Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

А в нас у Нових Санжарах, в центральній районній лікарні, згоріла реєстратура :sad: :sad: :sad:

Як і іншим мешканцям Новосанжарщини, так і мені з чоловіком необхідно відновлювати свої медичні картки:khomyak:

2. Музик

Музик Мартуська

а в мене від позавчора спина сильно болить - нині вже хоч сидіти можу, а вчора з роботи ледве прилізла - ні сидіти, ні стояти, ні рухатись - ніяк просто. пролежала овочем весь вечір, муж сам вечерю готував. то просто капці! головне що біль в попереку для мене не новина зовсім але ж не так!

3. Hermi

Hermi Well-Known Member

я далі мучаюсь через своє кохання...все валиться з рук, апетиту ніякого...цілу ніч думала ні про що...Так хочеться написати я тебе кохаю, давай будем разом, якщо ти того звісно хочеш..але як це буде виглядати, дівчина робить перший крок...та чи взагалі мені вистачить сміливості це зробити... вже двічі пробувала завести розмову на цю тему і двічі не насмілилася...

4. zaderyshka

zaderyshka Member

5. Hermi

Hermi Well-Known Member

Ми вже давно знайомі...досить хороші друзі...просто пожартували перед одногрупницями на рахунок наших стосунків... і з того часу почались мої муки...

6. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

прийшла жалітись, бо я лінива клуша.
    Я якось ніяк не можу дати собі раду в порядках. Кожну суботу з чоловіком поприбираємо, а в понеділок знов бардак.

Сьогодні я то трохи порозгрібала, але тому, що пропустила спортзал..
    А в звичний день я встаю о 6, на роботі вже о 8, після роботи - зал, дома я - 19-30-20-30.. і я хочу хіба трошки поїсти/попити/посидіти й піти спати..
    Коли займатись хатніми справами? Коли прибирати? Їсти готувати? я так хочу ідеального порядку, чистоти.. І сама ж винна, бо не вмію себе організувати..

7. arina

arina Active Member

а моєму мацьопику завтра 2 рочки. А я тільки-но знайшла нормальну роботу, відпрошуватись не буду, та й грошей на забаву ще не заробила... Якось прикро так, що цілий день синулька сам з бабою проведе. Знаю, що він ще нічого не розуміє, але совість мучить, так хотіла йому на ДН якесь свято організувати...

8. tsyganka

tsyganka Member

Прочитавши ваш допис аж комок в горлі застряг. Так важко ділити себе між дитиною і роботою. Зараз такий час, що добру роботу з хорошою заробітною платою тяжко найти, а за ті копійки, що пропонують роботодавці краще пильнувати дитину.
    Теж в пошуках роботи, але як то буде з організацією свого часу і як малий буде без мене, не знаю. Чи будуть відпускати на день-два чи при кожних соплях-кашлях потрібно буде брати лікарняне? Ой.... Але якось мусить бути. Не ми перші, не ми останні.:scratch_one-s_head:

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а хто не хоче, але відкрию вам секрет - такого не буває. Звичайно це не означає, що треба взагалі забити на прибирання, але спокійніше до того ставтесь. Бо може в манію перерости;)
    Скільки сил витрачається на те прибирання і вилизування, і через півгодини вже знову буде що прибирати. Краще проведіть той час з рідними чи присвятіть собі.

10. Vероніка

Vероніка Never give up

Мій синулька в 2 рочки теж не дуже розумів сенс свята, але той день пам"ятає і через рік - згадує розваги, друзів, а головне торт і задмухування свічок. :radist:
    Так що в свій вихідний ви можете влаштувати малечі маленьке свято, навіть прогулянка в парку і яскрава повітряна кулька порадують малюка.

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Сумно... В мого коханого сьогодні день народження, але він зараз далеко :sad: привітала його по скайпу, але навіть поговорити не вдалося - то він зайнятий, то я, ще й велика різниця в часі... так хочу щоб він вже повернувся:girl_cray:

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Не засмучуйтесь - організуєте в суботу-неділю:), буде і торт і свічки. Що ще треба такій маленькій дитині?..П.С. Так сталось, що ми Сашкині 2 рочки теж не святкували в той самий день, нічого, дули свічки через тиждень :).

