Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. renata_m

renata_m Well-Known Member

Відповідь: Перукар у Львові

О, дякую Катюха :) А сама перукарня якась нормальна? Де саме знаходиться?

2. kati

kati Well-Known Member

так цілком пристоойна, я правда не можу тобі порадити конкретну якусь перукаршу, бо сама там не стрижусь, там стрижеться чоловік і малого водим до тої самої.
    Це одразу якщо вийти на зупинці ТЦ ІСКРА,перукарня ШАРМ, там всі знають
    т. 8097 9455390 це телефон перукарши наталі, подзвони..попитай

3. карапуз

карапуз Well-Known Member

Мабуть ми з Вами сусіди.:)
    Теж стрижусь у Шармі іноді,а чоловік постійно.

4. kati

kati Well-Known Member

:):):)мабуть...ми живем біля Челентано:)

5. ІрОчКа_МаЛеНьКа_ZіРоЧкА

ІрОчКа_МаЛеНьКа_ZіРоЧкА миється в бані

А я стрижусь в перукарні Особа......то десь на залізняка ціни зашкалюють.але стрижуть супер-пупер класно)))):radist:

• Подобається Подобається x 1
  6. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

на Тургєнєва
    стрижуть класно, а фарбують паскудно((

7. Mariana

Mariana Well-Known Member

Всім привіт!
    Хтось може чув про салон краси "Авентін", що по вул.Дорошенка?

8. Злата

Злата Well-Known Member

Може хтось порадить перукаря, що додому приходить. Маємо йти на весілля, хочемо постригти чоловіка і мені укладку зробити, але шлюб доволі рано, а нам ще треба підлаштуватися під донечку

9. Deidra

Deidra Well-Known Member

З гіпер-дорогих, але таких же класних перукарів знаю Віктора в Летуалі (І.Франка 50).
    А так, щоб бюджетніше, то стрижуся-фарбуюся в салоні Багіра (Сеченова 10, недалеко від собору Юра): там є Оля і Таня - обидві подобаються.

10. renata_m

А мені цей Віктор абсолютно не сподобався. :beee: Він тільки вміє з себе показувати гарного перукаря. Стриже досить посередньо як за такі гроші. Абсолютно ідентично або навіть набагато краще стрижуть і інші перукарі за менші гроші. А фарбує він :shutup: я не знаю кому це може сподобатись. Принесла до нього 10 фотографій в різних ракурсах і з різним освітленням із зображенням того який я хочу колір волосся (колір молочного шоколаду зі світлими ледве помітними відблисками). Він почмокав губами, намотав 3 кола по перукарні з тими фотографіями і з розумним виглядом. Фарбував мене десь 3 години (фарбував, змивав, щось знову фарбував, змивав). У підсумку я вийшла від нього нерівномірно (!!!) пофарбованою платиновою блондинкою (!!!) зі сльозами на очах і пустим гаманцем (виклала за це задоволення щось біля 700 грн !!!).
    А укладку як він робить :shutup:. Помив голову, подув зверху феном, руками порозкидував волосся в сторони і все. :lol: Я вдома краще роблю.

Deidra не ображайтесь, але я написала свою власну думку.

Зате в Летуалі роблять дивовижно гарний макіяж :shy:

11. kati

kati Well-Known Member

ренаточко,розкажи,ти всетаки стриглась гарячими ножицями?дуже цікаво яий результат?

12. Loyal

Loyal Well-Known Member

А ви чого платили, як зробили не те, що треба!!! Мені так 2 рази робили зачіску в результаті зробили укладку з миттям голови :) і заплатила тільки за укладку! Адміністратор запитально подивилась на "майстра"... Хай би попробували сказати платити за все накручування, сушку і т.д.

• Подобається Подобається x 4
  13. Ніка

Ніка Well-Known Member

я вже досить давно ходжу до одної перукарки, вона ще в "скарабеї" колись працювала. минулої весни моє фарбування(фарба в Б.юті коштує 20грн+-), підрізання кінців і укладка виходило 100-120грн. а вже літом - 240грн!!!
    невже тепер так всюди???
    десь інше боюсь йти...а грошей трохи шкода...

14. renata_m

Та я ще не пішла. Щось не знаю куди піти - мені ще порадили перукарню Ти+Я на Сихові, десь недалеко від Шарму який ти мені порадила. Планую в ці 2 місця в неділю завітати, поспілкуватись і записатись на понеділок-вівторок. Як підстрижуся - напишу ;)

15. renata_m

Та сама знаю, що треба було не платити. Але не знаю - я так розстроїлася :sad: Що впала в ступор. Мені хотілось звідти пошвидше втекти :sad: Та розумієте коли справа йдеться про стрижку, зачіску, укладку - то можна розбиратись, не платити. А коли йдеться про фарбування, то я пробувала - вони відразу кричать про кількість витраченої фарби і т.д. Блін, не я якоюсь твердою і скандальною людиною. Намагаюсь виправлятись :)

16. kati

kati Well-Known Member

ти+я,одразу біля мого дому,:) невеличка перукарня,чесно кажучи вонамені не дуже,власне їхні дівчата майстри,дварази там робила укладку....недуже....якщо хочеш,можу туда зайти попитати,скільки коштує...

17. renata_m

Та ні, не треба питати. Я тобі вірю. :shy: Я тоді піду відразу в Шарм.
    А до речі, відкрий таємницю де ти доглядаєш своє волосся, бо в тебе що стрижка, що колір - просто неземна краса :y: :o

• Подобається Подобається x 2
  18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Підтримую!!!! Kati,поділіться будь-ласка секретом;)

19. kati

kati Well-Known Member

ойой...та ви шо:shy:,...хороша дівчинка Юля ,яка мене фарбує і стриже( доречі я як начиталась які суми тут озвучують,то зрозуміла що я "майже даром"стрижусь і фарбуюсь)вот і всі мої секрети
    А от в кого волося фарбоване,і потрібна підживка,можу порадити класну маску,фірми NUMERO/вона в такій банці 400 г,типу як плацента,це проф. косметика.дійсно суперова,ну по крайній мірі для мене.ні один лореаль,гарньер....мені так добре не підходив

• Подобається Подобається x 2
  20. renata_m

А де Юлю можна зустріти ;) ?