Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Відповідь: Перукар у Львові

Ото ж і воно, кожен має свою голову на плечах (ну ту котру стригти йде:xaxa:). Накинулись на Арама:confused:,а мені його робота подобається:).
    Стрижуся загалом в Арама 10 років ще відколи в "Багірі" працювати почав (з перервами, хоча після чергових походів "на ліво" до інших перукарів завжди повертаюсь).Щоправда, і ножиці до рук дозволяю брати після довгих переконувань і дискусій.
    Не вважаю довге волосся найбільшою принадою жінки. Стрижка (чи то пак її довжина) має пасувати до зросту статури, стилю і (навіть) манер поведінки. Толку відрощувати роками довге волосся якщо воно тобі не пасує:confused:
    Жага наживи керує кожною людиною яка надає послуги. Про цінову політику говорити тут не доречно. Хоча, скільки не прошу пофарбувати мене в інший колір, Арам не дозволяє - "такой волос цвєта красівого - не здєлаєш потом такого":) А Ви кажете "нажива":)

• Подобається Подобається x 7
  2. kati

kati Well-Known Member

Irus'ka, от хоч би фото ваше побачити....:shy::shy::shy:

• Подобається Подобається x 1
  3. Kasia

Kasia Well-Known Member

я розумію, що власне для МУЧАЧІ довге волосся і було її стилем.

ви самі пишете, що переконуєте його перед тим як стригтися.
    як на мене найкращий мастер, той хто зробить так щоб вам подобалося.!
    якщо ви сяєте, а не плачете після перукарні - то це ваше!
    ось і все.

• Подобається Подобається x 9
  4. Irus'ka

А майстер як про ваші смаки має дізнатись??? Арам насамперед оглядає волосся на якість, бо казав мені не раз "натуральноє - самоє красівоє"
    :xaxa: тому (мабуть) і зістригає багато.
    Але от Котя пише:
    А я звикла свої смаки відстоювати будь-де і будь в чому:xaxa: тому і стрижкою задоволена. Отак!!!:xaxa:
    Мучачо, не про Ваш випадок йде мова! Хоча Ви вже придумали собі моднячу укладку, напевне?!:)

• Подобається Подобається x 3
  5. Kasia

Kasia Well-Known Member

він як мінімум має вас послухати. а не казати - я краще знаю.
    натуральний колір - може для когось найкращий але якщо нічого іншого не спробувати, хоча б частково, то як вирішити що краще?? Якщо майстер порадить щось на його думку правильне і ви йому ДОВІРЯЄТЕ , от як в моєму випадку - часткове колорування, то це вартує того щоб змінитися. тому що інколи не рідний колір пасує краще до обличчя. і в цьому і полягає майстерність перукаря - у пораді.

але то як я все кажу, індивідуально.:)

і мені єдине що не подобається з описів - це про те що ходити 2 рази. ще такої фішки не чула.
    чому це мене дивує - бо за місяць максимум відросте 2 см, що не рятує.
    а чого ж тоді не надати одразу закінченості образу?

• Подобається Подобається x 4
  6. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я теж маю іти другий раз, це потрібно для того, щоб подивитись як вклалось волося само після стрижки.Якщо щось не так ,то він підкоректує.Ось так!:)
    Він дуже толковий перукар,просто може не всім підходить його підхід.
    А МUCHANI я порекомендую полюбити себе в новому амплуа, навіть ,якщо це важко, тому що коли ви будите себе любити,то і іншим ваша зачіска сподобається:clapping:.

7. Kasia

Kasia Well-Known Member

не знаю, може я не так зрозуміла, але в Мучачі і стрижки не було, просто обрізали в одну лінії. нема що там особливо спостерігати.

але я б за відгуками з гілки пішла б швидше до Марти на Любінську (нарешті розгледіла де та перукарня) ніж до Арама.
    ще пораджу вам перукаря з Багіри Ігор Костів. переможець багатьох конкурсів.
    дуже хороший перукар.

• Подобається Подобається x 5
  8. Котя

Котя Оптимістка :-)

:scare::eek: В мене взагалі дуже придуже неприємні спогади про перукарню "Шарель" що на Коперника.:n:
    Я коли жила за кордоном то робила там собі завивку на великі локони протягом чотирьох років. Дуже любила свої кудрі, така собі була "аля іспоньйола". Хоч і відростало пряме волося, але дивилось якось гармонійно.
    Коли приїхала у Львів почала шукати хорошу перукарню по завивці, на мій подив це виявилось великою проблемою, багато пнрукарень взагалі відмовлялись мене брати, оскільки ще на половині волося були кудрі:no:
    Так от перукарня, яка вище сказана взяла мене без проблем. Про результат без сліз я неможу згадувати:sad: На той час я тільки почала зустрічатися із своїм теперешнім чоловіком, і дуже хотіла його тоді приємно вразити, але коли мені розкрутили бигуді:bad::eek:. Я перший раз розплакалась в перукарні, бо такого жаху я ще ніколи не бачила. Приїхала подружка, коли вона мене побачила, я зрозуміла ,що кінець мому коханю:8:.
    Перукарка мене якось хотіла заспокоїти, і сказала щоб я приходила через два дні на коротку стрижку за їх рахунок:eek: Ось тоді в мене почався істеричний сміх:lol:
    Єдиний позитив в цьому був тільки то, що коли мене побачив коханий, то сказав , що навіть якщо я буду лиса , то всеодно буду йому дуже подобатись:xaxa:.
    Я пришла через два дня на коротку стрижку до цієї ж перукарші, що спалила мені волося. Вона мене постригла, правда не дуже коротко, але більш -менш нормально, оскільки я знала що це за їхній рахунок , то можете уявити мої очі коли вони виставили мені рахунок за стрижку ,укладку,і маску для волося 360 грн.:8::eek::eek: Що було дальше історія умалчеваєт, просто не хочу це все згадувати,бо і так стільки всього настрочила.

