Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Stroga

Stroga Well-Known Member

Відповідь: Перукар у Львові

пл. Маланюка, 1

2. Retaret

Retaret Well-Known Member

в мене з перукарями якась взагалі страшна історія... як тільки мене один раз хтось гарно зачеше і я думаю, що можна тепер до тої людини завжди звертатися, то вже на другий раз виходить якийсь каламбур на голові. Дівчинка, яка дуже гарно робить зачіски, дуже гарний придумала образ мені на весілля (ну я про зачіску). А от вже через пів року на весілля брата - просто трагедія :girl_mad:

наразі ще тримаюся одної - щоправда зачісок у неї не робила ще, лише укладки і стрижки-рівняння кінців. Дівчина дуже моторна, направду не люблю дрімати годину в кріслі в перукарні.
    Як буде кому треба, то рекомендую - Таня із перукарні Ві-за-Ві на С.Бандери (між 1 і 5 корпусом політеху), працює у парні числа.

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Дівчата, хто знає конкретніше розташування перукарень "Перлина" і ""Белла", що на Драгана?...Гугл мені не допоміг. Або порадить хорошого перукаря на Сихові - хочу якусь коротку стрижку.

4. kati

kati Well-Known Member

перлина знаходиться нижче каіра, одразу в намтупному будинку,,, але там нема до кого йти(
    з тих майстрів, чиі роботи бачила подобається Таня , власниця перукарні Казка( навпроти довженка)

5. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

То є ще якась Казка? Бо я ходила в ту, що напроти дитячої поліклініки в будинку, який вже фктично під лісом. Якщо стояти лицем до Арсену, то треба його обійти з правої сторони..

6. Тетянка

то десь в тому ряду будинків, де студія Стегури знаходитьсчя?..новобудова -висотка й 9 поверхові панельки? чи я не в той бік дивлюсь?..Бо запалився мені хвіст конче імідж змінити, а з моїм щільним графіком секцій хіба на сихові шукати перукаря, або по запису на вихідні в інші кінці Львова..

ага, гугл мені видав "Казку" на хоткевича 6. то вона?...

7. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Ну я про ту Казку тут раніше писала. Може, ще десь одна є. Ось такий казковий Сихів:girl_wink:

8. kati

kati Well-Known Member

та та...ну таки ближче до довженка..чи посередині)) на хоткевича

9. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Була я сьогодні в цій хваленій Казці... Мала запис в Я+Ти на стрижку гарячими ножицями. Але якось так подумала... і ви рішила відмінити запис і перезаписатися. В Казку. Хто мене стриг - не знаю. Ніби Оксана, але я не впевнена, що саме так цю пані звали.
    Враження в мене ... Коротше, погані враження. Постригли мене погано, на мої побажання зважали мало. При записі не знапитали, до якого перукаря я хочу. Оскільки я телефонувала дуже рано, то чомусь думала, що трубку якраз взяла сама Таня і стрижка буде в неї. Тим більше я чомусь таке враження собі склала, що Таня спеціалізується саме на коротких стрижках. А при записі я казала, що треба буде робити коротку стрижку.
    Коротше, йду завтра перестригатися.:sad:Добре, що ще хоч залишилося що стригти...

10. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

В зв"зку з комплексом причин) стригтися, а потім меліруватися ходила в дешеву перукарню біля дому. Працювали зі мною 2 перукарки молоді (в різні дні ходила). Сподобалось дуже. І як підстригли, і як відмелірували, і як вклали. В дорожчих так не робили, вічно щось не так. Або волосся випрямлять, що вдома зразу голову мию, або стригти не хочуть, як я прошу (бо вони "краще знають", а я вірю:girl_smile:), а в останній раз після мелірування проф л"Ореалем волосся на паклю перетворилося:girl_sad:

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:22 ----------

Аналогічно. Тільки ніби знайду перукаря хорошого - вдруге вже фатал. Ота майстер, що перепалила волосся, в 1 раз тааааак мені сподобалася! І кольори підібрала , і підстригла гарно, і сама дуже приємна - -упс(

---------- Додано в 16:32 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

Я колись так попала)) в "Міледі". Записали мене до майстра, дивлюся - а це дівчинка, про яку точно знаю, що працює третій місяць... Тобто, будь ласка - але в закладі, який позиціонує себе як "салон преміум класу", хочеться профі, інакше не розумію, який сенс платити більше.

11. Stroga

Stroga Well-Known Member

це взагалі окрема тема: самий найгірший салон в якому я була за все своє життя! (була в перукарів і на манікюрі, а також в солярії).

12. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Ох,зараз я вам настрочу про Лєро.....

13. Diushka

Diushka New Member

Дівчата, впадаю в депресію. Треба підстригтися, а куди іти - не знаю. Моя перукарка в декреті, а іншу так і не знайшла, все невдало стригли. Може порадите кого, хто гарно робить стрижки на коротке волосся? І філірує не ножницями для філірування, а звичайними. Наперед вдячна.

14. TusSsi4ka

TusSsi4ka Member

Дівчата, може хтось ходив в салон "Люкс" на ринку "Південний" порадьте хорошого перукаря, хочу пофарбуватися, але незнаю до кого краще звернутися. Дякую)

15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Напишіть хтось в карму, будь-ласка- скільки зараз приблизно коштує стрижка+фарбування+укладка.
    Дякую!

Дякую всім, хто відгукнувся).

16. solomka

solomka Active Member

Хтось стригся в салоні "Доміно", що на Сихові? Там є хороші майстри чи туди взагалі не вартує йти?

17. Тетянка

Підстриглась я нарешті - в Дениса Ожигіна в "Чешу Я". Дуже задоволена!

18. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

А я нарешті перефарбувалась в давно мною омріяний колір графіт! Так вагалася, бо не знала чи майстер мене правильно зрозуміє і вдало підбере фарбу. Наталя молодець! Колір бездоганний, такий як я ї хотіла, ось такий:

19. madchen

madchen Member

Давно хотіла запитати тут про цей салон. До кого там вартує записатись, окрім Тані?

• Баян Баян x 1
  20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А в якому салоні фарбувались? Такий колір кажуть важко досягнути.