Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. dasha

dasha Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Погано почуваюсь останні дні, постійне запаморочення і тошнота. В маршутці неможливо їхати. Навіть не знаю на що грішити, чи то нирки дали знати, чи нервове, бо багато "сюрпризів" було від нового року. А я навіть не знаю яка поліклініка обслуговує мою вулицю, тай зараз піти на огляд це придумають невідомо які болячки і непотрібні ліки, до яких я край негативно ставлюсь.

2. Іриска

Іриска Well-Known Member

3. Holly

Holly Moderator

Поганий препоганий настрій :sad:
    Хвора - голова болить, горло дере, спати через це не можу. Яринка хворіє, ще й Оленка сьогодні почала кашляти. А в нас такі плани чудові були на вихідні

4. in todash

in todash Active Member

А мене від нервів аж тіпає.
    Сказали сьогодні, що в середу дедлайн по написанню заяв на дипломи.
    А в мене то ні керівника, ні теми :girl_crazy:

Сиджу, нервово перебираю ссилки, думаю що то взяти, щоб хоч цікаво було, і не тупо звучало..
    Бо те, з чим підходила до викладачки раніше, - то вона про таке й не чула...
    А сама з тим розгрібатись наміру не маю.

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Я далі буду тут нити... Голова болить, температура, горло болить. :sad:
    Дістало!

• Подобається Подобається x 1
  6. levandivka

levandivka З яйцями...

І Цитрини нема? :)

7. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Тутечки я! :girl_crazy:
    Dzintars сьогодні від "лікування" відмовилася :pardon: Перенесли здибанку на інший день.
    Левандівко, все Ви знаєте :biggrin:

8. true

true New Member

А моя дитина зробила мені "подарунок" на День народження, захворівши грипом зі всіма "прибамбасами" у вигляді високої температури, червонющого горла , сопельки мало не до колін, так що я вельми тішуся.....:girl_cray:

9. true

true New Member

Ну сьогодні , щоб закріпити мій "щасливий" настрій, захворів ще й чоловік. Прийшов бідака з 38,5 з роботи. Тепер вже і в мене горло болить. Словом у нас в хаті лазарет, замість гостей і святкувань. А ще подзвонила кума, що у них змалою скарлатина, словом мої гості солідарні з нами. Чесно, я "уже нємагу" .:girl_mad:, ми недавно " "вилізли" з бронхіту.

10. AilataN

AilataN жива

Окончатєльно збісили мене сьогодні люди одні. В результаті ранок почався з роздачі " таблеток".
    Мало того, що активно цікавляться моїм життям, але ще й взялись його коментувати і давати поради. Ще й підлякувати. Абсолютно незнайомі мені люди. Я в шоці. Ото пусти свиней під стіл, то вони й на стіл залізуть. В чомусь попустиш, підеш назустріч- на тих мяст тобі торпеда у відповідь, ана, палучі. Гррррр.
    Причому і виграшу для себе вони все одно не получили))) так і треба такій наглоті.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

А мене... а мене... болить серце.:no: І при чому ще й так відчутно гупає, ліва рука німіє і щелепи не відчуваю, якби затерпає.
    Так страшно, малого приспала, зробила купу роботи, вже думала іти до відпочинку, а тут на тобі. Давненько такого зі мною не було. Аж старашно лягати.:sad:

12. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Я не лікар, але знаю, що це досить загрозливі симптоми... Я б на Вашому місці викликала швидку, кардіологічну бригаду - хай хоч тиск поміряють, а там буде видно. З таким краще не жартувати.

13. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Можливо вартує випити щось заспокійливе?
    А мене болить голова...
    Від тих мігреней вже спасу нема. І то вже вдруге за тиждень. Допомагають лише таблетки які паскудні своїми побічними діями. Тому терплю до останнього...

14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ой, ні, не хочу піднімати шуму.
    Поки що п"ю чай з м"яти, а там буде видно.

15. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

16. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я так за куму переживаю свою, за xsanku. Вони хворіють одне за одним, ні кінця ні краю. І так далеко вони від мене, нічим не можу допомогти. Діток шкода. Кума, вертайся. Тут краще! А у нас вічний ремонт...вічний(((

17. jalla

jalla Прогрес року 2013

18. Oksamyt

Oksamyt New Member

Ще тільки обід, а в мене вже суцільна катастрофа, аж страшно що буде далі!!!!!!!!! По перше з самого ранку синочок, щось трошки кашляв, знов загострення алергії, що в нього, що в мене, при тому, що поняття немаю від чого!!! виключили воду в будинку, а в мене нема ні каплі набраної(((((( а ще до всього щойно був майстер і сказав, що нашу пральку можна на сміття і ще тре заплатити, щоб її винесли з хати, бо вона така стара і тяжеленна!!!!! НУ ЩО ЗА ДЕНЬ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:girl_impossible:

19. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

підтримую я сьогодні jalla - щось мені не добре....якась гулька під язиком (майже як перепелине яйце), ще і та сторна німіє...сиджу і думаю, що то може бути...начиталася, що це підязична киста яйбо гній якбо ще щось там..в будь-якому разі треба робити операцію:girl_cray:

20. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

7 березня зранку із Бостонської лікарні у Львівську міську раду та губернатору Львівщини надійшов офіційний лист із повідомленням про смерть 11-річного Андрія Царинського. Причини смерті повідомлять пізніше.

Статус теми:
Закрита.