Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Я взагалі ніколи не жаліюся, але... Летіла я сама з НЙ до Львова... Сіли, все супер, 2 години чекали на деайсінг, але нічого, до Львова встигаємо. Вилетіли, Маркусик заснув, Михась вутузиться.. І почалося... 7 годин рвота, пронос... Я вся обкакана і обригана... Біднятко моє... Вже небуло що перебирати, вбрали Маркове. Все супер, сідаємо Мюнхен-львів. Вилетіли, все продовжується... Львів посадки не дав, полетіли у Варшаву, там не дали.. Повернулися назад у Мюнхен. Поки дали готель, поки я з 2ма сонними і хворими знайшла автобус...доїхали до готелю. Михасик спить, температурить... Багажу нема, випрала милом вручну одяг, сиджу в халаті сушу феном, дитячий теж... Добре що хоч вечерю принесли. Не спала вже 28 годин... Дай Боже завтра без снігу щоб нас у Львові посадили...

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

Одне добре шотв готелі.. В кого нема шенгенки візи кукають до завтра на летовищі... Уявіть мій істеричний сміх як мене запитали ціль мого візиту до Мюнхена...

2. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Так гидко і противно на душі. І найгірше відчуття абсолютної незначимості, безсилля і ідіотської наївності.

3. Mаrsela

Mаrsela New Member

Йду тут сплакну, вже написала свої сльози в "Україна за Януковичем" після щойно прослуханої промови (на 1 національному ) ....брррррр фільм "Пила" сховається по кількість мурашок на мому тілі...

4. Arapeta

Arapeta Well-Known Member

А мене не взяли на роботу в новий термінал аеропорту, хоч в мене є все, що бажане. Недостойна... Боляче розчаровуватись, а ще думати, що всюди треба "блат". Світ не зрушив, але гірко...
    А ще в Німеччині я побачила, що товари і продукти в нас вдвічі, втричі дорожчі. Я вже мовчу про те, якої якості речі ми найчастіше купуємо! Людоньки, і це з німецькими зарплатами! Порівняно з 2001, коли я там рік жила,ця різниця так збільшилася. Давайте подякуємо нашому уряду і президенту, що ми, виявляється, така багата країна! Нема для них цензурних слів.

5. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

Ехх...Було у нас два ключі від квартири, по одному для мене і чоловіка. Коли на свята були у його батьків один з тих ключів там забули. Лишився один, але це не було страшно - я і так працюю неподалік від дому, тому йду пізніше, а повертаюсь раніше. Все було гаразд до сьогоднішнього ранку, коли чоловік випадково забрав ключ. І все б нічого, можна було б до нього одразу подзвонити, але він щей забув мобілку вдома :sad: тож прийшлось чекати поки він прийде на роботу, зявиться в скайпі і повідомити йому цю "радісну новину" :sad: тепер він мусить вертатись тими переповненими й повільними тролейбусами-маршрутками в таку погоду щоб мене визволити і я могла піти на роботу :sad: шкода його :sad: :sad: :sad: злющий напевно, отак вдало тиждень почався :sad:

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

в Італії теж. Ну а в Ізраїлі лише м ясні продукти зрівняються з нашими у цінах.Все решта- дешевше.Про Фінляндію, де живе моя тітка я навіть згадувати не буду- все ясно і так.
    з цього приводу є такий вже анекдотичний вислів:"Украина настолько бедная страна, что людям все-время приходиться обходить припаркованные на тротуаре "БМВ" и "Бентли" по ямах и ухабах".

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ну ми вилітаємо.. Дуже дякую дівчині Тані яка з своїм хлопцем поїхала в аптеку і привезла нам ліки!!!

8. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А у вас коли болить душа? Мені болить. Здається, що і видимих причин на те нема. Я лікуюся: гарячим чаєм завареним з купи музичних композицій, кутаюся теплим пледом дитячих спогадів та малюю барви своїх мрій в уяві... Мені стає трохи легше.

9. status quo

status quo New Member

І в мене болить .Нібито все добре, а такий страх маю, що нічого не хочеться, навіть їсти . Тільки молитва допомагає , заспокоює , на душі стає легше.

10. silvia

silvia Well-Known Member

у нас все на раз навалилось ..тут домовились ремонт у кімнаті робити і почалось......у свекрухи ( яка не працює і доглядає діда) поламався холодильник - треба купити їм новий, зламався кран у ванній - теж треба купити, ще й пилосос накрився.......гроші на ремонт потрібні, а тут непередбачувані немалі витрати.......як це дістало......

11. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

не хотіла пасати, але нехай)
    захистила диплом всього-навсього на 80 балів
    купа часу, зусиль, старань - і все гайту
    не чекала я такого результату
    дико не приємно:sad:

12. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

13. fillette

fillette Well-Known Member

Сиджу цілими днями в хаті. Нудно. І стан якийсь депресивний. Ще й живіт вже 3 дні болить :girl_cray: Не хочу йти до лікаря, бо прийдеться лікуватися, пити купу ліків і сидіти на дієті.

14. aknelitta

aknelitta New Member

15. fillette

fillette Well-Known Member

16. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

17. МарянаК

МарянаК Well-Known Member

... планувати - зле!!! Потім так тяжко розчаровуватись. Думала Андріанцю в садок віддати - і в березні вже на роботу, але завідуюча "категорично радила" прийти літом. Так зле чогось мені - з одного боку і добре, ще вдома посиджу, а з другого - як я скучила за "живим" спілкуванням...

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

і я скучила за живим спілкуванням..як інколи важко все пояснити і самій зрозуміти чере той контакт((((( скільки проблем це створює....а ЗА посиденьки за кавусьою..

19. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Захворіла я, причому на рівному місці. В понеділок була цілий день вдома, ще коліжанка до мене в гості зайшла, муж був у відрядженні в Чернівцях і на ранок вівторка і в мене, і в коліжанки сопельки течуть рікою. Пчихаю, сльози котяться мимоволі, хустинки міняю :cry::cry: Маю купу роботи, а сил нема, щоб з ліжка встати і ті соплі вже на мозги давлять :girl_cray::girl_cray: Ех... :girl_sad:

20. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Пожаліюсь тут..може хтось ще порадить як краще зробити...
    Така ситуація. Придбала я в Інтертопі ось такий рюкзак ЕССО[​IMG]. Він дуже класний і легенький - АЛЕ продали мені його без кишені для змінного взуття. Має бути отакий мішок [​IMG]. Тобто я придбала і лише вдома додивилась , що в ньому є вихід (клеми) для мішка. В неті нарила , що такий мішок мав бути в комплектації. Зателефонувала до них попросила пошукати, бо недодали. Там сказали - нема...не знають де він. Може вкрали, а може не було з самого початку(з бази такий передали без мішка). Знижки додаткової за неповну комплектацію - недамо! Не подобається - вертайте , ми гроші повернемо( Ось так ...

Статус теми:
Закрита.