Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. нталька

нталька Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

повірили :) сходила вечір перед тим до них, пояснила, то сказали, що пустять :). (а було таке, що мені радили не йти наперід, а то продадуть квиточки ще раз і все..)

2. arushka

arushka завжди досягаю мети

Точно! Мо я занадто емоційна, але я б його порвала як "Тузік грєлку". Часами дивуюсь і по-доброму заздрю нашим дівчатам, які толерантно відносяться до різних вибриків дражайших половин. Вважаю, що прояв кохання - це НАСАМПЕРЕД повага до іншого ( а це включає в себе, як мінімум , повідомити: "Я з Петькою, вихід з офісу поки знайти не можемо, буду ч/з 2 години"). Якщо я не маю якихось вихідних даних, то можу понапридумувати собі такі історії, що ніяка нервова система не витримає, тому чоловік дзвонить у будь- якій ситуації

3. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

4. sofcja

sofcja Member

день до одного місця...:girl_sad:
    море навчання,+помагаю коліжанкам... і мігрень далі... хоч бийся головою в стінку...
    і всі дьоргають, прям позабивати хочеться...
    одне ростройство...
    коліжанка прикро вразила своїм ставленням. більше просто з добродушності помагати не буду. хай самі справляються, бо обідно і дістало...
    слухаю релакс, може попустить...

5. Kecan

Kecan New Member

Вчора їздила за Миколайками і коли виходила з маршрутки і зачіпила пуховик на самих грудях за цвяшок, який стирчав з переднього крісла. Вийшла з маршрутки і чуть не плачу... ніби не дуже й видно, але й ходити з таким:girl_sad:. Тепер незнаю, що робити....

6. Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я до сьогодні вже ніби трохи відійшла, але все рівно серце не на місці, бо вчорашній день- то був повний кошмар, хоча я собі уявляла його затишно-сімейним, з гостюванням.
    Почалось все з того, що наснилась мені купа голок, які я витягувала, а їх було повно скрізь і навіть в моїй шкірі. Бєє...:bad: Ну, та ладно, з думкою "я не вірю в сни" почала я підготовку до прибуття миколайків. Перший прикол- згорів мені пляцок, який я вже сто разів пекла, ще й всівся, тому прийшлося купувати готовий торт, чого я сильно не хотіла. Потім свекруха, яка приносила малому миколая чуть не до сліз зіпсувала настрій.:no: Я до цих пір дивуюсь не надивуюсь, як я могла жити під одним дахом з тою людиною. Але в думках заспокоювала себе тим, що все таки класно що ми живемо окремо і якийсь там день на пару місців я можу перетерпіти. Ага, і тут дзвонить мені квартирна хазяка і псує настрій так, що чого чого, а такого я передбачити не могла навіть в найстрашнішому сні.:dntknw: Ну, до чого люди наглі, ну як вміють файно залізти на голову, а як вміють добре притворитися, коли їм щось треба. Дівчата, чесно, я в шоці. Просто в шоці... В мене слів нема...:cry:
    "Гарним" закінченням вчорашнього вечора було якесь отруєння, але швидше за все, що то через нерви. Я не спала до 3-ї ночі, мучилася, потім тільки з валеріанкою заснула. Чоловік не спав разом зі мною, тоже хвилювався напевно.
    Зараз сиджу і вже стараюсь тверезо мислити. Доходжу єдиного висновку, що треба думати і то думати сильно про власне житло, аби ніяка свекруха і ніяка квартирна хазяйка не могли мені псувати нерви. Але то треба починати війну з батьками і то конкретну, аби ділили житлову площу, або сплачували, або не знаю... бо так далі вже бути не може. Дитина підростає, а ми скитаємся по квартирах, а як піде садочок, школа що тоді? Що далі?..:umbrage:

8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я й так кулінарними талантами не вирізняюсь, і от - яблучна шарлотка сіла , перевела продукти називається :sad:, певно ще рік не пхатимусь до випічки...

І мені щось так недобре вже 3 день :sad:..

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

Не переймайтеся так. Я теж такий собі кулінар і шарлотка в мене через раз вдається. На днях вирішила тортик зробити зі сметанковим кремом. БІсквіт впав, сметана не збилась. Але нічого, лєпьошку розрізала, так званим кремом намастила і був у мене смачний пряник з начинкою:girl_crazy:. Головне, щоб пропечений і непідгорівший. Чоловік навіть мій надкушений кусок, що я собі наранок залишила, доїв:girl_smile:.

