Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Bonita

Bonita Member

Відповідь: Перукар у Львові

Можна більш детальніше про таку стрижку? Бо моє волосся, яке потерпає від міліровки вже дуже давно, теж не в найкращому стані:girl_sad: Ще цікаво куда саме Ви ходите, і чи можна якісь координати?

2. Туфелька

Туфелька Well-Known Member

Перукарня знаходиться на Хімічній в гуртожитку на першому поверсі, Надя там орендує крісло. Як називається перукарня не пам"ятаю,телефон її пишу вам в ПП. оскільки вона справді в серпні народила дитинку, то може ще в декреті, але казала що час від часу буде виходити працювати.
    Я особисто дуже задоволена її роботою , завдяки тим гарячим ножницям я змогла відростити здорове довге волосся,фарбоване в білий колір, правда попала в моду косого каре і обрізала всю довжину, тож тепер знову "відростаю".

3. lerucha

lerucha Member

Ту дівчину здається Наталка звати, висока чорна, в травні 2009 р. я в неї була і зразу в декрет вона пішла, але і Надя підійде, дякую за пораду. Тоді там стрижка коштувала грн. 80, а за звичайну я 100-120 платила, так що не дуже й дорого, не знаю, як зараз буде. І мені її телефончик в ПП напишіть, будьласка

4. Туфелька

Точно, Наталка -це Надіна напарниця, вони разом з нею по салонах арендували крісла, теж її знаю, але вона зараз дійсно в декреті і коли до неї дзвонила моя сестра, то Наталя сказала їй що зараз взагалі не працює і просто кинула слухавку. А ще як на мене , то Наталка аж задуже "крута", такого супер майстра з себе корчить, та й ціни в неї ого-го!,а Надя трохи простіша, прислухається, порадить і ціна в неї коливається- для постійних клієнтів на гарячі ножниці суттєва знижка з 80 до 55 грн.Пишу Вам її телефон в ПП.

5. lerucha

lerucha Member

та і я щось таке замітила, але стригла дуже добре, бо в мене волосся не кожному майстрові піддається, густе, тонке, і в'ється біля корінчиків, а далі пряме, якщо стригтися коротко, то кучерява буду, а якщо довге, тоді вже рівне:girl_spruce_up: Дякую за номер тел.

6. Joana

Joana Member

Ой а я минулого літа постриглась в себе дома в Бориславі, та так що як помила від укладки голову то чуть не впала. Зліва було на 5 см. довше ніж справа. Вона мені тільки кіньчики рівняла 1 год. Потім так сталось, що поїхала в Сарни. Там мене уже перевірена вуйком знайома стригла. то за 10 хв. все було готово і просто супер. Але що я за тих 10 хв пережила не передати.
    А тепер не знаю куди мені піти у Львові?
    Про перукарню у "Скрині" хтось щось може сказати?

7. Yeremiya

Yeremiya Well-Known Member

В скрині в перукарні в непарні дні працює перукар Оля (повненнька чорнява) ніби добре стриже.
    Сама в неї нестриглась але я завжди роблю там манікюр і в неї завжди є клієнти
    А ще там роблять хімію вій - дуже класно виходить вії всі підкрученя і одна в одну

8. RedAngel

RedAngel New Member

Joanna, эмм....якщо вже хочете, щоб Вас нормально підстригли, то йдіть до пані Наталі в Іванні на Привокзальному (в самому ТЦ на 2 поверсі). але якщо вам потрібна не модельна стрижка, а дешево, рівно і акуратно - можете звернутись до Наді в Пенелопу на Смаль-Стоцького (трохи далі від Скрині) або відразу коло Скрині зліва в маленькій перукарні до Жені.

9. Erika

Erika New Member

Я вчора зробила у Багірі (майстер Оля) хімічне випрямлення волосся і стрижку. Не можу натішитися собою:girl_tender: Дуже задоволена, волосся виглядає як після лікування салонними процедурами (навіть не можу зрозуміти чому), і блискуче стало і прямісіньке. Правда в мене воно не було зовсім кучеряве, хвилясте, з тенденцією до кручення біля висків, довжиною до плечей. Дуже хотіла пряме, подумую тепер і про коротеньку модельну стрижку:girl_emo:. А пішла я туди після свого Арама, точніше підстриглась я в нього за день до Багіри, і чомусь не вгодив мені, хоча до того лише в нього стриглась.
    Коштувало мені миття, стрижка без укладки і біовипрямлення волосся- 700 грн, і зовсім не шкодую за витраченими грішми .
    Тепер буду по мірі необхідності робити постійно випрямлення. Ще планую зробити біоламінування, але , напевно куплю в Б"юті цей засіб і сама в домашніх умовах зроблю.

