Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

В нас в малечі запалення вушка, і це після місяця сопель, минулого тижня фарингіту і всіх супутніх "достопрімечательностей". Це в нас так "чудово" працює імунітете на фоні прорізування зубів, які лізуть по одному в тиждень, за місяць-вже 6 на підході.
    відчуття свят відсутнє повністю, банальне бажання виспатись.

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

от просвітіть мене темну, хіба так мусово витирати пилюку з антресолей на кухні саме тоді коли я печу пляцки???? слів бракує....і то рідна мама...вже другий день зі мною в контрах, бо я бачте не розділяю її маніакальної потреби прибирати хату...бісить мене шалено:girl_devil:

3. roziava

roziava New Member

А я дійшла висновку,що я "дерево". З моїм токсикозом,який мучить і вночі і вдень, я перетворилася на якусь рослину...Цілий день лежу на ліжку, час від часу закинувши в себе якусь їжу, з поганими думками.В хаті армагедон, лінь навіть посуд помити. Найголовніше, що я заганяю себе у депресію, навіть з чоловіком говорити не хочу...ні з ким ніц я не хочу... А такий приємний період в житті,якого я так чекала.

4. Sertce

Sertce Member

Поплачуся вам, бо більше немаю кому. Малий далі xворий, температура зашкалює, вірусне. А шо мені нині було від моєї мамусі за це, скількома словами з 5и і більше букв я була зізвана , скільки прокльонів почула... Я , взагалі- то звикла до цього, але, всеодно гидккко на душі... Ще й брат своїx "5 копійок вставив"... Нічого, мені не привикати.

5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

один раз моя мама сказала що я винна що малий захворів (кашляв чи що..давно то було)...а відповіла я їй одне: "Мам, а пам*ятаєте як ми з братом хворіли і тато казав що то мама винна що недогледіла, що ми похворіли, приємно Вам тоді було? Чи Ви спеціально нас заражали?" З того часу я ні разу не чула подібного...

Брат нехай своїх родить і пильнує...

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

бідолашка...але тіште себе що це все для лялі...скоро це все забудеться))

6. kyharochka

kyharochka Member

Мені сьогодні тільки в жилєтку. Зранку на роботі так вдарилася до шафи в чоло, що аж кров з носа пішла. Кров зупинила, синяка немає і добре, що голова не болить. В обід в програмі в якій працюю замість відкрити натиснула кнопку видалити. Мусіли наші програмісти попрацювати. Та слава Богу, що виправили мої помилки і неуважність. Не знаю що зі мною відбувається.:confused:

7. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

вчора померла моя шиншилка Мишко. в мене на руках, а я нічим не могла йому допомогти.
    скільки ми лікувались, по лікарях їздили. і відмовили нирки
    мій маленький мій найкращий друг. я так його любила
    в хаті пусто і так мені тяжко так тяжко
    я просто не знаю як буду без нього

8. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Думала писати в "прозу сьогодення", але зрозуміла, що це буде скоріше сюди.
    Вчора цілий день провела на роботі...І так шось себе шкода було....Сиділа і думала: ось люди десь готують всі разом на кухнях, переживають, чи вдасться все чи ні, набираються якогось святковго духу, а я як той бездомний пес - сама, на роботі, діти в баби....А ще й до того всього так болів зуб, що аж від нього боліла голова, вухо і пів щелепи, таблетки не допомагали, тільки холодна вода на пару хвилин "заморожувала" той біль. Вечеряли діти теж без мене, бо я попала додому аж в 21.00. Якось зовсім не відчулося свята... А ще й викликала таксі ввечері. Ще й казала дівчатам, що це буде по перерахунку. Сідаю в таксі і питаю, чи має водій ручку, щоб заповнити йому квитанцію, а він давай до мене фиркати "а мені ніхто не казав, що то буде перерахунок, я нічого такого не знаю"...правда, після пропозиції "передзвоніть на базу і уточніть" чемно поїхав без передзвонювання... І я всю дорогу думала: як можна так агресивно ставитись до людей у таке свято???? ЯК???? Я його розумію - він на роботі в таке свято. але то ж така робота і ми мусимо то перетерпіти... Навіть мої побажання "Веселого Вам Різдва і гарного настрою" не викликали навіть удаваної посмішки.....да уж....Куди котиться цей світ???:girl_impossible: Словом, не мій вчора день був...:girl_nea:

9. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І я тут поплачуся - знов хвора, горло як гранат, а до всього зміщена одна лопатка

10. roziava

roziava New Member

Дякую вам за підтримку і поради в кармі! Ви найкращі:kiss:

11. fillette

fillette Well-Known Member

Посварилась з коханим ще в п'ятницю і поїхала на Різдво до своїх батьків. По телефону не можемо нормально поговорити. Голова забита дурними думками, зла на всіх і ніякого святкового настрою. Їду завтра до Львова. Надіюсь все якось налагодиться.

12. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Десь близько дев"ятої вечора подзвонила в двері сусідка з першого поверху (я її перший раз побачила, хоча вона каже, що вже пів-року тут мешкає) "Вгамуйте свою дитину, нехай так не бігає, бо ні вранці, ні ввечері немає спокою!" Мені наче ляпаса дали... живу тут з дитинства, бо квартира бабусі, ніхто з сусідів не жалівся на моїх дітей ніколи (не сперечаюся, вони трохи непосидючі... ну як і всі діти- я ж їх не прив"яжу :girl_nea:). Я собі уявляю, я їм на першому поверсі під нами, але я їй спокійно пояснила- в мене троє дітей і зараз не літо, щоб пів-дня гуляти, я не можу обіцяти,, що вони сидітимуть "як мишки". Ніби відповіла правильно, але все одно якось некприємно....

13. vernata

vernata New Member

І я пожаліюся. У нас були такі плани: мали їхати на Свят Вечір до моїх батьків, лишатися там на свята. А шостого числа Сашко захворів (гнійна ангіна). Сидимо вдома з хворими дітьми (Настя теж якась нездорова, хоч температури немає).

14. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вчора поговорила з коханим і... Вирішили припинити стосунки. Так паршиво на душі, пусто. Причому розійшлися без скандалу і криків. А я собі просто не можу місця знайти. Не уявляю нас порізно.

16. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

17. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

18. natorella

natorella Well-Known Member

19. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

20. kyharochka

kyharochka Member

А в мене біда.... Пропало моє кошенятко:shok:. Пішов ввечері надвір погуляти перед сном і не повернувся. Чи хтось його забрав (вкрав), не знаю, що думати. Ну не може він так довго десь гуляти. Мацько наш був вже трошки більший (десь пів року має) і подібний на сіамського. Вчора вже проплакала цілий вечір:cry:і шукали його, ніде немає.

Статус теми:
Закрита.