Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. true

true New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Вам потрібно виміряти давлення, не шуткуйте з цим.

---------- Додано в 21:02 ---------- Попередній допис був написаний в 20:56 ----------

А в мене триває добивання болячками.. Ото тепер мені малу "обсипало" прищиками по лицю і лікарі не знають, чи це кір, чи вітрянка. Чоловік далі лежить з 38, вже себе погано почуває моя мама, яка приїхала до нас на декілька днів, мала просто "красуня",словом я зараз тихенько піду пити Барбовал (кажуть, помагає):wacko1:

2. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А мені сьогодні зовсім зле, голова болить, ніс закладений:8:, одним словом, просто красуня, добре, що хоч чоловік вдома і з дитиною є кому погуляти.

3. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Плачу аж світу не видно. Вчора на машині розбився мій однокласник. Йому було 24, осиротіли двоє діток. :girl_cray::girl_cray::girl_cray:

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

5. Logos

Logos Member

Я захворіла температура 39 цілу ніч горіла, переживающоб моє сонце не захворіло і головне де я той вірусняк підхопила. А ще вчора почула страшну історію, яка сталась в Італії, коли батько міняв 1,5 дитині памперс йому стало зле, серце схопило він впав на дитину і померло 2 просто жах, ну чому так стається з маленькими дітками?????

6. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

сумно, що стільки аварій з таким закінченням стається щодня :sad:

8. sofcja

sofcja Member

в нас застрелили улюбленого пса...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    незнаю якій сволоті рука піднялася
    дворняжка-красуньчик Рижуля жив під хатою десь 14 років. всі його обожнювали, був тихим, мирним і люблячим псом. проблем зайвих не створював нікому
    нині зранку сусіди знайшли коло хати - з 2 пулями в голові. закопали.
    я в шоці. аж не віриться що таке могло статися:girl_cray:
    дуже шкода - був членом сімї...

9. in todash

in todash Active Member

В мене продовження епопеї з дипломом.
    Затвердила собі тему, всі раді, всі щасливі...
    Тепер слово-за слово збираючи всі розмови з "знаючими" людьми
    виявляється, що оцінка моя аж ніяк не залежатиме від того,
    що я зроблю, і як я зроблю, а від того, хто в мене керівник,
    і як він буде "стояти" за свого дипломника.
    І так виходить, що за перепрошенням "тупіші", які пішли до "модного" викладача,
    матимуть і оцінку хорошу і т.д.
    А я можу зі своїм пролетіти як фанера над Парижем.
    Все. Руки опустилися. Нічого не хочу робити.
    Нашо старатись, якшо в кінці буде просто пшик, незалежно від того, що я зроблю...
    І взагалі останній рік все більше розумію свою помилку, що попала власне в цей інститут, власне на цю кафедру - майже повну кафедру непрофесіоналів, або пофігістів, людей які рідко оцінюють адекватно, і взагалі...
    До сліз образливо. І слів нема.(

10. agalinka

agalinka Active Member

А у мене повний капець (((
    Вискочив герпес і то зразу два над верхньою губою і на нижній, на оці запалився ячмінь, який колись був недолікований (лікар сказала, якщо не розсмокчеться - різати) у вусі вискочила якась гулька і спухло всередині (хоча лікар сказала, що нічого там серйозного не видно, незважаючи на те, що я не можу до вуха доторкнутись), ясна запалились печуть, чутливі.
    Я в шоці, що то таке :girl_cray:

11. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

"Радісна" новина заскочила мене сьогоднішнього гарного ранку - передає мені щирий, навіть "пламєєний" привіт далекий, але незабутній 2005 рік, коли я влітку умудрилася здобути собі запалення нирки. От зранку лікар подзвонила і повідомила що аналізи шось нетойвово, тому треба завітати до нефролога, що я чемно і зробила сьогодні ж. Отже тепер я насолоджуватимусь строгою дієтою та почесним обовязком ледь не щотижня носитися з чарівними баночками для аналізу. Поки питиму таблетки на травах, а що буде потім - хто зна. Найгірше те, що до цього ранішнього дзвінка мене взагалі нічого не тубувало, аналізи здала для годиться, а тепер сама мимоволі вишукую в собі якісь симптоми та дивні відчуття. Привіт тобі, люба параноя!:girl_devil:

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Сашка захворів :sad:..Нема нічого гіршого, як хворіють дітки..Ще й п оновинах про якийсь новий вид грипу говорять..Я вже себе накрутила..

13. Zhaba

Zhaba Member

І мій синуля захворів. Вперше в його житті. Страшно...

14. Bonita

Bonita Member

Не знаю на рахунок грипу, але якась вірусна інфекція точно ходить і проявляється у не дуже хорошому вигляді. Мала "щастя" відчути її дію на собі в понеділок - мені вже давно так зле не було, цілий вівторок відходила, а сьогодні і до кінця тижня на дієті треба посидіти, щоб все внормувалося:girl_cray: Зранку їла вівсянку, яка ж це гидота, терпіти не можу каш. А ще в моєї мами скоро ювілей, а що подарувати поняття немаю, ще й з грошима зараз трошки важкувато. Коротше настрій такий самий паскудний, як погода за вікном.

15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Я майже в розпачі) Обійшла всі магазини взуття, що могла (навіть "жахливого взуття":girl_yes2:) - на мене немає розміру! :girl_devil: 41 замалий, це що за... В житті такого не було, мала зимові 39, навіть, фабричні, а тут у всіх моделях, що міряла, пальці впираються! а незручне все яке! В Інтертопі продавець мені пар 10, точно, принесла, навіть на танкетці, яке не ношу апріорі, - ноль. Наповал вбило, що ботильйони тої фірми, в чоботи якої я взута була, теж малі! Той самий розмір, що в мене чоботи з хутром))) В магазині італійського взуття міряла 40ку - товаріщі! Це НЕ 40ка))) Це, напевно, розмір 38 так...)
    Сміх сміхом, а я в тоске опасной.. Ще гроші в касі не взяли (мусила перерахувати на доларову карту)...

16. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Знайшла я свій допис, який нашкрябала ще у 2010 році... Тиждень живу/обідаю без Мучачі (якщо не рахувати вихідні на лижах).. і так мені сумно... страшенно її бракує, вже не чекаю обіду і не маю до кого піти на каву...пожалітися і просто побалакати:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

17. kostuk

kostuk New Member

18. Іруня

Іруня Well-Known Member

19. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Сиджу - реву.. :girl_cray: Аж рука почала німіти((

Тільки сьогодні дізналася:
    Сусідня 4-х річна дівчинка хвора на лейкемію.... Піврічне лікування не дало результату...
    ЧОМУ??!! Чому так??! За що повинна так страдати ця безневинна дитина та її батьки??!!!

20. koroljok

koroljok Well-Known Member

В ми з малим з вівторка лежимо в лікарні в щелепній хірургіі на Нєкрасова.Умови - жесть. І нас не виписують сьогодні - лікарка ще призначила крапельниці на вечір і ранок, і надіюсь, завтра ввечері будемо вдома.

Статус теми:
Закрита.