Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Відповідь: Перукар у Львові

2. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть, як до У. Григи попасти: контакти, адреса. Дуже треба, а часу перечитувати всю гілку нема...
    UPD: За телефон дякую-записалась на Пт! А можна ще якогось перевіреного "коректора брів"?:girl_blush2: І зорієнтуйте, будь ласка, скільки може коштувати корекція+фарбування (це мій перший похід).

Останнє редагування: 4 Березень 2014
  3. Jane

Jane вєчно в бєгах...

Можна ще й мені контакт?

4. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

дівчата,а є стиліст-перукар та колорист на Левандівці,бажано в одній особі? може порадити когось? зараз відростає волосся після св.каштанового,своє-русяве,хочу оновити себе:girl_cray:
    близько 5р. ходила в "Геліос",там певно пів Левандівки стрижеться,кожного разу інша перукарка стригла...там молоді переважно до 25 років.
    Кілька разів була в "Наталі"в п.Галі,стригла гарно,акуратно старалась...підібрала мені гарно стрижку,але мені здавалось,що я виглядаю старшою+5р.,хоча всі казали,що мені пасує....ну не знаю...
    щось мені не щастить підібрати собі перукаря:sad: повідкривались повно салонів,а толкових мало

5. Clementina

Clementina Well-Known Member

Я теж в пошуках перукаря. Кілька років стриглася в Оксани з Шоколаду. Була дуже задоволена. Але останній раз стрижка не сподобалася. Криво, одне довше друге коротше, прядка волосся посередині довша на 1.5 см. Зразу того не бачила, бо волося кучеряве, а як помила голову, то трохи розчарувалася, пофарбувала також не так як просила. Можливо Оксана спішила, або зірки не так стали, але не приємно.
    Коли Оксана була в декреті, то раз фарбувалася і стриглася в Уляни Григи. Фарбуванням задоволена на 100% (фарбувала інша дівчинка, Уляна помогла їй змішати складники в потрібній пропорції і показала як фарбувати), а от стрижка добре виглядала лише до першого миття, а потім - "куда хочу, туда торчу" і я сама взагалі не могла вкласти.

Тепер хочу попробувати піти до когось іншого. Порадьте, когось, хто робить гарні стрижки на хвилясте волосся. Хтось з хвилястим-кучерявим волоссям стригся в Дениса Ожигіна і чи були задоволені результатом?

Останнє редагування: 5 Березень 2014
  6. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

Довжина у мене до лопаток, волосся достатнбо густе, але не грубий волосок, трохи пушиться))):girl_blush2:

7. orsol

orsol New Member

Я стриглась недавно. Стрижка у нього від 120грн.Зараз як на мене він займається більше саморекламою, а вона таки має ефект. Можна знайти толкового перукаря дешевшого. Стрижкою я задоволена на 4, ставлення до клієнта на 5+.
    Зараз ніби перукарів багато, а от тих хто гарно вміє це робити майже нема. Він людина, яка себе знайшла у цій справі. Жінки його люблять.Незважаючи на свою популярність , є дуже приземленим.

8. Serceedka

Serceedka Well-Known Member

У мене густе волосся, але в свій час я зістригала макушку, і трішки спереді, а внизу залишала довге волосся, це було щось схоже до каскаду але не зовсім, бо справжній каскад це коли внизу довгими залишається мала кількість волосся. Виглядала класно, волосся здавалась ще більше,і коли додре вкладене то зачіска супер! Правда були і мінуси - постійно вкладати потрібно щоб воно мало об'єм і гарно виглядало, але це також і позитивний момент тому що відмазки типу "збиру в бублик", "збиру в хвіст" одразу відпадає)))
    У мене сестра маючи також тонке і рідке волосся так стрижеться уже років 7, але вам підійде тільки якщо вам не шкода вкоротити частину свого волосся, яке згодом коли ви надумаєте щось помітяти буде довго відростати!

9. Lambada

Lambada Member

також шукаю. Цікавлять стрижки на коротке волосся, такі, щоби і через місяць волосся укладалося, і ціна приземлена. Когось підкажете?

10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Чи має хтось якісь відгуки про салон Володимира Новоградського в центрі? Кажуть він один з найкращих перукарів. Які там ціни, якість обслуговування?

Останнє редагування: 8 Березень 2014
  11. Марточка

Марточка Well-Known Member

Я вже тут колись писала- п.Тамара з салону Алессандро ( біля Макдональдса на пр.Шевченка, зі сторони кн.Романа) 45 грн корекція і чистка

12. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

прошу підказати, може хтось робив собі біо завивку нещодавна...і дуже задоволений майстром!!! і зорієнтуйте по ціні, волосся типу каре.

13. YeS Svit

YeS Svit The Good, The Bad and The Crazy

чула колись давно шалену рекламу по тв,полюбе ціни там вище середнього,але готова платити,якщо стрижка нормально вкладатиметься на наступний день

14. Insolence

Insolence Living The Dream

Моя майстер колись там спочатку вчилась, а потім і працювала, зараз перейшла в салон ближче до дому. Новоградський дуже креативний майстер, але як після руки того майстра вкладаються стрижки - не можу сказати.
    На той час, коли моя майстер там працювала, ціни були +/- як всюди в центрі.

15. galjynja

galjynja Well-Known Member

салон на Дорошенка Алехандро, Іванна,вона здається і власниця,дуже добре робить корекцію,мені порадили,я ходжу дуже задоволена і тепер як мінімум вже моїх 3 знайомі теж ходять,ціна корекція і фарбування 50грн.Вона тільки тим і займається,якщо зацікавить,скину в пп тел.

16. analastanka

analastanka тень на стене

Перепрошую, а що таке "чистка брів"?

17. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

звітуюся по стрижці в Улянки Григи...
    У Вт. фарбуюсь в Д.Ожигіна і тоді вже буду мати змогу порівняти обох нахвалених тут майстрів ;)
    Увага! З понеділка Уляна буде працювати вже у своєму салоні Gloss, на пр. Чорновола, 73!

18. Марточка

Марточка Well-Known Member

корекція :), або можна сказати чистка від зайвих волосків.

19. rododendronia

rododendronia Member

Ілечко для мене найкращий майстер по бровах, мої реанімувала хоч відрощувала я їх десь 2 місяці весь процес проходив поступово

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка