Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Якщо нормальне керівництво, можна домовитися, щоб приходити на годину пізніше за рахунок обіду. У мене те ж саме зі школою малої: їй на 9, а мені на 8 на інший кінець міста.
    Оскільки чоловікове керівництво лояльніше, ніж моє, і їздить він на роботу своїм транспортом, водить Настю до школи сам. А ще одна моя знайома домовлялася зі знайомою студенткою, щоб зранку відводила малого в садочок.

2. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

в нас такий варіант не можливий((( хіба писати заяву на скорочення робочого дня на годину ( тобто працювати 9 до 17год, ну тоді і оплата буде меншою..)

3. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

з власного досвіду: з керівництвом можна справді спробувати домовитися по різному- або за рахунок обіду, або за рахунок частини відпускних днів ( наприклад, на приватному підприємстві не було обідньої перерви) або із зменшенням оплати праці. Або, якщо керівник хороший, то і просто "полюбовно" ( я домовлялася із своїм керівником, що пізніше приходитиму і на півгодини раніше йтиму. Правда, у такому варіанті рано чи пізно це почне "муляти " інших рядових працівників, які почнуть "мєлкопакостіть ". Так що будь-яке легальне порушення робочого розпорядку, може мати свої "підводні камені") Найкращий варіант існує на підприємстві братової: у них працівницям, які мають малих діток, дозволено приходити на роботу не на 8, а трішки із запізненням, щоб вони встигли повідводити їх у садки-школи.

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

у нас ситуація така: муж йде на роботу коли в 5 ранку коли в 7,то завести і забрати мушу тільки я. садок працбє типу до пів 8, але в пів 7 там вже нідуші. от так!

5. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ну чого ж?
    у мене на хоч і великій, але приватній фірмі, день починався в 9 ранку а офіційно закінчувався о 18 годині.
    Звичайно як у мене була купа роботи то я могла залишитись, але то з власної ініціативи. Як правило близько 18 мене вже під офісом чекав чоловік а в 18:30 ми вже були на пів дороги додому.
    Якщо в чоловіка машиноюі забрати не виходило, то я свідомо залишалась подовше щоб перечекати час пік і спокійно доїхати додому маршруткою.

п.с. інша справа що зараз знайти роботу взагалі важко, особливо коли жінка довго просиділа в декреті...

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

зла, як пес. роздерла сьогодні своє зимове пальто. тепер хіба його викинути,бо вже ніц не зробиш.

7. in todash

in todash Active Member

А я десь певно через пів години взнаю, що мене звільнили. :no:
    Сумно. Але тепер буду мати більше часу на коханого, себе
    (і на пошуки нової роботи)(((

8. Savchenko

Savchenko Member

І я сюди, Де ти так довго булаі як завівся виговорив все мені...дівчата сьогодні це напевне перший раз коли я просто робила, що я хочу, а не сиди чекай пана з роботи з готовою вечерею... ну зачепив за живе... в свою чергу я виговорила що накипіло, тепер німці в хаті вже стелиться на іншому дивані...я тут сиджу і ніяк не второпаю, що я зробила:eek: і все мені бажають їхати де була і там жити...ну це прсто не передати словами... настрій зіпсутий і завтра як завжди робота дім робота дім потім свекруха... я просто в шоці

9. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я до кінця робочого дня досидіти не змогла. Хора я.. приїхала додому з болючим горлом, ломотою в кістках а зараз ще й з температурою 37.. склала весь посуд, який планувала мити вручну у посуд.машинку, включила (зручно, але рідко користуюсь, бо чомусь чую потім запах хімії, а ще посуд маю кольоровий - з часом вимиває колір). зробила чашку чаю, випила її за 3 хв., зробила другу. а зараз стало так лінь вставати з ліжка, що зробила чаю собі відразу у 1.5 літрову чашку і п*ю звідти..
    А роботи маю цілу купу - мене за папірцями не видно... ех, весело буде, як прийду..

