Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Так зажди буває, коли мороз відпускає, то труби замерзають. У мене в батьків практично кожного року таке "щастя" бувало. ТОму мама припильновує і тепер час від часу включає воду, щоб текла тоненькою цівочкою. Але то ще й від сусідів залежить (в батьків свій будинок). ОТ недавно подзвонила і сказала, що знову вода замерзла, правда добре, що труби не потріскались.

3. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

Бачу не тільки я з чоловіком "в німцях". Але це зовсім не радує. Як він мене дістав, ще ходить дітей достає. Як хочеться хлопнути дверима. Почалось в п'ятницю ввечері, пан пізно прийшли і побачили, що я дивлюсь компа. "Та ти цілий день нічого не робиш! Та скільки можна!" Я від того аж оніміла. Мало того, що цей тиждень я як ср*ний віник, що я до нього малу після уроків привозила, а сама за продуктами, що я якраз погодувала малих і помила посуд і дозволила собі відпочити. А... Я ж мала тапки в зубах принести, і бігом метушитися для виду. В своїй квартирі?! Та хто ти такий! Я маю тобі відчитуватися і список складати?! Я що не бачила, яка в нього робота була? Всі вікна новин відкриті, ще й свій сайт наповнює.
    Я не працюю? А ти мені хоч трохи поміг? Все сама, передивляюсь розсилки, в рекрутингове агенство сама пішла в четвер. Бо я - сирота. Тільки никається по телефону жаліється, що племінниця не пішла на співбесіду, що він їй сказав, він вже 2 рази їй нагадував. То на це в нього час і бажання є! Горло болить, ніс напівзакладений, ще й температура підскочила. Я не буду ні за що виправдовуватися! Нічого доказувати! Я хвора і не маю сил. Я просто хочу бути зараз чимподалі від нього і його родини. Мудак і рагуль!

4. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

5. oksumoron

oksumoron Active Member

я сьогодні цілий якась під тарнсом, говорила з батьками, ніби все добре, а тут мама каже, що дідуся хочуть на Топольну положити, бо щось хворіє, і явно змарнів попри ті морози, я зараз далеко, то в мене зразу ж думки працюють в руслі негативу, і цілий день себе накручую переживаннями!
    ніби і зі знайомими посиділа, і ніби посміялась, але доки доїхала додому, то аж трусило від холоду і дурних думок!
    якось день не завязався, може завтра трохи передумаюсь, і зрозумію, що ще нічого не сталось, тому мотивуватимусь!

6. VERO

VERO Well-Known Member

А в нас сьогоднішній деньок цікавенький видався. Перемила звечора всі підлоги. Навіть чоловіка попросила, щоб не йшов в спортзал, а побув з дітьми, поки зроблю ген. прибирання. Попереставляла деякі вазонки з високої кованої підставки, бо їм там явно сонечка бракувало. Не подумала, що центр тяжесті змістився. Зранку сиділи ми всі поїдали "гормони щастя". Якось незамітно синок заліз до тої підставки з вазонками і все перекинув. Ще і так "вдало", що вся підлога, коврелін, який я недавно вичистила, 3 комплекти конструктора (яким в той час бавився малий)... все в суміші землі, вазонків і горшків. Горшки побилися, вазонки поламалися, земля по цілій квартирі... Я офігіла. На щастя, недавно купили миючий пилесос. Видалась нагода перевірити його по-повній.
    Потім синок допив компот і давав татові чашку. Той так "взяв", що компот розлився по цілій кухні. Мила підлогу безмежну кількість разів, бо постійно все липло.
    Ввечері чоловік грів малому молоко. І цілу кружку молока розлив по газовій плиті. Де того молока тільки не було: всередині камфорок, по цілій стільниці, по всіх сусідніх тумбочках... Кажу чоловіку, щоб помив. А він як почав "старатися", щоб я не витримала і сама домила. Так і сталося.
    Одним словом, ніби нічого поганого не сталося, але я цілий день те і роблю, що за кимось прибираю... Всі як зговорилися. Запланувала собі купа роботи, а нічого не встигаю зробити.

7. Fechka

Fechka Member

В мене тече з носа, горло болить. Все тіло ломить. Голова як "баняк". То ж треба застудитись. :girl_devil:

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

як про мене сказано. вчора десь зачепила бацилу. то тепер з носа лиє, пчихаю як дурна. почуваюсь як космонавт. але дивно шо нема температури

9. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

і мене приймайте до гурту пчихаючих і зносотекучих:girl_crazy:
    то якийсь жах:girl_in_dreams: тільки б нікого не заразити, не пробачу собі цього!:girl_devil:

11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а в мене трохи смішна жилетка...
    Вирішила я на роботі скористатись пралкою і випрала свою шапку і мітенки, які сама собі в'язала. Головне, поставила на саму нижчу температуру, але воно все одно так "вскочило", що тепер хіба на дитину якусь підійде. Мітенки я намочила і пробувала розтягнути, наче вийшло, згодом буду шапку розтягувати, доведеться сьогодні мерзнути по дорозі додому...
    І головне, що я вже їх прала і навіть на батареї сушила і нічого їм не було.