10. LILY

LILY Well-Known Member

а непідкажете яка вартість? я вичитала що цю процедуру може зробити лише професіонал!?

11. Erika

Erika New Member

Десь близько 200 грн, але зараз немає в продажу, я запитувала в тому маг., що біля університету Франка. Можливо Ви маєте рацію, бо я ще в неті не шукала інфу про спосіб використання, маю лише опис цього препарату, що взяла в магазині, так там написано, що під час нанесення потрібно постійно розминати прядки волосся руками.
    Взагалі, процедура по вартості в салоні Багіра десь 400 грн, ефект- до місяця часу, а баночки вистачає на два використання ( на волосся до плечей), тому переплачувати не хочеться, бо ефект можна сказати разовий. А от купити і самому робити- було б непогано.
    Як щось цікаве взнаю, відпишусь.

12. samaharit

samaharit New Member

Дівчата, хто чув про перукарню "Діва", що на Куліша? Збираюся на днях туди, зробити міліровку і стрижку гарячими ножницями. Ніколи туди не ходила, але знайома порадила. Підскажіть щось будь ласка.

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

робила укладку. не сподобалося. дули на мене таким феном, що я думала дістану опік голови. просила зменшити разів 3, і все рівно повітря було нестерпно гарячим. і професійність майстрині - під питанням. на жаль, імені не памятаю.

14. samaharit

samaharit New Member

Дякую. Задумаюсь. Можливо розгляну ще кілька варіантів. Про стрижку гарячими ножницями (де роблять) вже тут прочитала. Підскажіть ще, де гарно роблять міліровку на фольгу.

15. Туфелька

Та сама Надя Мазовська, про яку йшлося вище, гарно робить меліровку на фольгу.Я стриглася в Лєро гарячими ножницями, а Надя поруч жіночці робила меліровку на фольгу. Коли вона її посушила і вклала волосся, то воно виглядало так, ніби це такий вишуканий колір волосся, така тоненька була меліровка.Мені дуже сподобалося і на наступний раз я записувалася в Лєро до "худенької білявки, що стриже зліва біля вікна" на меліровку і стрижку гарячими ножницями.З тих пір я вже 4 роки обслуговуюсь тільки в Наді. Для мене вона найкращий майстер.

16. lerucha

lerucha Member

у мене подруга дуже гарно робить, працює в перукарні на Кн. Ольги, де кінцева трамваю №3

17. Erika

Erika New Member

Вчора зауважила, що волосся на кінчиках в тому місці, де до випрямлення було хвилясте почало підступно підкручуватись. Це після 3-го миття голови. Звісно, всеодно краще, ніж до того, але хотілося б хоч з місяць ідеально рівного волосся. Вкотре переконуюсь, що те, що можна зробити самому вдома, потрібно так і робити, а не витрачати даремно гроші.

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

можу підписатись під кожним словом! чоловік раніше там стригся ( в нього волосся до плечей було, гарнюще), і мене туди підстригтися потягнув-не сподобалось!!! другий раз перед весіллям знайомих туди пішла, бо ніде більш не встигла записатись, помили голову, дули гарячим феном то не те слово, зачіска не зачіска-укладка не укладка, фігня вийшла за 180 грн і 1,20 хв часу!!! з зіпсутим настроєм. ( 2 рази була в різних "майстрів") Вдома так собі за 20 хв зроблю

19. Olma

Olma Well-Known Member

А ми з чоловіком ходили до Юри в Авентін :)
    Підстриг нас гарно і зробив мені суперову укладку, за якою я тепер плачу...
    Була б в Україні - ходила б кожен тиждень до нього на укладку (якшо б можливості позволяли).
    І в загальному надзвичайно приємний і комунікабельний хлопчина - простий і без "понтів", бо бачили ми і таких "професіоналів"...

20. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

читаю вже не перший хороший відгук про Юру з Авентіну (мій хороший старий знайомий)
    може і мені до нього на укладку... :girl_smile: