Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virginia

Virginia Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

А в мене знов температура ні з того ні з сього:sad:. Цілий ранок провела в поліклініці. Лікарка, як мене побачила, зразу відправила на ренген, так настрашилась шо я така худа... Я і сама кожен день страшусь:girl_sad: Дякувати Богу - ренген нормальний.
    Зато підвищені лейкоцити. Сказала йти до гінеколога, потім на якусьтамскопію (зонт ковтати), бо то не нормально шо я так похудала:girl_sad: Накрутила мене і я тепер переживаю, більше ні про що думати не можу:girl_cray: (але ж я схудна десь на 5-6кг, невже то так багато???).
    А за температуру сказала, що то скоріш за все груди, бо в них є ціла купа затвердінь.
    Ну невже я ПРОСТО не могла похудати??? Ну змінила стиль життя, багато ходжу, ношу дитину на руках, не їм так багато фруктів як раніше, з чоловіком постійні рамси, нерви, стрес....... страшно мені...

2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я через пів року після пологів теж дуже схудла, при своїй нормі 53 кг (а до вагітності 59))) важила 44-45, в кращі часи 46. Всі друзі коли мене бачили лякались, а мама постійно панікувала, що я больна:girl_nea: і то ненормально. Тільки й чула від всіх яка я худюща і страшна, аж в комплекси вганяли. При тому почувала я себе посередньо, не те щоб аж так добре, просто втомлено. То все пройшло всього лиш півтора місяці назад. Почала більше спати, налагодились сімейні стосунки, з ремонтом прояснилось, дитина більш-менш стала спокійніша, і я різко набрала назад свої кілограми, важу 52, почуваюсь більш ніж комфортно.
    Тут варто звернути увагу на самопочуття. Чи щось реально турбує...
    Все ж стреси і недосипи відіграють свою роль.

Останнє редагування: 20 Лютий 2012
  3. Hermi

Hermi Well-Known Member

сьогодні не день, а якийсь кошмар. проспала першу пару. проснулась півшостої, вирішила полежати до 7, зірвалась з ліжка в 9. Побігла на пари, пошкрябала нові шкіряні чоботи (1200 грн), чуть не плакала. Мала здати 2 лабораторні роботи, викладач відмовився приймати. Поверталась додому, загубила одну рукавичку!!! включила мікрохвильовку- загорілась резетка. А зараз сусіди рок слухають, так що аж шибки дзвенять. що за день;(

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

я після півроку з 58, які мала до вагітності схудла до 49 кг, але мені подобалось. ...тепер тре чи худати чи вагітніти, щоб похудати)))

5. Just me

Just me Member

Бачу, нині в жилетці про худизну... Я до вас.
    Зранку прийшла в центр служби крові на Пекарській, планувала здати кров для хворої дитини. Оце наважилась, перед тим перечитала, що їсти, чого ні, які протипоказання, з якими хворобами не допускають до здачі (мушу сказати, списочок ого-го, але попри те я вважала, що відповідаю всім пунктам). Як тільки переступила поріг - одразу проблеми. В реєстратурі: У вас не львівська прописка, потрібен дозвіл головного лікаря. Головний лікар: Ідіть в 4 кабінет, хай вам хоч тиск зміряють, бо я не впевнений, ви... високувата особа (1,79). В 4 кабінеті: Скільки-скільки ви важите??? 65 кг? (то нічого, що ця вага і так для мене надто) Ви жартуєте? Яка здача крові? Якби ви мали хоч 76:khomyak: Та я вам поміряю тиск, але я вас нікуди не допускаю!
    Я б ще зрозуміла, якби я на якихось дієтах сиділа, а то нормально здорово харчуюся, ніяких коли-чіпсів-гамбургерів-майонезу-кетчупу-мівіни, невже нормальна людина зі здоровим виглядом підходить їм значно менше, аніж ті, в кого холестерин аж зашкалює? Капець. Образливо, бо провела там увесь ранок, в результаті мене ганебно витурили, і нічого я не здала, ще й почуваюся неповноцінною:girl_cray:
    Пи.Си. Може, хтось має знайомих в тому центрі, я б здала кров "по блату" (виявляється, навіть на таке треба "блат" мати...)

Останнє редагування: 20 Лютий 2012
  6. ckorpionsha

Води нема, котлети не вийшли..голова не мита, завтра 3 співбесіди і День народження у Винниках...де справедливість....чорний понеділок

---------- Додано в 23:02 ---------- Попередній допис був написаний в 22:59 ----------

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ООО да!
    Води нема...
    Як назло моя дитина, яка какає раз в тиждень, вирішила зробити це саме сьогодні, коли нема води. Добре хоч тато вчора свіжу каністру з джерельною приніс, нею і помились.
    Ще як назло на сьогодні всі варильно-жарильні роботи припали - посуду ціла піраміда Хеопса, добре хоч є де його тепер складати...Зробила висновок: мені терміново потрібні нові баняки, ще дві сковороди і додатковий комплект люмінарку на такі випадки:girl_yes:
    А ще в мене голова немита, добре хоч на роботу ще не ходжу. І взагалі, могли б попередити про відключення, люди б хоч для туалетних потреб позапасали:girl_feminist:

