Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. носик

носик New Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

Мій ще досі не повернувся. Плакала всю ніч. Підняла всіх на ноги. вже у всі відділи міліції дзвонили, у лікарні... зараз свекруха їде до нього на роботу...
    я дурію. незнаю що робити.
    Оператор не надає послуги відслідкувати номер

2. zetta

zetta Well-Known Member

[​IMG][​IMG][​IMG]
    дівчата, ну чого ви, женіть то все не давайте шоб накривало вас так дуже, не обнімає чоловік - то обніміть ви його, скрутіть , зацілуйте, шоб йому аж зле стало від ваших почуттів ))), дітей можна трохи легше скручувати )), і женіть то все женіть... здорові, кохані.. ну подумаєш трохи захмарилось в душі... дурня.

3. nalia

nalia Member

Я в шоці!!! Вчора попрала свій новий білий пуховик, а сьогодні він весь в бежевих плямах:cry::cry::cry: І чого я не завезла в хімчистку? Зараз знов закинула в машинку, надіюся на кращий результат.

4. AlbinaK

AlbinaK Member

Повністю підтримую. Депресія то велика розкіш, принаймні для мене. Розумію, що деколи хочеться, щоб хтось пригорнув, пожалів, як маленьку,АЛЕ коли в тебе двоє діток, одне з яких немовля, яке вимагає уваги практично 24 години на добу, друга першокласниця, з якою треба і уроки повчити і так само увагу приділити. Чоловік весь в роботі працю 6 днів на тиждень з 8-9ранку(а деколи і раніше, сьогодні поїхав з хати о 7 ранку) і приходить в 22-23(а деколи і 1,00), плюс вся хатня робота виключно на мені. Чоловіка бачу практично "по святах", дітки та хатні обовязки займають весь час, виділити хоч пару хв. для себе деколи буває не можливо. Але ж не розкисаю! Навпаки оптимізм з мене аж пре :) Інакше б ще важче було. Подумайте про щось гарне, відволічіться, прогуляйтеся(благо погодка сьогодні гарна:)). Бувають складні періоди в житті, але розкисати не можна. Завжди є люди, яким на даний момент набагато гірше ніж Вам.

5. носик

носик New Member

з явився після штурму зі всіх боків. він романа святквав і забув мене попередити. мене аж трясе. ми з малою цілу ніч не спали.
    сиджу і плачу. бо дійсно нікому не потрібна крім малої. та зараз куняє на руках

6. Virginia

Virginia Well-Known Member

7. AlbinaK

AlbinaK Member

Ну це вже свинство повне!!!!

А це вже не можна. По-перше, донечка все відчуває, якщо Вам погано, їй теж. Моя наприклад може розплакатися, якщо я палець поріжу, бо переживає за маму. І якщо вже на то пішло, не зійшовся світ клином на чоловікові(вони деколи бувають такими ...) є ще дітки, друзі, родина. В Вас складний період зараз, але він пройде і буде все добре! Поспіть трохи з малечею, а потім підіть прогуляйтеся по сонечку і вже буде трохи краще, а ще краще когось з подруг з собою покликати. Головне не розкисати!

8. Peppy

Peppy New Member

Як я Вас розумію! Головне - не впадайте у відчай! Поговоріть з ним, поясніть, як він своєю поведінкою завдав Вам болю. Але без істерик і криків. Інколи тиха розмова більше дає.. Йому мало б стати соромно за свою поведінку. Якщо ж ні, то...Надіюся, він просто хотів відірватися на один раз.

9. jalla

jalla Прогрес року 2013

Бери себе в руки, вище носа. Повір, ні один мужчина не вартує наших сліз, навіть якщо він самий коханіший в світі. До мене це тільки сьогодні доперло, коли глянула на свої розпухші очі в дзеркалі і злякалася тої краси.:no:

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Якщо на світі є хоч одна людина ( і не важливо, маленька вона чи велика), якій ти потрібна- ти вже не одинока у цьому світі. З чоловіком треба говорити . І то дуже серйозно, але спокійно, без істерик і підключень до розборок усіх родичів. Я розумію, що він молодий і невигуляний, але така поведінка це дійсно свинська. Просто встановіть між собою одне правило: де би він не був, що би не робив- просто подзвонити і сказати, що "мене сьогодні не чекай. Чи буду пізно". Можливо. він боїться таких дзвінків, бо знає як ти можеш на них зреагувати?Або є ще якісь причини. які відомі лише вам двом. Але, у будь-якому випадку:
    - ти не одна, бо у тебе є найкраще створіння - твоя дитина;
    - жоден чоловік, навіть найкращий у світі, не вартує того, щоб дружина страждала через його дурну часом поведінку. Знаєш, є жінки які перебувають у шлюбі по 15- 20 років, і через кілька років уже просто звикають до певної поведінки чоловіка ( причини такого "звикання"можуть бути різні), але перестають себе їсти поїдом, а просто сублімують ту енергію у інше русло- на свій розвиток, розвиток дитини і т.п. Одним словом, тут уже кожен вирішує сам, як йому реагувати на ту чи ін. сімейну ситуацію ( якщо вона одноразова) чи норму поведінки;
    - з чоловіком розмовляти і ще раз розмовляти. бо без конструктивного діалогу неможливо досягти хоч якогось взаєморозуміння. Лише як сніжний ком один у одного будуть накопичуватися образи.

11. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Дівчатка, перестаньте, все буде добре, навіть, після самої жахливої бурі, на небі обов"язково з"являється сонечко! сьогодні така погодка гарна, прогуляйтесь, розвійтесь, зробіть щось приємне для себе, і стане краще!:girl_in_love:
    носик, вище носик:connie_pull-pigtail

12. arushka

arushka завжди досягаю мети

Я б напевно, не змогла адекватно відреагувати на такий дзвінок. Або, наприклад, я чоловікові дзвоню і кажу :"Милий, сьогодні ночувати не прийду. Голубці на плиті":girl_impossible: Чи мо я якась занадто ревнива і нервова?
    Ну і щоб не офтопити : піднялась сьогодні в 5 ранку від того, що сильно болить горло. Зараз вже маю цілий комплект з кашлями, соплями і t. Ну і до повного щастя, хліб, який я пекла, не піднявся. Щось мене другий день дріжджова випічка підводить!!!

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я нині зла на все і на всіх.. Ще раз переконалася , що наша держава робить все не для людей, а проти людей, таких маразмів певно ніде в світі більш нема... Ну от ситуація. Я маю скрипку, свою власну, купила в майстра, але щоб поїхати з нею за-кордон я маю мати паспорт на неї і на смичок. Ну то ладно, то не на раз, поки є місце для печаток воно в мене є. Але кожного разу перед виїздом кудись я мушу брати дозвіл(!!!) на вивіз свого інструмента з нашої любої держави. І той дозвіл не так просто отримати. Я маю мати клопотання від якоїсь установи, від якої я їду. Тобто якщо я от просто їду сама, не від філармонії, конси, чи ще чого, я не можу взяти свою скрипку, ось так............... Потріпала зранку собі там нерви, бо пані начальниця навіть слухати не хтіла без клопотання. Добре, що мені мій викладач, якому я знов і знов безмежно вдячна, вкотре мені допоміг і хоч я вже консерваторію закінчила, але маю папір від конси. А текст того паперу мене вбив на повал. У ньому вони ПРОСЯТЬ довзолити мені вивезти муз.інструмент за межі країни і в кінці таке-ПОВЕРНЕННЯ МУЗИЧНОГО ІНСТРУМЕНТУ В УКРАЇНУ ГАРАНТУЄМО. Всьо..... Нема слів... Я не перший раз кудись їду, але сама робила дозвіл лише раз, бо так завжди в оркестрі роблять люди, які займаються всіма паперами. А раз я робила взагалі в іншому місті через знайомих, але той канал вже закритий....
    Отакий виходить дибілізм, бо яке відношення має держава до мого інструменту? Гроші на нього мені держава не дала, але чогось лапу свою до нього тяне. Ясно, кожного разу за той дозвіл платяться гроші, при чому платиться квитанція як за експертизу інтрументу-ще один маразм, бо експертиза одного інструменту взагалі-то має проводитися один раз, ну нащо кожного разу перевіряти той самий інструмент? Але ж ясно, треба грошики на рівному місці заробляти..............:girl_devil::girl_devil:

14. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

15. iriwa

iriwa Особлива мама

Нині мені діагностували ревматоїдний поліартрит... просто нема слів... то стареча хвороба, а мені всього 25..... :girl_impossible: і де та справедливість...

16. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Та чого! в мене в 2 рочки таке було:girl_impossible:, вилікували...., зараз все добре. І в Вас буде!

17. носик

носик New Member

дівчата. дякую за підтримку тут та у кармі. я трошки поспала і тут він привалив. я не кричала, а сказала все що наболіло.
    із його авансу залишилося аж 14 грн. такщо я незнаю чи скоро з явиться бажання із ним спілкуватися.

18. Mаrsela

Mаrsela New Member

:girl_devil: я б йому і готувала Їсти на тих 14 грн ... Сподіваюсь що батьки чи близькі вам допоможуть.

19. носик

носик New Member

Я тепер не готуватиму. хоче- хай де до мами своєї їсти. для малої щось зварганю, і мої допоможуть.

20. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Останнє редагування: 3 Грудень 2011
Статус теми:
Закрита.