Відкрита велика жилєтка (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем zlatovlaska, 10 Березень 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Відповідь: Відкрита велика жилєтка (2)

2. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

3. Heureuse

Heureuse вірю...

Ненавиджу дні, коли життя здається височезною стіною, яку не можливо обійти, коли здається, що виходу таки нема, хоча всі кажуть, що він завжди має бути…
    Ненавиджу коли на душі так паскудно, що аж дихати важко…просто ступор, бо більше ні на що нема сил…
    Хочеться дощу…і щоб про мене забули…хоча б на день…
    Знаю, що це пройде і все начебто налагодиться… але той гіркий осад залишиться…

4. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А в мене такий осад на душі тяжкий, як камінь, бо в нас буде районний огляд самодіяльності, а мені теж дуже б хотілося виступити з декламуванням вірша, вокальним співом і сценкою. Але на час виступу нікому посидіти з дітьми. .Чоловік там буде записувати, фотографувати (на конкурсі) він же кореспондент - не посидить з дітьми, моя мама приїжджала сьогодні і гості і я просила, щоб вона посиділа, але вона хоче, але не може... точніше моєму вітчиму дорого вийде їздити туди сюди машиною. Може няньку знайдем на кілька годин...В мене і номер є. Незнаю, щось придумаємо. Дуже хочеться виступати, хоч мама це сприймає, як не важливе дуже. Я одружена і в мене діти - це головне. Я уже і плакала у чоловіка на плечі... чогось образливо, коли тебе не розуміють.Що мені це потрібно, як вода. І мама знає, що я люблю виступати і в мене це добре виходить, але ж вона повинна рахуватись з своїм чоловіком. Нічого все буде добре, надіюсь. Я буду старатись І, можливо, напишу в "Вихвалялки".:girl_sad:

5. Женічка

Женічка Well-Known Member

день з самого ранку не вдався.
    татко наш в 7 год втік на ридоловлю. впринципі, тоді я на нього зла не була. мала плани на день, погуляти з Настюшкою, відвести її до бабусі вгості а самій на годинки 3-4 мотанутись на роботку, порозгрібати завали.
    встала з малою в 9 ранку, покрутились, поснідали, зібрались, одягнулись, пішли вибрали Насті на завтрішнє свято в садочку колготочки красивенькі, разом з тим захопили ще одні колготочки - ну дуже мені сподобались, і кофтинку захопили, так, між іншим :) прийшли дохати, перекрутились, та й почали збиратись до бабусі.
    прийшли туди - нам ніхто не відкрив (як виявилось пізніше, бабуся сиділа в навушниках і слухала музику - не чула,як ми визвонювали)
    похід на роботі мій зірвався. а між тим, дзвонило до мене 3 коліжанки і всі кудись нас з Настюхою кликали - всім повідомляла, а на роботу так і не попала.
    прийшли з манюньом додому, а у неї температура 38.2. а завтра мало бути свято.... і костюм підсніжника вже висить чекаю свого часу,і все все готове, а Настюша захворіла. що за день. :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray:
    а рибак мій (яка я зла), протягом цілого дня не відповідає на дзвінки. я не знаю, куди подіти свою злість і образу, щоб не накинутись на нього з сковорідкою, коли прийде додому. ну а якби щос сталось страшне, ну якби ...... як так можна.... я не розумію...

6. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Моє сонце сьогодні вдарилось і так плакало...Ми ніяк не могли його заспокоїти. Сиділи і плакали з чоловіком...і його шкода і себе винили, що не вберегли його.

7. Женічка

Женічка Well-Known Member

цілу ніч відтемпературили, зараз знову росте та температура, пів години тому було вже 38.2.
    а я, як справжня мачуха, збираюсь на роботу, бо нема кому мене замінити, і аж самій противно від себе, в декрет пора, як пора в декрет. і взагалі, хто ту роботу вигадав, особливу таку "ненормальну", як в мене.
    Роман йде на лікарняний, а там побачимо....

8. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

болить вушко у синочка-від мене ні на крок і тільки ціця,ціця(та циця вже така бідна),а малий то взагалі сплаканий і згорьований.

9. iriwa

iriwa Особлива мама

А у мене щось така апатія до всього, ну нічого не хочеться, ледво заставила себе помити в кухні, а роботи ще моооре, і чоловік хворий (гіпертонічний криз, і то в 29 років!!!) Малий нервовий бо зубки ростуть.... щось та чорна полоса затягнулася....

10. Dobra

Dobra Well-Known Member

Останнє редагування: 4 Квітень 2011
  11. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

12. allja

allja Well-Known Member

Відповідь: Не працює у мене на Форумі (відкрита жилєтка 3)

А в мене не працює кнопка "Цитата виділеного", мушу виділяти текст і вискакує значок "цитувати", і тільки тоді можу когось цитувати:girl_sad:
    Ще "Дякую" не у всіх темах є (не в барахолці), а у звичайних темах,де є за що дякувати.

13. jalla

jalla Прогрес року 2013

А у мене якийсь стан такий, настрою нуль.:scare: Щось то життя якесь таке складне... Зустріла нині в магазині свою одногрупницю і так ми собі побіткалися одна одній і так по дорозі додому стало себе шкода... А ще навалилась на мене якась така страшна і не добра думка, що у мене і в моєї сім"ї немає майбутнього, бо немає власного житла і навіть не світить, і роботи хорошої чоловік теж немає, бо й освіти немає.:umbrage: І як то далі жити? Напевно мої роздуми над життям-буттям мене скоро догризуть.:no::no::no:

Останнє редагування: 6 Квітень 2011
  14. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Моїй сестрі завтра операцію будуть робити. Ніби і не складна, ніц страшного, але, не знаю як їй, а мені страшнувато: нехороші думки у мою дурну голову лізуть...:shout:

• Подобається Подобається x 1
  15. zaderyshka

zaderyshka Member

не хвилюйтесь, то не так страшно. В мене також таке було. Я з паличкою ходила, бо вже ніяк не могла на ногу стати, а після видалення все швидко загоюється. Все буде добре!!!

16. talja

talja Member

Сьогодні ходила із малим у поліклініку... це щось:girl_cray: третина лікарів святкують відправляють до дорослого лікаря бо у них поляна, інших взагалі не дошукаєшся, а на одних дверях вивіска що лікар буде 26.04 це так приходьте на кінець місяця, це нічого що комусь до нього потрібно!:shok:

17. рижик

рижик Well-Known Member

А я вчора свій телефон в машинці випрала. Так шкода, мало того, що нові незаплановані витрати, то ще перше відео Вікусі з родів було на телефоні (шукаю, ніяк не можу на компі знайти, певно таки не перекинула). :girl_sad:

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

покладіть десь телефон, хай посушиться. В мого чоловіка телефон почав працювати, після того як я його випрала :girl_crazy:. Правда десь через місяць. І трохи глючить, але може можна буде хоч відео врятувати.

19. Florena

Florena Member

Покладіть телефон у цукор. він витягне вологу

20. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Підмочені телефони ще радять в сіль покласти. Сіль добре вологу витягує. Я свій так врятувала.

Статус теми:
Закрита.