• Подобається Подобається x 12
  9. Kasia

Kasia Well-Known Member

це капець.:8:

я чесно важаю, що талановити перукарі - це рідкість.
    я давно стрижуся в своїє сімейно-перукарської пари. і дуже їх люблю, бо вони ПРОФЕСІОНАЛИ і просто приємні люди.
    як професіонали - розвиваються, завжди відвідують різні семінари і конкурси в Україні і за кордоном. завжи радять, те що актуально.
    і найголовніше - вони творчі люди з певним естетичним мисленям тому я зі своїм не мистецьким поглядом не пхаюся в їхню роботу над моєї головою і ЗАВЖДИ задоволена.
    а коли в мене великі події і окрім зачіски ще макіяж - то для мене це свято двічі.. мене така гарно намалюють, що знайомі часто перепитуть на забавах у коліжанок - а хто ця чарівна дівчина?? - сама скромніть - то я !:xaxa::xaxa::xaxa:

і ще як я казала - я їх просто люблю - бо вони таі приємні, що виходиш мало того щ з новою зачіскою, ще з масою позитивних емоції.

П.С. і ще вони мені завжи дзвонять останні ввечері (ну чомусь все вони останні:))на Катерини і вітають! завжди чекаю їхнього дзвінка, бо такі вони для мене приємні люди.

оце для мене справжні перукарі. ті хто допомагають жінкам бути найгарнішими на світі:)

10. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

усьо..наступного разу іду з тобою..експерементую, бо цього року я перед паскою так не маю часу, що мене пофарбувала сусідка, а постригтися не встигаю:confused:

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

без питань. ти знаєш умови - єдиний недолік - далеко їхати! але для мене то того варта.

12. Irus'ka

:xaxa::xaxa: Цей Ігор мене вдома стриг :xaxa: то його "філірування" Арам зістригав.:ninja: Єдине що мене влаштовувало в попередній стрижці - :ninja:ціна:ninja:. Отаке, кожному - своє:xaxa:

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

кожному своє, це однозначно. я про це вже теж писала:)
    а ви були не задоволені стрижкою Ігора?

14. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Irus'ka, ніхто й не каже що він поганий майстер. Бачила фото наших форумлянок після Арама - люксично! Думаю, він знає, що робить. Але після мого - НЕ ХОЧУ, він сказав - КОМАНДУЮ Я!!!:8: І як після такого попреш? Та щей проти грузіна (національність не уточнювала)?:xaxa:

Я писала, що потрібен час, щоб пройшов шок новизни....А особливо такій емоційній людині, як я. Сьогодні вже трошки легше. Менше жалю за волоссям. А от на рахунок укладки - просто рівне волосся особливо й не вкладеш:confused: Я вирішила, що піду через місяць до нього, як і домовлялись, і тоді вже можна буде об"єктивно судити про нього, як про майстра, бо наразі...:ninja::ninja::ninja: І так втрачати вже нема що.

А ціна - хочеш йди, а хочеш не йди, ніхто не змушує. Думаю, і справді, кожен собі пан, і встановлення ціни, чи цінова політика на послуги, як така,це його особиста справа. Хоча 150 грн. за те, що зробив мені - це...:cesored:

15. Olma

Olma Well-Known Member

Kasia, я шось не можу знайти - то хто у Вас перукар?

16. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а Ігор часом не любомирович..такий маленький, худенький з вусиками і борідкою

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

На жаль, Олма і не знайдете. Він роками в Стегури працював, і дружина теж, але на жаль Стегура закрила ту перукарню.
    Тоді - я всім роздавала телефон.
    Тепер на жаль - не можу давати на форумі приватний мобільний телефон, самі розумієте, все таки він тепер приймає вдома, і поперердньо таку ШИРОКУ рекламу то треба з ним узгодити.
    Коліжанок з собою, бо узгодженю з ним по телефону , беру.
    вже 3-х - стабільно підсадила, що самі тепер записуються, четверта - всю родину там вже стриже, і от - тепер Уляночку беру з собою.
    минулого разу - брала співробітницю. то аж пищала після стрижки.:)

така я кака - нахвалила а телефон не дала.
    маю надію, що з тим обвалом цін на нерухомість нарешті їм вийде відкрити свою перукарню, от ТОДІ обіцяю всмі її адресу і телефон.:)

18. kristina

kristina Well-Known Member

Завжди ходжу до одного майстра. За стрижку, фарбування і сушку плачу 100 грн/ без фарби/. Нею задоволена. Перукарня Елегант на Сихові .Звати Таня.

• Подобається Подобається x 2
  19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Про фарбування в Арама. Вчора чуть не попала... Фабрування короткого волосся (менше ніж каре) 350. Таке як моє 700-1000! Добре, що запитала наперед, бо навіть не мала стільки:)
    Використовує ревлон здається...
    Я в шоці...

20. odree

odree Well-Known Member

красіво жить нє запрєтіш :xaxa:
    сама в шоці. ото мужик собі славу зробив. читала, читала і врешті вирішила написати.
    за славного арама чула дуже давно. і відгуки свівпрацівників, і клієнтів. і зробила все таки свій висновок. він творча людина, і зробить вас такою як бачить в даний момент, навіть якщо для вас це не практично, і далеко не всім це подобається. і чула от саме дуже багато нарікань, що взяв і потяв довге волосся занадто коротко.
    ну а про фарбування, то якщо в нього справді такі ціни, то перебор, і то конкретний.
    ну і на останок від себе - не такий він вже майстер на скільки себе оцінює

• Подобається Подобається x 16