендованого житла. Мабуть, вікна пора міняти...

Весна...Я Тебе так чекала!!! Так чекала!!!
    Нічого, будем загартовуватись!!!

Останнє редагування: 21 Березень 2012
  4. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я сьогодні плачууууу.:girl_cray::girl_cray::girl_cray: І то так що вже вся геть запухла і ніц мене не попускає. Хотіла подзвонити до коліжанки понити, але тут таки передумала і прийшла в котре поплакатись на свій улюблений форум.:sad: Трималась огурцом, трималась... і тут мене понесло.:umbrage:

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

Вище носа!!!потрібно памятати, що завжди після чорної смуги іде біла:)потрібно триматись і боротись до кінця!!!і скоро Ви з посмішкою буде згадувати проживші проблеми:)

6. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Вчора все було більш-менш, то відпустили додому, а сьогодні:
    адська біль, все набрякло, температура, завтра на перев"язку, а я не хочу! :sad:
    ненавиджу хворіти! :girl_cray:

7. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

В малого 16.03 було ДН 6 років. Дійшло до торта а в сина 37'C! На наступний день злягла я... Ось так до сьогодні і мучимось, та ще і без антибіотиків не обійшлось(( я зла і недобра... Фе! І малий так сумно питав: -мам, а чому я захворів на свій ДН? ЖАХ! Хоть би ми на поправку пішли, бо намучились, то ще нам лікарні бракне... Тьху тьху тьху!

8. dasha

dasha Well-Known Member

І ми вже тиждень хворіємо, аналізи поганенькі, я вже тут в хаті скоро зпліснявію, погода така хороша, а боюсь десь вийти з малим, бо дуже кашляє.: Сумний:

9. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

дурацький день :hang1: добре що ще трохи і він закінчиться...гррр...:ninja:

10. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Маю проблеми з оком - щось мені там ніби заважало, пішла до окуліста, а виявилось що маю на одному оці внутрішньоочний тиск зависокий... А ніколи проблем не мала з очима... маю 100 % зір, але спадково маємо глаукому, перевірили мене на якомусь спец. тесті - і виявилось, що є певні зони, які я тим одним оком небачу, плюс тиск... грустно якось...

11. dasha

dasha Well-Known Member

Знову в малого висока температура, навіть не поснідав нічого, тільки встав зразу заснув, і що то за зараза? Зараз знову поїдемо в поліклініку.: Girl_cray:

12. Florena

Florena Member

Прийшла весна, на вулиці така красота, все оживає, а на душі як киця нагадила, якийсь такий депресняк бере, що аж моторошно робиться. Нічого не радує навіть вишивка не допомагає, та квіти які зацвіли не радують. З чого це так трапилось, капец.

13. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Якось тримаюся, але вчора вже була близька до істерики.
    Кожен день, протягом вже півтора місяці переглядаю вакансії, відправляю резюме. Толку - 0. Ага, бояться декрету, я вже з двома дітьми (не груднічками!), дітей більше не планую, і шо? Нічо! Починаю комплексувати, "кому я треба в 30 років з 2 дітьми офіс-менеджером?" Хочуть модельних дівчаток до 25 років, мало знати англійську і німецьку, ще хочуть економічну, фармацевтичну, і тд освіту. Здуріти можна. На відіслані резюме, або обіцянки, і потім - мовчок (це найгірше), або просто мовчок. Морально зневірена і виснажена... Підтримки від родини - 0. "Ну не візьмуть і ладно...", "І не така вже й хороша та робота...", "А як же з дітьми буде...". Це так "окрилює і надихає".
    А крім того всього (ніби замало), маю виховні війни з дітьми. Старша викидає коники, вчитися не хоче, Сідати за уроки - в неї КОЖЕН ДЕНЬ плачі і істерики, на тему "я дурна, я не розумію". Я вже боюся тих вечорів, відтягую як можу той час вчити домашні. В голові в дитини - пусто, одні забавки і мультики, нема НІЯКОГО розуміння, що ТРЕБА ВЧИТИСЯ. Неакуратна, безтолкова, лінива. Не можна так про свою дитину, напевне, але це правда! Я вже зриваюся, в самої он вчора аж серце боліло. Довела...
    З меншою легше, але ж БЕРЕ ПРИКЛАД ЗІ СТАРШОЇ і теж такі "дзвіночки" проскакують. А ще та дитяча впертість і заздрість до старшої...
    Чоловік " не при ділах", або "ти сама в усьому винна".
    Я вже НЕ МОЖУ. Починаю пити заспокійливе і їду до мами на тиждень. Хоч трохи матиму допомогу.