8. карапуз

карапуз Well-Known Member

Можливо, ось тому у Вас немає води, витекла уся:girl_crazy:. Чоловік пів години у корку стояв, бо усі зупинялись і влаштовували собі безкоштовну автомийку.

http://www.youtube.com/watch?v=PyoGC5ITrYI

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я думаю, що ця худоба ще дуже помічається в порівняні з попереднім виглядом при вагітності. Навіть незалежно від набраної ваги і обличчя і фігура округляються. В мене теж так було - після вагітності повернулась у вагу на 2 кг меншу ніж була до вагітності. Але всі кругом так причитали, що схудла і зблідла. Навіть чоловік говорив, що нема за що потриматись.
    Я вам тут на машинку пральну пожаліюсь. Вона в нас дуже стара але ще якось пере з горем пополам. Але сьогодні в неї почався вже старчеський маразм - виполоскала речі гарячою водою. Чоловік каже, що мені на народження другої дитини пралку подарує. Кажу,а на третю може пилососи-швабри подаруєш? Нехай мені краще авто подарує. Буду завтра вивчати тему з пралками.

10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, а я все, трималась весь день з бойовим ліцом, а на ніч рознесло.:girl_cray:
    Знадчить так, мої біди. Перша- мала вчора надто не приємний день в колі чоловікової родини. Все, об"являю байкнот- ноги моєї не буде в тому домі, хіба но на великі свята, чи дні Народження.:aggressive: Їхала назад в маршрутці і цілу дорогу плакала запхавши голову в вікно. Обідно, не то слово.:sad:
    Друга моя біда- писала нині в поліклініці відмову на подальші щеплення дитини, прийшла додому, перерахувала і зрозуміла, що під піддиктовку медсести написала забагато. Блін-блін-блін, і то ж треба, нагдалося що одне щеплення в загальний листок було не вписане, ну а вона відповідно з того листка диктувала. Нууу, капець!!! А ще на мене тут знайомі по телефоні напали дізнавшись про мій подвиг, що я все не правильно зробила і що про садік нам тепер тільки мріяти.
    Ну, от сиджу тепер гризу нігті, кусаю локті і не наю що я маю далі з тим всім робити...:umbrage:

11. ckorpionsha

триматись своєї думки на благо дитини і себе любімої.!!!!ми в садку і без щеплень і з довідкою про домашній догляд. Тримайтесь!

12. MyDream

MyDream Member

13. Talya

Talya Well-Known Member

а в нас нині було як в приказці - Война в Крыму - все в дыму! і це все через мою жадібність. завжди коли печу сирник, то беру стільки сиру, скільки маю (в рецепті, наприклад, 800 гр, а я маю 2 кг, то ж не викидати). ага! ліпше б відклала тих пару грам, а то чого доброго, сусіди пожежників викличуть. почав той сирник з бляшки вилазити і капає мені на дно духовки, до дна пригорає і випаровується, димить! вже вся стіна за плиткою чорнюща! диму в кварирі повно, а я літаю з деко по хаті і розганяю дим як в пісні «Я тучи разведу руками», гм, тобто деко! затра буду драяти все!

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

розслабтесь :)
    відмова написана сьогодні не означає що завтра чисто теоретично ви не можете передумати.
    У нас також були відмови постійно а от перед тим як треба було йти в садочок і оформляти медогляд я "тіпа передумала" і нам написали всі щеплення які мали би бути у нашому віці.
    Хоча хтось тут недавно писав що якась бумага вийшла що вже не мають права без щеплень в садочок не брати, і купляти тепер довідки з щепленняи вже не потрібно.
    Зрештою є такі садки яким ця довідка і не потрібна, бо і без щеплень беруть.

15. Virner

Virner Well-Known Member

:girl_cray: Ну, чому я, знаючи свою надчутливу шкіру завжди з неї познущаюсь??? Появилось у мене невеличке подразнення на правій щоці, але руки свербіли...і я... (який мене біс поплутав?) приклала настойку календули - тепер маю опік (розміру 10 коп). :sad::sad::sad:
    Ще мені тільки цього бракувало...ех...сижу і плачу - не знаю, чи поможе, пантенол.

16. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

17. zetta

zetta Well-Known Member

а мене вiрус в компi.... i так менi вiд того зле (( певно гiрше нiж компу.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

19. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А мій чоловік не працює по п"ятницям, лютий березень точно, а там буде видно, зарплата звісно ж менша буде. Поговорюють, що аж до Евро так буде. Побовнюєм буджет нашої держави. От і скажіть мені кому потрібно то Евро такою ціною? Мені - ні!:girl_devil:

20. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

могли, від стресів і нервів ще й як могли. як мій тато попав у лікарню, я менше ніж за місяць схудла на 8 кг. потім все нормалізувалося і вага повернулася. превіритися, звичайно треба, то ніколи не -зайве. але наші лікарі зараз такі "тактовні", як заліплять щось, то хоч стій хоч падай, моральне задоволення чи що отримують від того коли бачать перелякані очі пацієнта.
    не переживайте, все добре, обстежтеся і самі переконаєтеся в тому.

Статус теми:
Закрита.