Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. DIVA

DIVA New Member

Відповідь: Перукар у Львові

дівчатка ,виручайте,їду в Тернопіль на весілля.може хтось з вас знає де можна піти зробити якісно і гарно щось на голові))))) чекаю допомоги

2. AilataN

AilataN жива

В якому районі Львова?

3. DIVA

DIVA New Member

МАла на увазі тернорпіль))

4. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Щодо салону "Перлина" - наче пристойний, я пішла підфарбувати волосся з світлого у природніший колір (щось пшеничне), мене запевнили, що все буде як треба - в результаті вийшла з темним коричнево-рудим колором:girl_cray: (абсолютно не моє), через кілька днів день мусіла змивку робити. І де знайти толкового колориста?

5. sunset

sunset Active Member

і мені дуже потрібно!!! , бо хочу з свого природнього русого- в щось світліше, але не кольору ціплятка!!

6. Burberry

Burberry Well-Known Member

Дівчатка, хто має телефон перукаря Юлі, яка працювала в Еліті на Винниченка і перейшла нещодавно в перукарню на Богомольця? Напишіть будь ласка номер в ПП. Востаннє її пам'ятаю блондинкою з каре))

7. cream

cream New Member

І я приєднуюсь до пошуків гарного колориста, намагаюсь уже не вперше перейти з ціпятка на більш природній, сріблясто-попелястий русий. Хелп, рятуйте, спасайте хто "можеть". Бо мій теперішній перукар ніяк не може втрафити. Будь-ласка, відгукніться, небайдужі і досвідчені у тих справах. Я клієнт вимогливий, але врівноважений. Вартість послуг вирішального значення не має.

8. Іриска

Іриска Well-Known Member

рекомедую Юлю з Алексії

9. likeangel

likeangel Member

рекомендую Оксану з 7 неба

10. Sanala

Sanala New Member

Дівчатка, а хто знає номер телефону перукаря Володі, або де він зараз працює?

11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

кого саме треба номер телефону?

• Баян Баян x 1
  12. Відповідь: Перукар у Львові

Оскільки працюю в центрі, шукала недалеко перукарню. Знайшла "Еліт" на Винниченка. спочатку стриглась у Мері (така доволі ефектна дівчина), але щось надоїла її непунктуальнівсть. домовляюсь на 13 год (бо тоді починається обід), а попадаю 13.30-13.40. то вона дівчину фарбує, то когось достригає, то нема на роботі. жодного разу вчасно я не сіла у крісло.
    Побачила, що там ще є хлопець Саша, до якого теж постійно багато людей. Вирішила, треба попробувати. Не помилилась.
    Переконалась, чоловік-кращий перукар. (мала весільну зачіску теж у чоловіка, задоволена дуже).

• Співчуваю Співчуваю x 1
  13. LadyEva

LadyEva Member

Коліжанка до нього ходить, задоволена дуже.

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А хтось робив зачіску в Володимира Мусія? задоволені чи ні?

15. Sanala

Sanala New Member

Агов!!!! Хто знає де працює зараз Володя з Локону????

16. likeangel

likeangel Member

не робила але бачила як він робить і що з того виходить. Доволі креативний хлопчина, а його співробітниці мені казали що він класно стриже

17. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Порадьте, будь-ласка, перукаря, щоб спеціалізувався на коротких жіночих стрижках, бо хочу кардинально помінятись. Зараз в мене волосся трохи нижче лопаток.:d23: Хочу стрижку приблизно, як в Наташі Гордієнко з Голосу країни. :girl_blush2:

18. KAjFASH

KAjFASH New Member

Форумчаночки, дуже треба тел. Ігоря з салону "Краля". Він спеціалізується по корекції брів. Напишіть будь-ласочка в пп, а то виникло велике бажання привести себе в порядок, а контактів немає.

19. bioland7

bioland7 Well-Known Member

напишу і я відгук, була в салоні "7небо" в майстра Богдана.
    Зробив свою роботу нормально, але нічого особливого....окрім миття голови:girl_haha: - ця процедура триває напевне хвилин 10-15, з масажем:)
    а от сама робота - звичайна, намагався переконати мене,що мені треба пофарбуватися:) (вважаю, що такі речі без прохання клієнта, не потрібно радити
    перукарю...):

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

а чого ви так вважаєте?
    майстер на то і майстер, щоб допомогти вам стати гарною.
    він ж не мастив вам фарбу на голову, а тільки порадив.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1