Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Вам пряма дорога на 6пм - там як розпродаж або величезна знижка, то тільки дуже малі чи дуже великі розміри :connie_pull-pigtail
    Мене болить зуб, а я не маю часу піти до лікаря

2. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а я була сьогодні у хірурга..та гулька, про яку я писала - це ранула, псевдокиста на слизовій рота...лікування - тільки хірургічним втручанням:girl_cray:....якщо до понеділка не почне зменшуватися розмірі - буду лягати в лікарню...як я не хочу - операція, сесія, ще і лякарі такі дивні(

3. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

4. true

true New Member

А нам лікарі "розродилися " з діагнозом ( і двох тижнів не минуло) , що у нас була нетипова скарлатина. Ото треба було все полікувати, щоб нарешті взнати, чим хворіли.:girl_mad:

5. Oddly

Oddly Well-Known Member

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Правильна очепятка...

7. Vероніка

Vероніка Never give up

Сьогодні вночі помер мій улюбленець котик. :sad:
    Він 3 дні нічого не пив-не їв, насильно годувала його з шприца, так сподівалась на одужання. Лікар діагноз толком не поставив, каже старість - йому хоч і було 10 років, він до останнього вів активний жвавий спосіб життя, чому так сталось ???
    Знайшла його в котячому будиночку, згорнувся в куточку і ніби спав ...

8. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Ну чому мені вічно щастить на неоплачені замовлення! :girl_devil:

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

11. Hermi

Hermi Well-Known Member

співчуваю...

а я зараз просто дурію..Весна прийшла..закохалась в свого одногрупника...4 роки дружимо. якось ішли разом додому і замітили що за нами ідуть інші одногрупниці, які люблять всякі пльотки пускати..от вирішили прикольнутись..він мене взяв за руку, обнімав...біля гуртожитку поцілував...і все...закінчилась дружба...для нього нічого не змінилось, як спілкувались 4 роки так і далі...а в мене тільки його бачу все в душі перевертається...по ночах тільки і про нього думаю...

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

В нас під підїздом знайшли мертвого мужчину, хтось з наших сусідів:girl_cray: міліція позбиралася шось пишуть. казав мені чоловік не дивитися, але я любопитна-варвара таки вилізла глянути на секундочку якраз в ту мить його дружину ввивели з підїзду, і нашо мені того було...Бідна, вона так плакала...яке то життя коротке. Була людина і вже немає. жаль.:girl_cray:

13. Fechka

Fechka Member

Чекали неділі, аби разом погуляти, адже погода-пісня.
    Та вночі в Златушки піднялась температура, сопельки рікою. Сидимо вдома.

14. agalinka

agalinka Active Member

І я чекаю тих вихідних, а чоловік завжди зайнятий, що вихідні, що будні, дома не застанеш, іду в гості сама з малим :sad:

15. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Який я сьогодні мала стрес.... наш щур заліз у металеву кульку для їжі

Заліз-то в найширшу дірку, а вилізти пробував у найвужчу, йому туди ледве глова влізла, а зад - застряг...як він пищав і смикався! я думала голову собі сам відірве. Ледве зняли ми ту кулю, пробуєм витягти а він з переляку та болю так вжер чоловіка, що в нього кров капає... я сама з тим щуром в тій кулі ледь не плакала з відчаю... Чоловік якось замотав палець, приніс плоскогубці і перекусив пару тих металевих прутиків і звільнив дегуса, який вже половину шерстки видер собі...
    А якби я була сама, то напевно б сіла над ним плакати, бо ради б не дала..
    Добре що все добре закінчилось!

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Гермі, це він?
    Облиште... [​IMG]

17. Hermi

Hermi Well-Known Member

Обожнюю Ваші коментарі:)
    краще був би він;)

18. Vероніка

Vероніка Never give up

19. Smorodynka

Smorodynka Member

Надоїло мені, що все завжди стараються вирішити за мене. Спочатку вирішують за мене в який ВУЗ мені поступати. Я поступила, в результаті, попрацювавши по професії, я зрозуміла, що вона мені абсолютно не подобається. Всі мої родичі мені заявляють, що працюють всі, кому подобається і кому не подобається, а я от така погана, бо не хочу працювати. В результаті здобула другу вищу освіту, але поки що не можу знайти роботу. Тут мені знову пропонують мої родичі йти працювати по першій спеціальності, яка мені дуже не подобається. Я стараюся донести до них, що мене така робота не влаштовує і я не не хочу мати з тим нічого спільного! Знову упрьоки, яка я погана, я перебираю роботами (хоч не розумію якими), всі мені хочуть помогти, а мене нічого не влаштовує. Невже так важко зрозуміти, що я не хочу йти працювати туда, до чого мені не лежить душа, що я хочу пробувати себе в іншому, просто ще не можу найти роботу в іншій сфері.

20. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А я сюди сьогодні також зі своїми жалями: минулого тижня забрали наш котел на чистку, в суботу раненько зателефонували, що приїдуть підключать. Тут прокинулася наша мала, плаче, що недобре, я до неї - а вона аж горить, температура вище 39. І збити ніяк не вдається, і вихідний - поліклініка не працює, вже думала швидку викликати, але якось за годину температура нарешті спала до 38,5, малій стало трохи краще. Почали підключати котел - трісла труба опалення, одним словом, мучилися до вечора. В хаті армагедон, мала хвора, я за тих три дні, що не було теплої води і опалення також застудилася, насилу якось з чоловіком порозгрібали завали, вчора сиділи в хаті, кашляли з малою на пару: одна починає, друга продовжує, аж голова болить. Сьогодні рано зателефонувала в поліклініку, щоб викликати лікарку, діваха в реєстратурі нагавкала на мене, нашої дільничої нема, прийде заміна, хто і коли прийде - невідомо. Наша лікарка непогана, зайвого не виписує і не повчає, а тут навіть не знаю, яких сюрпризів чекати. Якщо чесно, якби не довідка малій для школи і не лікарняний мені на роботу, навіть би не викликала. Планувала зранку вибігти купити малій свіжого сиру, молочка, а тепер сиджу і кукаю.

Статус теми:
Закрита.