10. Муська

Муська Well-Known Member

А мій чоловік в аварію попав(в нього в"їхав якийсь м..к), з малим їхав(малий в голову сильно вдарився і плакав дуже). А я з меншим вдома були і десь в той самий час, малий мені впав з ліжка(я відвернулась) і сильно вдарився,що немогла годину заспокоїти. Машина страшно побита(тепер майже всі заощадження підуть на ремонт). Отакий до нас Миколай завітав(напевно нечемні ми були)
    Р.С А "дорога " свекруха щей каже, що то я собі легковажу, тому малий впав( пітримала називається).Ех...

Останнє редагування: 19 Грудень 2011
  11. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

З"явився десь біля дев"ятої години вечора. Вирішили зі співробітниками відсвяткувати Миколая. Питаю чому телефон виключив, відповідь мене "вбила наповал": "Я виключив телефон, ЩОБ ТИ НЕ ПЕРЕЖИВАЛА". Думала приб"ю.

12. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

навіть не знаю куди то писати....одним словом, їхала я вчора з наркоманами в маршрутці. десь зо 5 хлопців і 3 дівчини, одна з яких явно була в атльотє. не п"яна, то факт, бо запаху алкоголю не було + твердо трималась на ногах.
    з її слів і розмов решти зрозуміла, шо дівчина випадково ( чи й ні) випила сік з якимись таблетками. вона постійно перепитувала "де ми є ?!", "де макдональдс?" , "нашо ви зі мною таке робите?", намагалась вийти. потім просто почала плакати. часом находило просвітління, і вона казала,шо все розуміє, шо то не вона мала той сік пити.
    але в основному то були тривожні фрази "де ми є?!"
    та вся компанія дружно ржала. "діти" явно школярі, добре вдягнуті. видно шо не бідують.
    отак батьки дають гроші, а воно:girl_devil:

те,шо я була в шоці, то слабо сказано. бо ше такого не бачила, шоби такі сопляки...ех(

13. kineret

kineret Вірю в диво...

Купила в Watsons фарбу для замші Salamander. Прийшла додому, а той балончик пшикнув грам фарби і все. Банка повна, а не пшикає. :girl_devil: То ж треба було так попасти... І що тепер з нею робити?

14. Tsypulka

Tsypulka Member

Пошукайте вдома ту пшикалку з чогось іншого на заміну, ну або добре промийте(продуйте чи голочкою колупніть), певно, забилося.

15. roziava

roziava New Member

А я сестрі на Миколайка купила сукеночку в Зарі...а виявляється їй не підійшла...чек я безголова викинула...сумно:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

16. Sertce

Sertce Member

Настрій на нулю:girl_devil:,вечір зіпсували конкретно і то таке враження, що як змовились, xто болючіше "кільне". Не було в мене свята і подарунка жодного не було. Більше того, пів вечора вислуxовувала від мами за те, що дитині купила декілька іграшок, що їx в нього і так мільйон, що гроші трачу... Ще й брат дістав мене конкретно... Але мені не привикати...

Останнє редагування модератором: 9 Січень 2012
  17. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

А я вже майже другий місяць сиджу дома , а всі дома питаються чи не надоїло дома, кажу що ні. Так таке враження що всі вирішили змінити мою думку, дістають мене по любому питанні, ше не встигла за стола стати як крики чого за собою не помила і тд..ой як дістало то все вже.

18. Chereshka

Chereshka New Member

я тоже так знервувалася з тими пляцквами. Думала спечу бісквіт, але мала 4 домашніх яйця і дала ще 4 з магазину. Спекла..... Розрізала, а він ЗЕЛЕНИЙ((((((((((((((((((( в прямому значяенні слова, я таке перший раз бачила, давала тільки цукор яйця і муку, чого б то він був зелений?????