10. in todash

in todash Active Member

Знов я в жилєтку. Незнаю де б то ше виговоритись і виплакатись.
    Якийсь такий дурний стан, трясе, ні одної веселої думки, нічого, абсолютно, взагалі про добре не думається. Такий сьогодні був хороший і чудовий день, а я час від часу ніби була "поза ним", сміялась, відповідала, трималась на людях. А всередині дурдом, все перевертається, якісь такі передчуття дивні. Ще кілька днів назад стільки всього мріялось і думалось, а зараз перегоріла просто. Навіть не знаю, шо то робити..:girl_cray: Чи то яким дохторам здатись, шоб дурь з голови вибили, чи що((((
    Страшно...

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Сьгодні в садку фотав "для стенду" урок малятам співробітниці ДАІ "Як переходити вулицю". Модель з неї виявилася ніяка. Вирішив замінити її

12. zaderyshka

zaderyshka Member

А в нас нема води і не буде найближчий місяць - півтора. Все тому, що десь підмерзла труба...Поки земля не розмерзнеться, то маєм викручуватись самі, так повідомив дуже приємний і ввічливий Водоканал. Чому ж труба раптом замерзла в -3, коли в -25 все було з водою чудово і прекрасно? А ще дуже чудесна новина, що жодних заходів до ліквідації цього ЧП ніхто приймати не стане, бо раптом виявилось, що нас "забули" передати в підпорядкування. Гроші за підведення води сплачені дуже не маленькі. Нашій сім'ї ще досить пощастило, бо не засипали свердловину з якої качали воду до того, як приєднались до державного водогону. Але це знову клопоти з пранням, готуванням їжі, бо вода в свердловині дуже "ржава" і дуже має багато осаду.

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

такого не може бути!! Якщо не замерзла в такі морози, то зараз просто нереально, щоб замерзла!! Хіба вас якийсь час дома не було і вода деякий час не включалася.

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Так я про те ж кажу. Нині в 2-1 ночі вода була,а в 7-й вже "замерзла". Найкумедніше, що труба замерзає якось поступово, бо в сусідів вулицею вище вже третю добу нема води, а до нас "дозамерзла" аж нині. Сподіваюсь, що знайдем швидке рішення, бо збираються справжні протести влаштовувати.

15. Sertce

Sertce Member

Вийшла на роботу минулого місяця... А сьогодні вже мала "перепалку" в буxгалтерії: заставила свою буxгалтершу при мені перераxувати мою зарплату. І виявилось, що 365 грн і 78 коп.вона мені не дораxувала за січень - лютий. Навіть не вибачилась . А я вибачилась...за те, що прийшла по своє і , мовляв, надокучаю...:girl_devil::girl_nea::girl_bye:

16. kolobok

kolobok Member

17. Dobra

Dobra Well-Known Member

Не можу сидіти в неті - в меншої виробляється залежність від компа. Я включаю, а вона аж труситься, в свої 2 спокійно включає собі ютуб, музику, мультики, переключає і т.д. Щось там вискочить, нажимає ESC, коротше я в шоці. Досить впевнений користувач. Ніхто спеціально не вчив, підглядає за мною. Вітягнути нереально. Включаю, би тягаємось між собою, і виключаємо.
    Ось і всюди в неті як злодій, на тих крадених кілька хвилин.

18. levandivka

levandivka З яйцями...

Та йой!
    Кіко тої зими? :)

19. Halina

Halina Well-Known Member

Сьогодні у мене день народження і такий важкий день, і ні свята, і ні настрою. Святкового обіду не буде, бо ще вчора гарно "поговорила" з чоловіком і вже і готувати нічого не хотілось а сьогодні тим більше не буду. Тортика в хаті не має, хотіла зранку поїхати купити та якось не вийшло. Чоловік навіть не привітав, ледь з себе видушив одне слово "вітаю" і то так ніби і не вітаю. А ще до того всього болять вуха, напевно в мене отит (як його лікувати навіть не знаю). Ось таке "гарне" у мене нині свято. І так мені важко на душі що ледь видушую з себе слова подяки на телефонні дзвінки вітання....

20. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Сьогодні десь о 5 ранку прокинулась через жахливий головний біль. Помучилась, далі заснула. І так постійно прокидалась до 10.00, а тоді встала і почала шукати таблетку від головного болю. Випила таблетку - почало нудити. Тоді випила активоване вугілля, але запізно... :bad: Намучилась :sad:
    Тепер ніби краще, але температура - 37.1. Таку ні медикаментами збити не можна, ні десь із хати виходити. :suicide:

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.