14. sofcja

sofcja Member

пардон, ви забули хто її такою виховав? і старшу, і меншу...
    без образ, але дитина часто копіює вашу поведінку.
    і спробуйте схему не треба вчитися, а вчитися ЦІКАВО! - дуже помагає:girl_wink:
    забавки і мультики обмежте на максимум, і спробуйте щось з тим робити.
    бо істериками і нервами шкодите і собі, і діткам!
    а з роботою справді важко - тут співчуваю!

15. Arapeta

Да-да... Звичайно в усьому винна я... і Ви напевно все краще за мене знаєте. Щиро бажаю Вам успіхів у вихованні власних дітей.

16. terezka

terezka котяка-вишивака

17. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Ну чого Ви так? Не треба шукати крайніх, а треба діяти.
    В нас також бувають проблеми з уроками, але наразі допомагає те, що в школі їх зацікавлюють - наклейками, смайликами, галявиною успіхів. А от Вам прийдеться придумати систему заохочень для дитини самій - Ви краще знаєте дитину що вона любить. Ще один варіант - зробити сам процес цікавішим -
    можливо спробувати робити уроки разом з нею - я також не розумію, давай разом прочитаєм-зрозумієм.
    Моя не хотіла читати - коли збивалась, нервувала, я підшуковувала тексти з недовгими словами, а ще нам допомагла "чарівна закладка" з кітті- водила по рядках і не збивалась. Щодо того, що немає розуміння що треба вчитись, то рідко в якої дитини воно є, - знову ж таки - треба якийсь стимул знайти - такий який буде дієвий і результативний саме для Вашої дитини - "дай за дай", чарвіний пендель, то вже залежить що на Вашу дитину подіє.
    Руки опускаються і нерви здають в кожної мами. Але для того, щоб змінити ситуацію треба діяти!

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

сама стикнулась з проблемою навчання дітей, не дерма існує така дисципліна як педагогіка!до кожної дитини треба мати свій підхід, когось потрібно привчати до навчання через ігри і ще з малечку, когось потрібно "з паском" заганяти за книжки, когось потрібно хвалити за маленькі успіхи...
    своїх діток ще немаю,але зі сусідськими завжди сиджу роблю уроки(сама не знаю де те терпіння береться, хоч і далеко не педагог)...моя вам порада, перенесіть навчання на ігри, які цікавлять дитину, так набагато простіше...
    я якось вирішила зробити експеремент з дітьмя подружки(живем посусідству) старший то взагалі дуже проблемна дитина, одні збитки, молодшенький такий сам почав рости, я з 2-ох рочків з ним "бавилась-вчилась", ходили іграшки рахували, читали і писали...дитина зараз відмінник, старший побачив, що молодшого більше хвалять за успіхи в навчанні і собі за голову взявся!!!

19. Arapeta

20. Hermi

Hermi Well-Known Member

ніхто не каже, що Ви погана мама, якби такою були, то б махнули на дитину рукою;)

може ще бути проблема в тому, що дитина ще не зовсім усвідомила процесу навчання, на психологічному рівні неготова до такого.кожен у свій вік доходить, що треба вчитись:)
    я була подібна, страшенно не любила читати, вчити вірші...мама довго зі мною мучилась, навіть вже і в старших класах зі сльозами на очах сідала, щоб вивчити на память вірш(хоч була медалісткою)
    не картайте себе так!!!дитини лежить душа до іншого, потрібно зрозуміти до чого і вже відштовхуючись від того, допомагати дитині полюбити навчання!

Статус теми:
Закрита.