купила печива і втішилась(((

19. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Чоловік сьогодні підірвався пів 8 ранку від сильного звуку. Сусід в'їхав в нашу машину, яка була припаркована під вікнами. При чому така дурна ситуація...Він був припаркований за нами і попутав першу передачу з задньою! Стартував напевно з прибуксовками, бо відстань між машинами була близько метра.
    Прибіжала його бабця, просили вирішити все без ДАІ. Ми були не проти, але так як в нас машина ще гарантійна то поїхали оцінку робити на офіційний сервіс. Там нарахували заміну бампера на 6000грн. Вони почули таку суму, видзвонили маму того хлопця що був за рулем, і почали звинувачувати нас, що ми хочемо гроші на них заробити, бо то можна в гаражі в знайомого зробити в 3 рази дешевше!!! То нікого не хвилює, що в нас нова машина і обслуговується тільки на офіційному сервісі ...
    Я з того всього так нанервувалась, шо дурдом... Знаємось з тими сусідами купу років, а тут такі заявочки.
    Потім почали казати, що мають файних майстрів, які залатають бампер за 700 грн. і все буде гуд...Чоловік звісно на таке не погодився.
    Поставили машини на місце, викликали ДАІ, все оформили. Тепер чекаємо рішення суду і виплату страхової.
    Все ніби вже добре, ну з ким не буває...але така вже нервова, капець...Чоловік таке саме....
    Уф! Виговорилась...:girl_mad:

20. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Вперше і я сюди ж...
    Вчора їздили завозити Миколайків до чоловікових батьків в Червоноград. Так файно сиділи, обмінялися подарунками, тішились. Вирішили виїжджати в 17 годині з Червонограда, бо ще мали у Львові похресників-племінників обійти. Їхали на чоловіка рідного брата машині. Виїхали, темно, дорога мокра, яма на ямі, м. Великі мости, виїзд з міста, попадаємо в яму на швидкості 100 км/год, пробивається 2 шини і гнеться 1 диск. З*їхали з дороги. Шок. Перед нами ще одна машина стоїть, аналогічна ситуація, але вони вже міняють колеса (1 запаска, 1 підвезли знайомі). Давай дзвонити по евакуаторах. Зі Львова до Львова - 650 грн, з Червонограда до Львова - 800 грн ( і ще перше питання, яка марка машини. звісно, жигулі дешевше забрати ніж мазду 6, то вже потім уточняли "Мазда 6, 2006 року" :girl_devil:). Викликали автопоміч Шипшина, щоб поміняли колеса. Сів акумулятор, сидимо в холодній машині, чекаємо автопоміч. Подзвонили в страхову. Виявляється можна оформити страховий випадок! Викликали ДАІ. Чекаємо. З траси з*їхав поляк - теж пробив колесо, немає ключа, щоб запаску поміняти. Чекає на нашу Автопоміч. Автопоміч зі Львова приїхала швидше ніж ДАІ з Червонограда :girl_devil:. Включили нам акумулятор. Вони навіть встигли 1 колесо замінити, бо друге як доказ для ДАЇ тримали. Приїхало ДАЇ, причому попало в ту ж яму, що і ми і щось знизу авто в них відірвалось :)girl_crazy:). Оформляють протокол, колеса міняють. І тут, наше геніальне українське ДАЇ виписує нам штраф на 345 грн за недотримання знаку ямковість :khomyak:, бо виявляється ми мали різко затормозити, спричинити аварію з машинами, що їхали позаду нас, пропустити машини по зустрічній і об*їхати яму! Геніально? :girl_mad: Підключили знайомих з Червонограда, протокол спалили ДАЇшніки поїхали не зафіксувавши ДТП. Автопоміч все замінила, віддали всі гроші, що мали. Рушаємо. Щось в машині стукає. Вертаємо хлопців з Автопомочі, знову переставили колеса місцями. Поки вони то робили, з траси злітає джип і пробиває 2 колеса. Хлопці знову мають роботу. До Львова котились 40 км/год, 24 год були вдома. Голова боліла дико, нанервувались, спереживались, гості відклали. Сьогодні вирішував чоловіка брат з страховою. Може повернуть гроші і записався на сервіс диск рівняти і машину знизу оглядати. Сказав, що поки не зроблять дороги в Червоноград ні ногою. Ми своєю теж ні-ні, принаймні до Різдва. Вже вдома настрій підняв Миколайко з щедрими і гарними подарунками.

Статус теми:
Закрита.