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Дівчата, в мене вже нерви сдають...
    як собі давати раду з дитиною яка нікого і нічого не слухає...
    Я щотижня чекаю суботи щоб приїхав чоловік і хоч день буде полегше, але кожного недільного вечора в напрязі чекаю понеділка... і так по колу

Ще від вечір приїхали свекри, обіцяли на первний час приїхали на 1,5 години пізніше, Юлька за той час нам весь мозок виїла питаннями де ж вони.
    Коли ж пішли від нас то свекруха як наскіпідарена вискочила, не сказавши навіть дитині допобачення. Юлька того не розуміє, розревілась чому бабця її не обняла коли пішла, чому не попрощалась. Мені дитини шкода, якесь таке насрательське відношення....

Чоловік зранку знов їде, а мені так не хочеться, так його останнім часо не хватає нам, хоч бери й плач, а що толку як там робота, і мусить їхати. Ще переживаю бо дорога там мало того що сама по собі погана так ще й той сніг то розтане то підмерзне, завжди хвилююсь...

І взагалі якісь настрій такий паршивий, просто себе не впізнаю... навіть купа покупок, нові чоботи, і все решта що раніше тішило, тепер якось ні граму радості не додає...

Слякоть на вулиці і слякоть в душі ...

13. Dobra

Dobra Well-Known Member

Терплю і абстрагуюсь)))
    Мою старшу попустило тільки наприкінці вагітності другої, як завагітніла, плакала як то все буде, мала була просто нестерпна, діставала всіх і вся, вже додому приїхала з роддому - Лілі 4 роки, а так подорослішала. Моментально. До того то було жахіття, бабульки і дідульки її боялись як вогню. Година з внучечкою як каторга.:girl_blum:
    Нічого, скоро весна, гуляння, і тих дітей не буде так крити вдома.

14. Sertce

Sertce Member

Вчора приxодять працівники з водоканалу показники води перевіряти. Мало того, що в двері дзвонять пару разів під ряд, а в мене малий спить, то ще й баришня каже, що в нас борг 350грн. Я "офіг*ла": щомісяця ж платимо! А вони, турки, показники наші сусідці з іншого під'їзду пишуть, а нам її! Вони вже не раді були, шо прийшли...

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ага, в нас після тижня хворіння Іри дома дитина дістала страшний стрес, більший ніж після народження сестрички - і впала в депресію, чуть що плаче, істерить, бжться, і то все явно на фоні -"хочу_маму_цілодобово", а то мале шило треба контролювати щохвилини, бо всюди хапається-повзе-встає-падає.
    З чоловіком та сама історія - чекаю на вихідні, а він не може на все адекватно реагувати, кричить на малу, та ще більше істерить, чекаю на понеділок і ВЕСНУ!!!!!!

16. zetta

zetta Well-Known Member

Віка, в мене не було аж дуже такої нечемної дитини.. але часом від одного і того ж теж починало зривати дах, то дуже помічним було те шо батьки брали малу до себе. І чим то добре -їй зміна атмосфери, людей.. і мені розрядка. Через пару днів ставало і легше і я бачила зрушення в розвитку і тд. Може спробуйте навантажувати бабдідів (як є можливість) далі садок, чи попросити коліжанку, куму якій довіряєте шоб посиділа 2-3 год з дитинкою а самій просто сходити з чол в кіно..
    ну і не забувайте зараз маєте загострене сприйняття всього... але мусете відпочивати.
    а в нас чогось в ночі температура була.

17. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Далі хворію, на роботу не йду - не бачу сенсу свої мікроби поширювати серед співробітників :girl_sad:

18. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

І я захворіла,як мені зле...слози течуть,говорити не можу,ніс закладений,кашель,горло болить аж дере...вже давно так не хворіла.... хочу весни..

19. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Нові чоботи!!!!яким 2 тижні зачепила сьоні зранку, а вони з матерії((( слів нема..день насраку. Потім на роботі сказали, шукайте іншу роботу, після виходу з декрету у нас для Вас нічо нема і не буде!!!!! Куди кращий початок дня.
    Мовчу про то, що поправилась знову...і про решту мовчу.

20. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

ооо, здається, я Вас дуже розумію!
    день почався шикарно, в дусі всіх останніх днів: Дмитро влаштував на рівному місці істерику і плакав аж до блювоти. Офіційна причина - бо татко йде на роботу. Якось я то витримала, не зірвавшись. Тоді вмила йому личко і попросила висікати носа. Істерика№ 2 на тему: "не хочу висікувати носа."
    до 12 години ще один плач - після того, як канцелярським клеєм вимастив блендер, клей закінчився (вот незадача!) - і ми оплакували клей.
    Вийшли гуляти - все робить наперекір. Вимастився брудом так, що не підступитись до нього було, досі не знаю, як додому то чудо завела.
    Напевно, "криза 3х років"...

Статус теми:
Закрита.