13. Smorodynka

Smorodynka Member

Маю подружку, яку вважаю досить близькою і багато з чим з нею ділюся. Вона розказує дещо своїй мамі. Телефоную до подружки, хотіла дещо розповісти, а її мама взяла трубку і тоже до мене, що треба чіпатися за що-небудь, що я просто не хочу йти на роботу. Тут справа не в подружці (вона напевно єдина мене розуміє) і не в її мамі, а в загальній ситуації, яка склалася. Може це негарно звучить, але я не маю термінової потреби чіпатися за що-небудь і буду чіпатися за те, що я хочу і що дасть мені досвід на майбутнє. Я вже запуталася :cry:, ніхто мене не розуміє, не підтримує, тільки вказують як я маю жити. Порадьте щось, а то я зовсім розгублена!!! :cry:

14. AilataN

AilataN жива

Оце маю зараз дискусії зі своїми близькими родичами на цю тему. Злить мене то страшно- і поступили їх, і в роботі ніяк не вгодять, а самі? блііін, резюме нормальне скласти не в силах.
    Одна- просиділа РІК без роботи ( у батьків пенсіонерів на шиї), бо звєзда, з дипломом. Другий- то затяжко, то запросто, то люди не такі, а насправді, просто боїться рухнутись, боїться відповідальності.. Зате всі винуваті кругом -бігом, і не порадили нормально куди поступити і роботу "достойну" підігнати не можуть.

Останнє редагування: 21 Березень 2012
  15. olegignatenko

olegignatenko Well-Known Member

Вже декілька днів маю жахливий настрій ! В друзів померла донечка - їй було трохи більше року ! Ияжко думати про це - коли моя Малеча по хаті гасає ,а в них вже ні ! Чому так стається ? Хоча вона не була зовсім здорова ,але й не така вже й хвора ,щоб от так ...
    Ще до всього маєм в родині горе - хворого на рак ! Виявили випадково і трохи запізно ! Тепер намагаємся знайти хоч якусь можливість продовжити життя . Хоч на трохи ...

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

вам поради так часто трапляються, бо ви самі сумніваєтесь чи правильно робите, шукаючи іншу роботу.
    Бо зараз справді важко знайти роботу, але якщо у вас немає нагальної потреби влаштуватись на роботу тут і зараз, то продовжуйте шукати те, що вам потрібно. А друзям, родичам і знайомим або не розповідайте, або не сприймайте їхні докори близько до серця.

гарне запитання, може то не ваше бажання? а просто дика втома від попередньої роботи. Можна пропрацювати цю ситуацію з психологом або й самій. Є купа різних методик, щоб розібратись у своїх істинних бажаннях.

17. Smorodynka

Smorodynka Member

Та я й не кажу, що мені всі хочуть на зло. :) Це близькі мені люди. Просто я працювала в тій сфері, яку мені пропонують, після чого остаточно переконалася, що це не моє, це дуже вузька спеціальність і до того ж заробила проблеми зі здоров"ям
    Я знаю область діяльності, якою я б хотіла займатися, просто докінця незнаю чим саме. Але точно знаю, що не хочу працювати по першій освіті, тим більше стан здоров"я не дозволяє.

18. Hermi

Hermi Well-Known Member

скажу по своєму прикладу, не завжди те що я хочу нам потрібне. В мене була подібна ситуація, правда я поступила на те що хотіла, але швидко розчарувалась, хотіла математики, получила програмування, яке я просто ненавиділа, вчила лише тому що треба було виходити на стипендію. Знайшла те що мене цікавить, почала займатись наукою.Склалась така ситуація, що мені запропонували пройти тести на програміста, пішла за компанію, здала і пройшла. вперлася рогом що мені того не треба...Викладач, який в мене вів програмування впросив щоб я ходила на курси, вони були безкоштовні, спочатку я там вовком вила, а тепер я не уявляю свого життя без програмування.
    не все так погано як здається на перший погляд, ми самі не знаєм, що нам потрібно!!!

19. AilataN

AilataN жива

20. Corena

Corena Кулінарна муза 2013

отут собака зарита.
    якби питання стояло по-іншому: на що жити? тоді і сумнівів не було б. досвід дає будь-яка робота. де-коли буває так, що апетит приходить під час їжі, так і робота затягує, колектив хороший, фінансова вигода, перші успішні результати, і вже починаєш розуміти, що це саме те!
    в мене теж подібно було. поступила куди тато сказав, вчилась так, аби було. потім друга вища, але теж не викликала в мене інтересу. пішла працювати без всяких роздумів, відразу, як захистила диплом по першій спеціальності. і тільки десь за 2 роки я зрозуміла, що можна робити те, що любиш, а можна любити те, що робиш.

Статус теми:
Закрита.