Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Lediberg

Lediberg New Member

Відповідь: Перукар у Львові

Дівчата, дайте контакти Марти перукаря в ПП, будь-ласка, і якщо знаєте - чи добре вона стриже боб-каре?

2. Furore

Furore New Member

ranetka, зателефонуйте в Гребінь або Іринка-стиль на Кавалерідзе, там мають робити.

3. Seferi

Seferi Well-Known Member

Ні там,ні там біозавивки не роблять

4. kati

kati Well-Known Member

в Елітісі хорошй майстер Мар"яна( така маленька, з руденьким волоссям)

5. Марточка

Марточка Well-Known Member

А я почала ходити до Марини з Модени(Schwarzkopf) на Шота Руставелі.Задоволена її роботою

6. Настік

Настік New Member

Порадьте будь-ласка перукаря, який робить гарні зачіски! Бажано в районі Сихова. Дякую

7. Відповідь: Перукар у Львові

Привіт. Порадьте, будь-ласка, хорошого перукаря в районі Грінченка...

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

відписуюсь за Мартусю з Токаї, що на Любінській... дуже задоволена! зачіска була оригінальна, стійка.. протрималась мені випускний і на дефеляду, що була на другий день.. у Мартусі неординарний, новаційний підхід... я почувалася доволі консервативною і скучною в своїх смаках... але навіть на мій смак зачіску вдали просто супер:)
    п.с. і укладку Мартуся робе супер.. мені так до того добре ніхто не робив...

не знаю жи то офтоп, може є спіціальні теми.... але Мартуся зробила мені макіяж, від якого всі були просто в захваті.. на випускному і після мене всі питали про "Мастера"

якось вийшло так, що у нас практично всі були при шикарних зачісках... тому виокремити найкращу практично неможливо... а от макіяж в таку жару або невдався або потік у дуже багатьох, а в мене все було стійко)

.... і ще одне. Сама Токая мені дуже не сподобалась. Не заслуговує вона Мартусі і все тут:)

9. Персі

Персі Member

Дівчатка, можливо на Левандівці в районі Широкої хтось знає хорошого перукаря, порадьте, будь - ласка.

10. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Дівчата, а підкажіть мені салони, де стрижуть гарячими ножицями, хочу підстригти і запаяти кінчики, щоб менше ділилися і троїлися. Бажано ближче до центру. І заодно поділіться враженнями, хто стригся і як воно вам- дійсно кінчики менше січуться? І які ціни на таку стрижку (рівняння кінчиків) гарячими ножицями?

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я раніше в неї стриглась, справді непоганий майстер, проте через ряд причин, одна з яких мені незручне добирання і один неприємний випадок, перестала там обслуговуватись.

12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

стрижуть на Сихові в "Шармі", я туди постійно ходжу, але моя пеукарка каже, що вони аж такого ефекту не дають, крім того тре тоді постійно стригти гарячими ножниуями. Не знаю сама, не пробувала - передаю з її слів.

13. Rona

Rona Мама-йожик

чула про Дениса Ожигіна, кажуть що стриже щось дуже модне... чи хтось знає такого пана? :)

14. marianast

marianast Well-Known Member

Дівчатка рятуйте. хто знає хорошого перукаря (гладка зачіска) - пишіть координати в приват. Бажано щоб приїхав додому. ДЯКУЮ

15. Uji

Uji New Member

Дівчата, підскажіть, будь ласка, хорошого перукаря!
    Сходила сьгодні до перукарні "Галант" (вул. Галана) просто пидрівняти кінчики, а вона обстригла мені десь сантиметрів 4-5! :sad: Я відрощую волосся і для мене це було дуже неприємно. Добре, що хоч всього 50 гривень заплатила.
    Я читала про салон "Комільфо". Хто був? Чи варто туди йти? Може десь краще?
    Вказуйте, будь ласка, і ціни, щоб орієнтуватись.:)
    А ще, де можуть добре зробити акрилову корекцію нігтів?

Останнє редагування модератором: 27 Липень 2010
  16. Відповідь: Перукар у Львові

Я завжди стрижусь у перукарні "Каре",Що на вулиці Шевченка.
    Але обов"язково записуюсь до директора Олени.Креативний підхід до вибору зачіски,а макіяж просто супер...

Останнє редагування модератором: 6 Серпень 2010
  17. BarbieDoll

BarbieDoll миється в бані

Дівчата, хтось знає де тепер перукар Сергій з Турандоту?????

18. Oddly

Oddly Well-Known Member

на колір і смак товариш не всяк ))))

але додайте до своєї попередньої суми ще хоча б один нулик (хоча це, звичайно, не обов"язково гарантує якість і задоволення клієнта)

19. sherry

sherry Well-Known Member

Він зараз працює в приватрній перукарні на Саксаганського

20. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

той що в Еліті на Винниченка? трохи його знаю, бо коліжанка теж там працює, бачила, як стриже хлопців - класно, а жінок - не знаю. На вигляд - гомік