Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. CherryJazz

CherryJazz New Member

Хочу написати відгук про студію Паламар. Робила стрижку в квітні та вчора, дуже сподобалося. Срижку робила у різних майстрів - у Галі и хлопця Саші. Мою стрижку (боб) вони робили однаково, за технологією, і вона тримала форму три місяці. Для мене це показник великого професіоналізму, тому що вкладаюся я тільки феном і щіткою, і при цьому стрижка виглядає гарно.

• Подобається Подобається x 2
  2. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я знову тут. Тепер не з волоссям (ще десь 2 тижні мая спокою), а з бровами. 2 місяці тому мені їх ну дуже підскубали. Власне я завжди у манікюрниць (різних, свого майстра ще не знайшла) роблю, а то якраз у салоні була візажистка. Довго вона їх робила і з перукарні я вийшла ну дуже смішною. Не так через форму брів, як відт того, що вона то якось дуже ретельно робила, що в мене аж все спухло. Ну але то таке. Короче, 2 місяці я "відрощувала" брови і вчора якось випадково (з маршрутки на маршрутку пересідати мала) побачила студію Оксани Ілечко. Згадала, що на ДП читала про неї -- і зайшла. Якраз був вільний майстер.

Ну що я вам скажу. Переконали мене, що мені треба фарбувати брови (хоча всі інші кажуть, що не потрібно). Ну ок -- фарбуйте. Яка я? Ну сподіваюсь завтра-післязавта, коли ще 20 раз помию брови з милом буду нормальна. Наразі моє відображення викликає у мене лише сміх. Про саму форму і волосисисту частину нічого не можу сказати, бо під фарбою того не видно (сказали, що на шкірі фарба 2-3 дні буде триматись, на бровах -- до 3 тижнів). Такі досить широкі і сказали ще відрощувати. Я спиталась отак чесно: а мені то пасує? На що відповідь була геніальна: "ну не знаю, ми вузьких брів не робимо"... А як людині вузькі пасують? і отой тренд із брєжнівськими бровами не для неї? Короче, я ще до себе не звикла

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  3. Kandya

Kandya Well-Known Member

Ото було і стало
    --- дописи об"єднано, 5 Серпень 2016 ---
    хоча, я так глянула -- воно і не сильно вже видно. то певно вночі об подушку обтерлось)

Вкладення:

4. Clementina

Clementina Well-Known Member

Юля, вам так гарно, хоч і особливих змін не видно. І насправді, я ще не бачила людини, якій би пасували тоненькі смужки замість брів. Сама Оксана робить гарно брови і її учениця Маша теж, навіть акуратніше, але чомусь більш болючіше.

Останнє редагування: 5 Серпень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Kandya

Kandya Well-Known Member

Ну я не мала на увазі такі геть смішні тоненькі смужки. Вони справді нікому не личать (і що цікаво, усі це бачать, а власницю як засліпило -- і далі скубає. Я не те, щоб старих жінок, навіть молодих таких знаю).

Але такі акуратні із схильтністю до вужчих, ніж до ширших мені вроді більше подобаються. От візьмемо лише ведучих 1+1 -- Алла Мазур, Лідія Таран, Юлія Бориско, Наталка Мосейчук -- ну в жодної немає брів як "із студії Іллечко". І, думаю, там теж нормальні стилісти-візажисти працюють

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Nica

Nica Well-Known Member

Я теж в студії Ілечко роблю, декілька разів у Оксани, тепер у Маші, наразі все добре, та й не широкі ніби. Те, що насиченого кольору перші два дні то правда))))

7. Oliuska

Oliuska New Member

Салон "РОМА плюс",Трильовського,23(кінцева 35 маршр.). Але постарайтесь записатися саме до майстра Роми(хоч це доволі тяжко),вона просто СУПЕР-майстер! я за 1,5 тижні наперед мусила до неї писатися... але воно того варто,і ціни адекватні

8. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Дівчата, порадбте хорошого перевіреного перукаря що гарно робить дрібне мелірування (може прикореневе, для плавного переходу). Щоб без жестячних старомодних широких полос "як зебра" і всякої там жовтизни. І щоб волосся в нормальному стані було а не сипалось від термоядерної супри (чи так не буває при меліруванні:girl_crazy:?). Просто ніколотне робила меліровок, а тепер з своїм визначеним літнім типом хотіла б мпробувати, щоб було світле і з переходом у природнє, якось так. Ну або знов сама буду фарбуватись у пшеничний або бежевий блонд, в принципі теж добре:d23:

9. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Мелірування вам дуже знищить волосся((((

10. Supernatural

Дівчата, що правда то так є що мілірування так нищить волосся? Більше ніж фарбування просто в світлі відтінки?

11. Ulianusia

Ulianusia Well-Known Member

Теж поділюсь досвідом у пошуку майстра-перукаря.Після народження дітей ,я,чомусь дуже потемніла....завжди моє волосся було русявим трішки з рижинкою,а потім стало майже чорним і зовсім мені не подобалось-лице якесь втомлене,блідюще....Вирішила зробити мелірування-не могла потім пережаліти-попсувала все.Зрештою пішла в салон Метаморфоза,бо то зразу під моєю хатою і натрапила там на майстра Юлю)))Вона і зробила з мене нормальну людину))))))))Дуже добре підібрала колір,порадила хорошу фарбу (італійську),правда ціни в них кусаються,але мені і тут пощастило)Я змогла з нею домовитись,щоб приходила до мене до дому)))))

12. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Блондинкою можна бути і мати не пересушене волосся, для цього просто треба правильно фарбуватися. А мелірування волосся реально знищує - окрім того, що спершу по волоссю супрою пройдуться ( після неї ви отримаєте практично порожню волосину), так потім ще фарбою. Якщо волосся раніше не було фарбоване, то таку процедуру може і пережива більш-менш. А якщо було фарбоване - то кранти

13. Ulianusia

Пог
    --- дописи об"єднано, 8 Серпень 2016 ---
    Погоджуюсь)))зістригла меліровку і тепер навіть висвітлене волосся нормальне

14. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

А чим колорування відрізняється від мелірування?

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

15. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

При меліруванні пасми волосся вибілюються супрою, потім фарбують.
    Колорування передбачає нанесення декількох віддінків фарб на різні пасма, без попереднього вимивання кольору - ця процедура для волосся більш ніжна.

16. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

порадьте перукаря в районі Привокзальна_Скриня_Чупринки_Кн.Ольги. щоб гарно каре стригли. і ціни адекватні(якщо можна в пп, бо востаннє стриглася 2 роки тому:))

17. Masja

Masja Well-Known Member

18. Tequila

Tequila Well-Known Member

Дівчата, порадьте будь ласка хорошого майстра, яка використовує професійні фарби і не зіпсує волосся.
    Я хочу вперше в житті пофарбуватись, в свій натуральний колір. Рік тому я зробила ламінування і після нього на волоссі видно пасма рудого відтінку. Моє волосся темніше і більш холодного тону, і за рік відросло, різниця вже дуже помітна.
    Переживаю чи підберуть колір який максимально відповідає моєму природному, і щоб не зіпсували волосся фарбуванням (я в фарбуванні зовсім не розбираюсь).
    Дякую!

Sent from my iPhone using Tapatalk

19. Ulianusia

"Моя" Юля)))впевнена в ній на 100%тому не встидаюсь пропонувати)))якщо захочете-дам в пп контакти

20. Supernatural

@Ulianusia мені в пп теж дайте її контакт)