Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Відповідь: Перукар у Львові

Трошки заспокоїли.:) А ви також 2 рази ходили?

2. Kasia

Kasia Well-Known Member

це взагалі.20см! хоч би поступово!

• Подобається Подобається x 1
  3. MUCHACHA

Трошки я переборщила, сорі. Щойно спеціально поміряла - 16см.

4. kati

kati Well-Known Member

MUCHACHA фото в студію, а ми зацінемо...впевненна ви красуня , можливо вампросто трошка незвично бачити себе з коротшим волоссям?

• Подобається Подобається x 5
  5. MUCHACHA

Кать, дякую! Але фото робити не буду...Ще не пройшов шок:)
    Можливо я дійсно трошки переборщила з емоціями:8:
    На свята зроблю, може хоч трошки відійду до того часу.:8:

• Подобається Подобається x 6
  6. Юстина

Юстина Well-Known Member

Пройде кілька днів і шок обов"язково мине. А за тиждень ви будете собі подобатися і знаходити щось нове і цікаве у новій зачісці.
    Я нещодавно пережила щось подібне. Свідомо йшла стригтися коротко, але коли висушили голову, трошки розгубилася... Відчула себе наче оголеною, незахищею. Я ніколи так не стриглася. Чому ризикнула?! Не маю поняття. Хотілося нового весняного образу чи може ще гормони після народження дитинки не всі на місця повставали :xaxa:.
    Прийшла додому трохи спантеличена, але мовчу, не признаюся, що зі мною щось не те. А коли прийшлося самій ту асиметрію вкладати після миття голови, я злякалася не на жарт... Ходжу в тому новому образі, ходжу і чую, що всі навколо хвалять... Згодом і сама себе полюбила, навчилася правильно вкладати, навіть в кількох варіантах.
    Спробуйте поекспериментувати зі своєю зачіскою, десь заколоти, десь підібрати і ви швиденько до себе звикните. А до осені вже будете тішитися своєю попередньою довжиною. А може передумаєте відрощувати... Кажуть, що варта раз попробувати підстригтися і людину кудись несе... До прикладу, я ще 3 роки тому мала темне до плечей волосся... :ninja:

• Подобається Подобається x 12
  7. kati

kati Well-Known Member

Юстина, я вас спочатку тому і не впізнала, що з фото запам"ятала вас с каре....а тут дівчина з моднячою стрижкою:) але вам люкс!

• Подобається Подобається x 3
  8. Юстина

Юстина Well-Known Member

Дякую! :) Правда, не можу наразі повернути світлий колір, бо годую грудьми, а низькі оксі мене не беруть...:confused:

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А я надумала змінити колір волосся кординально:ninja:
    Була с меліровочкою....практично блондинка, але зараз лице таке загоріле стало, від гулянь постійних на вулиці на сонечку, що мені не подобається моя блондиністіть в комплекті з загаром.
    Тому буду я шоколадно-каштанова з рижеватим відтінком, так я собі планую, а що вийде - побачим :confused:

10. Макарена

Макарена Well-Known Member

Коли побачим?

11. Megan

Megan Well-Known Member

А Ви часом не до Арама йдете:)?

12. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мені пшикали лаком ну дуууууже багато, на все волосся - і теж 9 грн:8:

А ще щодо Арама - в нього певно від настрою залежить. Я просила залишити довге, то він послухався, ще щось радився... А от мою маму не хотів навіть слухати.

Останнє редагування: 14 Квітень 2009
  13. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

послухала я вас... і здається мені шо той Арам шарлатан, шо значить він майстер????
    і тне волосся скільки хоче... ше й за великі як для такого діла гроші... шо значить прийти другий раз??? Я взагалі за те, щоб мені зробили те що хочу я, або коректно натякнули своє бачення мого образу... Я от була в суботу в перукаря... то вона коли мене стригла каже... "зараз буду стригти... боюся"... я кажу чого боїтеся, вона каже шо ше мене незнає, незнає моїх смаків... зробила все як я сказала, тільки додала, шо наступного разу внесе трохи свої корективи, бо бачить чого моє волосся хоче... Ну ше мене похвалила за якість волосся.. Я вийшла дуже задоволена... але вже незкажу за ціну... бо я ше й досі не можу повірити..

• Подобається Подобається x 8
  14. Kasia

Kasia Well-Known Member

та розкажу вам по секрету як клієнтці Перлини - мені псикали 1 раз на гривку і все.
    головне в тому, що як перукар підійшла до адміністраторші рахувати вартість послуг, то сказала - миття Лореаль+укладка. і ВСЕ!
    я гаманець шукала - дивлюся та пише:
    миття - 25
    укладка - 30
    пінка+лак = 9+9
    всього 75 грн.:)

от такі махльовки , мало того що 73 грн. то й я не користувалася засобами укладки вписаними в рахунок. я одразу попередила - мені природньо.
    а 2 псики лосьйоничку і 1 псик лаку на гривку - бо вона ніяк не могла її вкаласти, і так не вклала, не вартують 18 грн.
    ось така я вредна:xaxa: короче мої перукарі найкращі!!!!! а після них - то я найкращий майстер на світі.:xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 8
  15. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я теж ходила недавно до Арама. Захотіла змінити трохи стрижку, волося довге і після хімії. Але він сказав , що волося хороше і баче він мене тільки з довгим волосям, трошки трошки підстриг і теж 150 гривень, дома навіть ніхто не замітив!:no::confused:
    Правда волося трохи стало живішим, теж треба прийти другий раз. Впринципі як майстер він мені подобається, а от ціни не дуже:ninja:.

16. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

скоро, сподіваюсь ;)
    ні, в мене є своя перукарша :)
    Саме тому я не люблю ходити до таких майстрів. Якось пішла до Володимира Новоградського, тіпа по знайомству, ну і змайстрував він мені на голові що хотів ВІН, а мене він навіть не питав. Нафіг таке потрібно, я ж їду бо хочу отримати те що хочу а не те що буйна фантазія перукаря йому підкаже.

• Подобається Подобається x 4
  17. Злата

Злата Well-Known Member

а в мого чоловіка проблема навпаки - говорить, щоб постригли цікаво, стильно (волосся дозволяє) - а результат звичайна коротка стрижка:bad:

18. kati

kati Well-Known Member

MUCHACHA, я от сижу і думаю....а чого ви пішли до того арама? Ну в вас же довге волосся і так розумію ви змінювати зачіску не хотіли, а тільки корекцію.....
    Моя думка- до таких творчих майстрів-модельєрів потрібно йти тим,хто носить короткі стрижки, бо вони дійсно вимагають професіонального підходу, аби волосся потім легко вкладалось,гарно тримало форму.....А підрівняти 5 см і підстригти гривку можна і в звичайного перукаря.

пару років назад я теж мала необережність потрапити до такої творчої особистості....вийшла з модним хаосом на голові...зато на наступний ранок після миття голови я думала що в той день на роботу не попаду.:xaxa::xaxa:В той же день було куплено гору проф.засобів для укладки,праску для волосся,круглі щітки......нажаль не допомогло.....півроку мук з вкладанням.
    Зато тепер яку б стрижку я не робила, завжди залишаю мінімальне волосся щоб зробїити хвіст,це як запасний варіант:):)

• Подобається Подобається x 12
  19. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Значить він для себе не знайшов того майстра який би зрозумів чого бажає ваш чоловік

20. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Мій чоловік стрижеться у звичайній перукарні щомісяця:xaxa:за 7 хвилин і 10 гривень:xaxa:.Перукар -молодець.:y:У мене закралась підозра,що там щось не так-ходила подивитись:tanksmile:-їй під 60.Нехай собі стрижеться,поки що...