Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Іриска

Іриска Well-Known Member

Відповідь: Перукар у Львові

я одного разу стриглась там у Світлани, ну вона креативна, але не по довгих стрижках((( а моя найкраща подруга у неї вже дуже багато років стрижеться і фарбується, вона суперські короткі стрижки робить і дуже хороший колорист))) про решта не знаю...

2. ursula

ursula New Member

дякую, мабуть схожу до неї, бо чула різні відгуки...та всеж якщо не спробую не буду знати :girl_in_dreams:

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В салон "Багіра", крім Тані, про яку тут багато писали, ще можна до когось іти? чи добре стрижуть/фарбують/підбирають зачіску?

4. ursula

ursula New Member

5. Alexx

Alexx New Member

Можу порадити свого майстра Наталю Різничок (салон "Луара" зліва від парку Культури). Дуже класний майстер!
    Дуже довго шукла майстра хто б мене постриг і не зробив з мене "цьоцю-кльоцю", вона перша хто постриг мене так щоб я була повністтю задоволена. Сідаю і кажу стрижіть.... вона стреже і завжди класно. Ще ні разу (за 4 роки) не було жодного зауваження! (мені трохи важко вгодити :girl_wink: ) Всіх коліжанок відправила до неї (всі задоволені).
    Ціна в них за стрижку 150грн (миття голови + стрижка+ укладка) така ціна тримається всі 4 роки!
    Єдине, що вона дуже любить випрямлять волосся (я не проти, а навіть за), але може не кожному то гуд. Але після миття голови стрижка класно лягає (в мене волосся вється і я роблю собі такі шухерні кудряхи - стрижка ідеальна) гарно відростає і якщо коректувати чолку то стрижка тримається супер (постриглась в неї перед пологами і наступний раз вже аж через 7 міс., то стрижку нормально вкладала)
    Записуватись до неї треба заздалегідь (деколи навіть за 2 тиждні, але вони дзвонять, якщо є вікно і може комусь з записаних підійде)

6. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Хтось має майстрів район Наукова- В. Великого, порадьте, хочу свою поміняти, в неї одне й те саме ніякої фантазії.

7. reshka

reshka New Member

Девченки подскажите на счет Олени "Каре", где именно этот салон. В поисковике вышло две,:girl_in_dreams: 1- ул.Шевченка, 2-Пекарская. Где имеено? Очень хочется сходить попробовать. И еще она может посоветовать что лучше?...а то что-то хочу поменять, но сама не знаю что хочу:girl_blush2:

8. murawka

murawka New Member

Стрижусь і фарбуюсь у "Багірі" саме у Тетяни. Враження від самого перукаря- дуже позитивні. Якість фарбуання дуже подобається, фарба довго не тьмяніє, не змивається ( хоча я жодного разу так і не запитала, чим мене фарбують). Записуюсь за тиждень наперед. Стрижка+фарбування+меліровка=320-340 грн. на довге волосся. Якщо тілько фарбування+меліровка- ціна близько 280. Волосся після меліровки жодного разу не виглядало неживим чи посіченим.
    Бачила, як стриже перукар-чолоік (дійсно, вроді, Ігор). Так цікаво, сидячи на кріслі. Стриже і чоловіків, і жіночі стрижки ( я бачила на короткому) волоссі у нього виходять гарні.

9. likeangel

likeangel Member

є Володя, колись він працював в "7 небі", я в нього не стриглась, але бачила його роботи - мені сподобалось

10. Іриска

Іриска Well-Known Member

знову говорю за Юлю з Алексії ( Водогінна): стриглась у неї знову, дуже задоволена. По-перше, стриже на сухе!!! волосся, стригла мене !!!машинкою, що мене здивувало і результат сподобався. Вона витягувала спочатку волосся прасочкою, потім стригла.... за все я заплатила 80 грн.
    ось резалт

11. Kasia

Kasia Well-Known Member

це нові технології? чи як?
    коси перед стрижкою мили?

12. Іриска

Іриска Well-Known Member

я прийшла з ще мокрим волоссям, вона посушила і випрямила прасочкою.... може й нове, але результат прикольний)))) це основне))

13. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Та незовсім нові, але у Львові не дуже поширені :) В мене на роботі вже напевно рік-два перукарі так працюють, ефект дійсно заворожуючий

14. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

усі мої найвдаліші стрижки були зроблені на сухе волосся.

перший раз стриглась "на сухо" близько 4 років тому, в Києві - результат був настільки вражаючий - в мене, в принципі 2 "ліві" до вкладання волосся, а з тією стрижкою проблем та складнощів взагалі не виникало, і стрижка довго виглядала довершеною - наступний раз стриглась аж через півроку. Але весь процес зайняв більше 2,5 год - миття голови - сушка - стрижка - миття голови - укладка.
    Потім стриглась в цього майстра ще двічі.

у львівському Авентіні мене також кілька разів стригли "на сухо", але результат був далеко не "київський"(((.

15. Coshitce

Coshitce Member

Власне то, що маєте під номером 1.

16. DIVA

DIVA New Member

а хто може порадити майстра чи перукарню ,де *доштуковують*пасма волосся до зачіски)))
    можна в приват

17. murawka

murawka New Member

Хочу висловити своє велике "Фу" перукарні ( чи салону, вже й не впевнена, як вони там себе називають) "Каре". Конкретніше:прийшла я на фарбування волосся. Головною умовою було уникнення жовтого кольру. Ага, зараз. Вийшла я звідти через 3 години (!) маленьким жовтим курчатком із перепленим волоссям. Мало того, на коренях воно було зовсім непофарбованим. Тепер старанно линяю, відживлюю волосся і думаю, що Тетяну, із "Багіри" не поміняю ні на кого. Нехай дороще, зато без нервів і з гарним результатом!

18. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

Дівчата порадьте будь-ласка перукаря яка (ий) гарно робить міліровку, бажано на дому. Бо щось моя майстриня мені не дуже, вже рік малююсь, я чубчик біля лоба вже майже рік не відростає, тому я і вирішила що то волосся просто відпало і пегулярно відпадає, а я мучаюсь відростити хочу((( і міліровка не однакова , якщо поміняти проділ просто жах((
    Допоможіть будь-ласка координатами майстрів!! можна в пп

19. Materynka

Materynka Well-Known Member

Мрію про біозавивку, начиталася вже багато відгуків, з яких основним висновком є знайти хорошого майстра. В перукарні, де я стрижуся біозавивку не роблять, але порадили салон Багіра. Ще вичитала про салон Перлина, от тепер в роздумах. Гроші коштує процедура немалі, але ж хочеться і результат відповідний. Може хтось щось чув, якісь відгуки, чи конкретного майстра з тих же салонів.

20. Furore

Furore New Member

В Багірі гарно роблять, але дорого коштує.
    В Лотосі ніби теж роблять біозавивку, там здається дешевше мало б бути.