Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Перукар у Львові

в мене таке, вдома закріпити взагалі неможливою, але в перукарні попереджаю, що не тримає, то якось то роблять

2. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

а мені не вірять - "та що ви, що ви - в нас все вищий клас, все буде добре". доходиш до трамвайної зупинки - і цей вищий клас починає перетворюватися на пушустіка

3. bioland7

bioland7 Well-Known Member

так, на Мельника, біля магазину "Темп". Рівень цін достатньо високий,

Ходила до дівчини, яка працює біля вікна, по моєму Оксана звати, технічно добре стриже, а от за фарбування не знаю.Можливо хтось ще підкаже.

4. kati

kati Well-Known Member

Крокус,на Сахарова, працюють на лореалі

5. Bonita

Bonita Member

А які ціни і чи є добрий майстер-колорист?

6. kati

kati Well-Known Member

там працює мояперукар- мені вона дуже добрий майстер.
    а ціни там не дуже низькі..точно не скажу, але для прикладу, моя перукарша ( яка працює ще на сихові) казада, що якщо тут покраска+стрижка+укладка до 300 грн, то там десь до 500

7. madchen

madchen Member

де саме і хто?

8. kati

kati Well-Known Member

Перлина, на Драгана. Майстер Юля

9. likeangel

likeangel Member

Оксанка мій майстер, я вже багато рокув в неї обслуговуюсь і хоч ціни кусаються, майстра міняти не буду, мене все влаштовує
    +сама атмосфера і відношення подобається

10. rafaelka

rafaelka New Member

І знову переконалася, що найкращий майстер це Міша з "Палади". Хоча недавно попробувала постригтися у дівчини, що мені робила весільні і вечірні зачіски (якими я була дуже задоволена). то стрижкою я не задоволена.... простенька, і тривала десь 40 хв. В Міши стрижка триває 1.5 год, потім вже 1 год. все виглядає ефектно і стрижка форму збергіє дуже довго.......одним словом заміни шукати йому не буду))))))).....особливо в нього стильно виглядають короткі стрижки і каре.

11. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

колись дуже довго він був моїм майстром-талановитий хлопець. Потім мені зачіску напартачила там майстер Люба і чомусь невзлюбила цю перукарню. Наразі не зраджую Денису Ожигіну, на даний момент кращих перукарів не зустрічала.

12. mpaseflora

mpaseflora New Member

я в Дениса також довший час стриглась. Досить добре стриже, але такий він специфічний.. і дуже самовпевнений. Вважає, що його думка щодо зачіски не підлягає обговоренню і тільки так має бути. Мені таке не подобається

13. Stroga

Stroga Well-Known Member

Раніше ходила в "Перлину" до Тані, яку просто обожнювала!!!!!! Але вона пішла в декрет і повертатись найближчим часом не планує.пробувала ходити на покраску до її напарниці Лєни, яка робить хороші зачіски і укладки, але після того як вона мене постригла, я зрозуміла, що більше до неї ніколи не піду.в мене вперше в житті посіклось волосся, я була в шоці(((

По відгукам, які прочитала тут сходила до Ані з Метаморфози, ціни в них кусючі, але майстер того вартує.я прийшла і попросила щось з моїм волоссям зробити, вона зразу підібрала мені стрижку, а також затонувала волоссячко в колір який мені дуже сподобався, результатом дуже задоволена, думаю я знайшла свого нового перукаря!!!!!!!!!!!! вона має талант!!!!!
    [mod]прошу замінити клавіатуру, якщо її клинить[/mod]

Останнє редагування модератором: 13 Лютий 2012
  14. Марго

Марго Well-Known Member

Не підкажете де працює????

15. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

Була я в "Марафеті" (за порадою одної форумчанки), робив мені зачіску Віталік - скажу так, що до тої сукні, яку я мала і з моїх трьох п"юрцяток, які не толерують засоби укладки, зробили мені бомбезну зачіску. 1 - зачіска трималася без змін 12 годин - це рекорд!
    2 - виглядала я ну просто як з фото 1910-20 рр
    3 - дуже приємне і спокійне обслуговування.
    Піду ще))

16. Gudz

Gudz New Member

Підскажіть будь ласка ДІЙСНО хорошого перукаря:girl_in_love: для весільної зачіски (можливо є фото робіт)....в мене волося довге і густе...надоїли перукарі які роблять на голові не зачіску...а "пляцок"... який приплюснутий або розпадається :girl_sad:

17. катенок

катенок Well-Known Member

Можна координати і приблизні ціни, наприклад на стрижку, фарбування

---------- Додано в 11:22 ---------- Попередній допис був написаний в 11:21 ----------

Те ж саме питання, координати і приблизні ціни. Дякую.

18. Angelochok

Angelochok New Member

І мене дуже цікавить вартість стрижки в "Паладі",майстер Міша...буду вдячна! і координати... ще почитала дописи,і зацікавила ще Оксана з "Шоколаду"...

Останнє редагування: 29 Лютий 2012
  19. катенок

катенок Well-Known Member

Дівчата, ВІДГУКНІТЬСЯ!!!!!

20. mpaseflora

mpaseflora New Member

після останніх відвідин Дениса, його номер телефону викинула, тому не можу нічим допомогти