Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Lambada

Lambada Member

Відповідь: Перукар у Львові

підтримую, також в неї стрижуся!:girl_claping:

2. Charmel

Charmel Well-Known Member

Дівчатка, здаю класного майстра.
    Олексій (в салоні його називають Льоша) с салону Каронель. Приходите, сідаєте, довіряєтесь йому - виходите красивою, задоволеною і новою)

3. Rostok

Rostok Well-Known Member

довгий час стрижусь тільки в салоні Марта на Левандівці(вул.Сяйво) в Юлі. Молода, приємна і швидко схватує всі побажання!

4. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

прикольний хлопчина, я в нього не стриглась, бо маю свого майстра, але часто бачила його роботу, ну і чоловіка до нього вже записала
    ну якщо згадали про Каронель, то там працює Людмила Беднарська, брови в неї робила, дуже задоволена, треба навідатись бо давно щось була

5. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Дічата, перечитала кілька сторінок і не можу оприділитись, в кожного свої "смаки" на перукарів. І важко відважитись на того чи іншого просто зі слів "дуже раджу" чи "класний перукар". Поясню чому:
    Колись ходила до однієї Маші, вона працювала іля Приміського базару, приємна дівчина, стриглась в неї багато разів, і фарбувала. Але якось останні рази приходила додому незадоволена. Можливо я не так пояснюю.
    То ж вирішила знайти когось іншого. Поїхала на Сихів в салон-перукарню "Ірини Стегури" , говорили шо там добре стрижуть. Попала до Юлі, мені сподобалось,уважно слухає, стриже дуже акуратно, по-малу, що аж спати хочеться, але це добре. Стригался в неї два-чи три рази, прості стрижки, і мені ціквао чи хтось її знає. Вона зараз працює На Стрийській в "Формулі краси" ? Як в неї з фарбуванням, порадами, мілірувнням??? Напишіть хто знає!

Останнє редагування модератором: 10 Вересень 2013
  6. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Тут що вже ніхто не заходить! (
    Що можете сказати про салон крси "Леді Вінтер" що на Грушевського 7 . Конкретніше про перукарів???

7. я_тут

я_тут Well-Known Member

дівчата, порекомендуйте майстра-колориста
    може хтось робив омбре на темному волоссі успішно, бо в моїй перукарні подивились на фото, я довго пояснювала, що хочу вигорілі кінці і щось так невпевнено говорили, що я побоялась експерементувати

8. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Була сьогодні в "Папіллон", на пл. Кропивницького, навпроти костелу. Стригла мене Марія, в принципі нормально, досить швидко, порадила так, як я і хотіла. Можливо піду ще раз.

9. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Іра, власниця салону краси Зефір на Герцена. За моєї пам"яті вона вже 10 років колористикою займється, шарить в тому нормально)

10. desire

desire New Member

А як там з цінами, не підкажете?

11. Dominika

Dominika Well-Known Member

Скільки може коштувати в середньому рівняння посічених кінчиків?
    Останнього разу як зрізала їх, то заплатила 70 грн. Волосся у мене пряме, до лопаток, зрізали десь 0,5 см...Роботи було на хвилин 10 максимум. Щось мені здалось, що то трохи задорого? Чи ні?
    ПиСи Якщо питання не по темі, прошу перенести... дякую

12. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Іра з Шоколаду бере 30-40 грн

13. Dominika

Dominika Well-Known Member

ну то вже "савсєм другой кампот")) будемо йти до Іри...

14. Polishgirl

Polishgirl Active Member

Desire , стрижка в Паппілоні 50 грн. З миттям голови я заплатила 75 грн.

15. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Порадьте хорошого перукаря в районі верхнього Шувару. Стрижка і фарбування. Або хто б додому прийшов.

16. ZaKohana

ZaKohana New Member

Порадьте, будь ласка, перукаря в районі Санта-Барбари. Потірбно зробити укладку на коротке волосся. Дякую.

17. poetka

poetka Well-Known Member

Можу порадити перукаря,хто в районі Наукова, Кн. Ольги, В. Великого, перукарня навпроти кінцевої трамваю 3,звати Мар"яна, там їх дві Мар"яни, але якраз і ці дві однаково гарно стрижуть. Вчора якраз стриглась в однієї з них,залишилась задоволена. :)

18. Krysya

Krysya Well-Known Member

дівчата, порадьте де можна зробити гарну зачіску. 13-го жовтня йдемо на весілля і хочу з одноєї сторони підібрати волосся в якесь цікаве плетіння, а з вільні кінці накрутити. пояснити важко, тому шукаю перукаря, який допоможе дофантазувати. дуууже бажано район центру

19. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

можу порадити Оксану з салону "Перлина".задоволена виходжу завжди від неї.

20. ZaKohana

ZaKohana New Member