Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Savchenko

Savchenko Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Порівнянно з проблемами дівчат, мої сльози і їх причина не такі глобальні, але всеодно наплакалась вчора як дурна. Вчора померла наша хом"ячка як ми її називали "наша доня" 3 роки з нами була... така розумаха...була членом нашої молодої сім"ї і тепер неає стоїть пуста клітка...не носиться зі своїми папірчиками...не висовує носика - це так вимагала яблучко або морковку... На роботу йшла розстроєна, приїжджаю туди там одна співробітниця, яка чомусь не любить новеньких чіпляється до будь-якого твого слова, але я мовчала не зважала. Але вчора так дістала за живе, що я виговорила все що я про неї думаю. І піти не має як, бо мусиш досидіти з нею до кінця робочого дня і ніхто не вступився крім одної людини. Взагалі зіштовхнулась з реальністю життя: нікому ти не потрібний ніхто тебе не захистить і не прикриє крім себе самої. І отак весь тиждень ба більше місяць: прокинулась - ледь тепла йдеш на ту роботу - там весь день тріпають нерви - приходиш близько 9-вечора теж вже ледь тепла - зморена морально завалюєшся спати. А зранку знову те саме... Дістало все!!!!!:girl_devil:

2. Shpunka

Shpunka New Member

Брат в лікарні. Реанімація. Нирки відмовляють. Ввечері гемодіаліз...

3. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Ті ремонти вже дістали! В хаті бардак, все на купі, пройти нема де. Але надіюсь, що до Миколая в нас буде чистота і порядок, і забудемо ми про той ремонт як про страшний сон.

4. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

мій мишундер шось не то з"їв. тепер болить животик. миша сидить сумна в клітці не їсть, не п"є:sad:
    прийдеться ввечері насильно давати ліки, бо з поїлки не хоче пити

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

6. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

7. Shpunka

Shpunka New Member

Дякую, дівчата за підтримку.
    Справи не дуже, кожного дня роблять гемодіаліз, бо погані аналізи.
    Але ми всі сподіваємось, що організм молодий, справиться і нирки все ж запрацюють.
    Мама лікар в обласній лікарні, всіх на ноги поставила, робить все можливе і неможливе.
    Дійсно страшно. Маєш здорового 30-річного брата, і в один момент - реанімація, практично боротьба за життя.
    Найсмішніше, що він вже 7 років живе в Києві, вдруге за рік приїхав в гості, і район у нас тихий, вулиця освічена, практично завжди люди є...
    З одної сторони, щастя, що до смерті не забили, чи коли його повалили, то впав у кущі, а не головою об асфальт, і під вікнами сталося, так що зміг добігти додому...
    Але все ж... Не розумію, як взагалі таке могло статися... Нещасний випадок?

8. Alonka

Alonka New Member

Мала вчора біля одинадцятої скакала на ліжку і невдало впала на руку. Нічка була весела, їхали в травм-пункт аж на Орлика вставляти вивих в ліктьовому суглобі. Тільки по другій вляглись. Але добре, що все добре.

9. iriwa

iriwa Особлива мама

Депресія.... Така дурня, але що зроблю... Реву, не можу себе опанувати.... Так все надоїло, аж неможу... Чоловік зранку до ночі на роботі, я цілодобово сама з малим, а коли не з малим то теж сама. Всім щось треба від мене... Батьки сіли на голову, тепер бавлю ще хвору бабу... Друзів фактично нема, тобто теоретично є, але коли вони потрібні то нема, підтримки жодної. Дзвонять лише щоб похвалитися....
    Син з характером, нічого його не можу ні навчити, ні до чогось привчити....В садочку не хоче бути, не їсть там, не п"є... В мене вже ні сили, ні нервів... Чоловік скоро їде у відрядження на 2 тижні... От що я буду робити - незнаю....
    Ну що то за несправедливість така? Я ж ніби і симпатична, і не вредна, а невезе мені так .... Ще зі здоров"ям казуси....
    Ну доки то таке може бути? Скажете що жалію себе? Так, жалію.... бо більше нікому..... вже сил нема то все терпіти....

10. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Тримайтесь! Обов"язково ваш брат справиться, молодий, все буде добре, інакше ніяк, зайшла якраз спитати як ваш брат...

