Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. pchilka

pchilka Member

Відповідь: Перукар у Львові

А мені підійшла, раніше згадувана тут, Оксана з салону "Шоколад". Так швидко мене ще ніколи не стригли, результатом задоволена на 100 відсотків. А от в нас на Новому Львові є перукарня (навіть салоном називають) "Клівія". Оскільки не було з ким дитину лишити, я записалась на зачіску туди, мала йти до брата на весілля. То жах, мені було соромно вийти з перукарні додому, не то що на весілля з таким балаганом на голові. Незнаю скільки ті дівчата там працюють, але поки я там була, ніхто з клієнтів задоволений звідтам не вийшов...

2. катенок

катенок Well-Known Member

В мене теж таке було, їхала в машині з зачіскою було стидно перед знайомими))))Приїхала на весілля розпустила все волосся....і це все задоволення коштувало 150грн)

3. LuBimaya

LuBimaya New Member

Ага, я теж якось сходила на укладку!
    Так вклали, що прийшла додому, помила волосся. феном посушила і пішла на забаву...
    Не перукарка, а руки-крюки!

4. likeangel

likeangel Member

Цікавлять відгуки про салон "Формула грацій", а саме майстер Алла. Хто був - поділіться враженнями!

5. Mriynytsya

Mriynytsya New Member

Сподобалася робота пані Мрії з Авентіну. Стригла "на сухо". При чому гарно стриже що чоловіків, що жінок. Дуже прискіпливий знайомий також залишився задоволеним на 100%.

6. Erika

Erika New Member

А я задоволена Людою, що з салону "Маска" (Кн.Романа), але оскільки, "Авентін" і "Маска" одного власника, то її можна і там і там зустріти. Ціни трошки кусючі, але я вже маю з чим порівняти- Багіра(Таня), Жак Александер(Іра), Арам. Зрештою у всіх перелічених закладах стрижка обійдеться близько 150-200 грн, але наразі Люду не буду ні на кого міняти. В мене довге волосся, маю гривку. Люда єдиний перукар, до якого я прийшла, сіла в крісло і вона на моє довге волосся запропонувала 3 різних варіанти стрижки зі збереженням довжини. Задоволена залишилась на всі 100%, і 200 грн не шкода. Укладається волосся чудово, рухливе, кінчики- один до одного! Нічого ніде не стирчить. Ще, непогано стриже гривку в "Масці" Сірануш, я до неї ходила, коли мала пряму рівну гривку, дуже швидко і добре вміла її вистригти.

7. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Дівчатка, дуже дякую за відгуки, я завдяки вам теж була в Оксани в "Шоколаді". Тепер маю гарну зачіску (щоб мене гарно постригли - таке буває раз на кілька років, як не рідше, я все шукала "свого" перукаря - була і в Марти з "Токої", і в Наталі з Патона, результат - :girl_nea:, а цього разу навіть чоловік похвалив). Я рада - не те слово. Єдине, що після меліровки я стала трохи світлішою, ніж планувала, але мене личить, тому я все одно задоволена. :girl_claping: Пайду єщо.

8. arseniya

arseniya New Member

Дівчата, скиньте хто-небудь і мені номер телефону тої пані Оксани з "Шоколаду", бо мене цього разу так підстригли, що я навіть не знаю хто то може виправити.У мене каре чи то боб, досить того, що кінчики "покусала", так ще і несиметрично. Ну дуууже "креативно".:girl_haha: Дякую.

9. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Дівчата напишіть будь-ласка відгуки стосовно біологічної завивки, хто робив! Закрадається така захцянка в мене, але не знаю, як вона носиться і чи вартує це робити... Що порадите?

10. Leila

Leila Well-Known Member

А я знову знайшла свого перукаря, нарешті. Я до Сергія Коломійця ходила ще набагато раніше, (років 10 тому) коли він працював в Ніфертіті, а потім я його загубила коли він працював в Турандоті.

11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

напишіть порядок цін у нього, будь-ласка

12. Leila

Leila Well-Known Member

Ціни цілком нормальні, на середню довжину стрижка напрклад (+миття і укладка) 70 грн. А фарбування, то треба з ним говорити, все залежить від кількості фарби. так що мені важко сказати.

13. mpaseflora

mpaseflora New Member

Я сама все планую зробити. Моя подруга постійно робить. Задоволена на всі 100%. Вистарчає на три місяці, волосся не псується.

14. irushka

irushka Well-Known Member

Я десь два тижні тому стриглась і фарбувалась в Сергія, заплатила 200 грн. за все. Він фарбує фарбами Віталітіс, мені подобається результат, а те як він вкладає волосся, це на 100% моє, ще би вміти так вдома потім вкласти...

15. vanilia

vanilia Miracles are real

Дівчата, а як записатися до Оксани з "Шоколаду"? Треба їй дзвонити чи можна в салон і там запишуть?

16. Zolotynka

Zolotynka Well-Known Member

Я подзвонила в салон (номер знайшла в неті), а там мені дали Оксанин мобільний, і я вже тоді з нею домовилася.

17. lerucha

lerucha Member

Дівчата, може хто порадить толкового перукаря, який має можливість робити стрижки на дому у клієнта, бо в перукарню напевно нескоро попаду - нема де дитину подіти:d25:

18. arseniya

arseniya New Member

Прийдеться і мені в неті шукати номер телефону в "Шоколад", бо ніхто не хоче поділитися номером до Оксани:girl_in_dreams:

19. Epine

Epine Well-Known Member

Підкажіть, будь-ласка, де він зараз працює. Також хочу до нього сходити.

20. La asiano

La asiano New Member

А я була в Кралі (скористалась тутешніми відгуками) на корекції брів в Ігора - підтверджуюсі всі дописи! Просто супер-майстер:girl_cool: