Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

2. Lelihelija

Lelihelija Няшка

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

4. Hermi

Hermi Well-Known Member

ну не сперечаюсь.але коли ти їй пояснюєш її помилки,то собі ворога наживеш.
    а як захищаєш від приколів одногрупників,то ще більше на тебе нападає...

5. zaderyshka

zaderyshka Member

Не пояснюйте, є люди від яких просто треба триматись подалі. Якби вас не обурювала її поведінка - ігноруйте. У мене була в дечому схожа історія, тільки фігурантом був трохи схибнутий хлопець. Як би не хотілось вам виправити чи пояснити її вчинки, не зважайте. Збережете собі нерви.

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Тоді просто ігноруйте її.
    О, і Zaderyshka так каже! ;)

7. Oksamyt

Oksamyt New Member

Маємо епопею з пошуком квартири для винайму і от нарешті сьогодні знайшлася нормальна пропозиція, ціна-якість, ну просто супер, от тільки як потім виявилося власниця НЕ ТЕРПИТЬ дітей і сім'ї з дітьми її не здасть!!!!! в мене протсо ШОК!!!!!!!

8. in todash

in todash Active Member

Я ото через такі історії зазвичай не приходжу до хати в ті часи, коли має ходити священник (зазвичай приблизно знаєм, в який день навідаються). Є один такий зварйований, якого раз сусіди попросили "Отче, ще в цю кімнату просим зайти", а він у відповідь: "А ви шо там, дідька тримаєте?"...

А я ...І я в жилетку. Чекала сьогодні маршрутку з годину певно..Змерзла як цуцик, ноги до сих пір ше болять, а на зупинці вже їх і не чула. Незнаю, чим скінчиться то "очікування", надіюсь не вхопить мене якась нова болячка..(((
    Тьфу тьфу тьфу.
    А ше якийсь такий психологічний стан дурний..Купа нефайних думок в голові, і взагалі шось так мене гризе і мучить зсередини...Тяжко:sad:

9. Smorodynka

Smorodynka Member

Побувала в "Вихвалялках", пора і в жилєтку :)Так-от, як я писала раніше, турбує мене варикоз. В такому молодому віці, не будучи ще вагітною, це є трохи зарано, але що зробиш - генетика бере своє. На одну ногу я вже лазерну операцію зробила, а другу ногу вирішила лікувати більш консервативнішими методами - п"явки. Результату нуль, плюс маса укусів, які не ясно чи з"їйдуть :girl_cray: Крім того, що вилазять все нові і нові вени, профілактика і медикаментозне лікування не лопомагає. Скоро літо, хочеться показати ножки, то тепер, крім розширених вен додалися ще маса слідів від укусів п"явок. Боюся, що вони не з"їйдуть навіть через деякий час :girl_cray::girl_cray::girl_cray: Може, хтоcь щось порадить?

Останнє редагування: 31 Січень 2012
  10. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

11. Женічка

Женічка Well-Known Member

повний капєц. Хвороба мене зовсім не відпускає, за ніч три рази передягалась, прію страшенно. Літрами п'ю чай з калиновим варенням. Шмарклі течуть. Прокинулась - ридаю. Температури нема, можливо, калина не дає їй підніматись. Тіло розбите і поломане. Хвилююсь за Сашку і за пологи в такому стані. В квартирі безлад, я, як слон, ледве пересуваюсь.

12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А в нас зарплату затримують. Ще до кінця за грудень не розрахувались, а вже лютий. Новий місяць, нові клопоти... Про що вони собі там думають?

13. Solomi

Solomi New Member

сиджу і сльози капають

втікла наша собака, вирвалася з поводка, в центрі,
    поки вибігли шукати (3 години весь центр облазили і парк) вже нема.

дітиська ревуть,а в мене серце крається

14. AilataN

AilataN жива

15. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

ха-ха-ха
    а зі мною ще за листопад не розрахувались, нормально?
    таке відношення остогидло, хочеться якомога швидше все поміняти, але, на жаль, не вдається; йти в нікуди - теж не хочеться
    от учора відправила резюме на вакансію, якій ідеально відповідаю, і отримала відповідь, що ні, таки не відповідаю:russian_ru:
    чи ті хед хантери сліпі, чи не мають достатньо навиків, щоб укласти вакансію таким чином, щоб коли я, людина, яка їм не підходить, навіть і не думала їм писати:babruysk:

16. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

А вас і вашу маму посилала рідна сестра в ср*ку? Де вона всіх вже давно має.
    З усіх відправлених резюме відповіді - 0.
    Життя прекрасне.

17. Virner

Virner Well-Known Member

Сьогодні міг бути чудовий день...натомість - пустота... Мабуть, оце найгірше, коли вже нема сили на будь-які емоції, просто втома. І втома не від занятості, не від роботи, а втома від щоденного "Ти сильна, Ти можеш, ще трошки, все так не буде...". Не можу... Стоїть комок в горлі, а не можу поплакати, і не можу покричати, і навіть тарілку не хочеться розбити (хоча кажуть помагає). Мені інколи помагає, коли напишу відчуття, переживання на листочку...а зараз - не хочу навіть стати з ліжка, щоб піти за тим листочком.
    А найгірше (а, може, і поможе), що треба натягнути ту ідіотську посмішку і вдавати - все ок, так і мало бути...я ж знала, я ж саме так і планувала!
    Перепрошую за каламбур думок, але така у мене сьогодні "жилєтка".

18. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

19. Женічка

Женічка Well-Known Member

жіночий колектив... це щось страшне. обговорять, кістки обмиють, а прийдеш - посмішка від вуха до вуха. як ти? як почуваєшся? утютю, путютютю, та й шефи на роботі більше люблять тих, хто д... вміють ..изати... а не роботу робити.
    у мене чомусь пріоритети неправильно розставились... я переймаюсь не тим, чим треба. у мене пологи на носі, а я хнюкаю через роботу.
    щось холодно взагалі стало. так би зараз в душ гарячий залізла, але не ризикну зі своєю застудою...

20. Solomi

Solomi New Member

Статус теми:
Закрита.