11. napoleona

napoleona Well-Known Member

дівчата, що я тількищо пережила, то словами не передати:girl_impossible:
    лежала собі дитина у ліжку хотіла спати трохи хникала, тут прийшов тато і каже берем до нас на кухню повечеряєм з нею і тут я ше думаю брати чи ні, та все ж таки бере і тільки я занесла її на кухню як з гуркітом у нас в кімнаті завалився світильник прямо туди, де лежала дитина:girl_sad: я вся завмерла
    Боже як то мені стало страшно тепер ходити по хаті, будем всі світильники перевіряти чи добре висять...

12. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

А у нас ванна тріснула. Блін, тільки рік як поставили. Ну їх в п...пу, ті акрилові ванни :sad:

13. zara

zara Well-Known Member

Переадресуйте мій допис в іншу тему, якщо він не туди потрапив, але маю таку проблему: Тиждень назад купила дорогі зимові чоботи, на невисокому широкому каблуку, носила три рази, а сьогодні в одному з каблуків (всередині) при ході зявився тріск (калатання)! (ніби щось всередині відламалось, якісь дрібні деталі, і тріскотять, як брязкальце) . Звук того тряскання досить гучний, сильно чути , коли йду (сам каблук не зламаний, тільки якесь калатання). Якщо в когось таке було, порадьте, що б це могло бути і чи така поломка є приводом щоб повернути взуття в магазин та забрати гроші?

14. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

15. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А в мене серце болить. Чогось так буває, що накручую себе. І важко стає - до фізичного болю. А дурниці дурницями - все ж добре). Шукаю причин. Смішна...

16. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Добре, що вчора не пішла на роботу - ще думала, чи достатньо)) я хвора, щоб лікарняний брати) Нічка була веселенька. Горло ріже, дихати не можу. Температура( Завтра наказала терапевт на оглядини прийти:girl_devil: Я не думала, що мені так погіршає, то і погодилась. Ще і аналізи здавай.. Що це за маразм, людина ледве ходить, до 10! - іди на аналізи! Я вночі не сплю:girl_devil: А потім ще годинку-дві почекай, поки її прийом почнеться - серед купи чхаючих та кашляючих. Виписали список з 9 ліків)) Можна подумати, я хоч одні можу прийняти зі своєю алергією на медикаменти) Гомеопатія не помагає, сиджу, думаю, що маю робити(((

17. Nemi

Nemi Well-Known Member

недогледіла я свою кролю - кігтики в неї так відросли, що аж їй заважати почали. дійшло до того, що останні кілька днів аж кульгати почала на задню лапку(((( а сьогодні з мамою вирішили нею зайнятися. вона дикунка в руки не дається, то накинули на неї рушник. і ніби не дуже видиралася, трохи поричала. а той кігтик, що найбільше їй заважав, зламався. крові було стіііііільки!!!! на килимі, на рушнику, в мене і в мами всі руки в крові((((( два кігтики іще підрізали і відпустили, а вона сіла і хвилини дві лапку лизала.. тепер кроля на мене ображена, навіть від горішків моську крутить. :girl_cray:

18. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

А в мене температура вже другий день тримається(така противна 37,4)...і нежить, але більше ніяких симптомів простуди.
    Десь тижні два тому була хвора, але не полікувалась толком. То напевно тепер наслідки . Тепер сиджу вдома вигріваюсь.
    Я вже собі всякого накрутила з тими новинами про кір. Цілий день шукаю висипи на тілі:girl_devil:

19. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Дістало все на світі. Янині істерики, хронічні, бо все їй "не так". Чоловік з нервами що йому шуму на роботі хватає, а тут ше мала верещить на цілу хату і вспокоєнню не піддається. Робота яка валиться під три чорти... мама з її ідеями... сусіди зі своїм ремонтом і в обідній час і в нічний і в ранішній... Голова квадратова від того всього...
    Спати хочу неймовірно. Вчора сусідоньки до третьої ночі вгомонитися не могли і з сьомої ранку вже не мали спання. Рагуляки, слів не розумують. Нині викликатиму міліцію. Зара так сверлять шо дах зносить і таке враження шо стіни просто попадають, а будинок складеться у книжку.
    А ше чоботи нині порвала, не зовиділа в болоті крюка шо стирчав... Так обідно. Завтра в мештах піду шукати нові чоботя (так у мене їх була одна пара). Всьо, ком під горлом аж дусить...

20. vixana

vixana New Member

У мене теж таке було, а коли придивилася добре, то побачила, що то просто пошкодилася поверхня каблуків і туди потрапили малесенькі камінчики, котрі і спрчиняли калатання при ходьбі. Але я носила те взуття довший час, а не так мало, як ви...

Статус теми:
Закрита.