Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Demetra

Demetra Well-Known Member

Дівчата, колись в цій темі вже писали, але не можу знайти. Де за адекватну ціну і якісно роблять моделювання чоловічої бороди і стрижку заодно?

2. nastasik

nastasik New Member

дякую, і я вже тепер записалась до Олега, я також у Вашій банді, але шось я його побаююсь))) і взагалі на цих Ваших посиденьках вже і майстра брів знайшла, і перукаря і навіть гінеколога)))))) дякую)

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Mariella

Mariella New Member

А до кого ходите на корекцію брів ? Поділіться будь ласка

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Delfy

Delfy Well-Known Member

Шукаю перукаря, який гарно робить короткі стрижки. Район особливого значення не має, але добре, якщо салон у Франківському районі.

5. Alicia

Alicia Well-Known Member

Радили тут Івана з Johnny barber, але як виявилося, Іван бороди не стриже. А крім нього, по відгукам, там немає більше до кого йти. Solidol нам також не сподобався, майстер Саша - довго, марудно, з купою вакси, а результат майже як і до стрижки. А ще там противнющий адмін з рудою бородою (просто як на привозі в Одесі манера розмови, жінок ненавидить :) ). Сокира на Франка тільки відкрилася - відгуків немає, на Римлянина є Fat Tony's barber, нормальний відгук чули про Богдана. Як сходить туди чоловік (планує найближчим часом) - напишу що і як.

• Подобається Подобається x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  6. SunSay

SunSay New Member

Дічатка! Минулого року висвітлювала коси гелем від Лореаль- намазала, висушила і готово. Результат мені подобався - таке собі вигоріле на сонці. Але від тої штуки лізло волосся( Перестала користуватись, половина волосся відросло і тепер на голові якийсь капєц. Хочу навести красу. Порадьте хорошого майстра, шоб міг порадити, підібрати фарбу і пофарбувати. Ясна справа, шоб ціни не були космічні. Район Виговського-Наукова-Привокзальна.

7. KatnissEverdeen

KatnissEverdeen New Member

@Rona можна і мені контакти?)) буду дуууууже вдячнааа:girl_smile:

8. KatnissEverdeen

KatnissEverdeen New Member

можете скинути контакти?))

9. Materynka

Materynka Well-Known Member

А скільки в того вже тут розрекламованого Олега стрижка коштує, а то я вже лижі нагострила до нього?

10. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Дуже бюджетно я б сказала))

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

11. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

Приблизно скільки?

12. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

Я на своє тонке волосся за стрижку каре давала 90 грн в перукарні ще в листопаді, Олег підстриг мою сестру каскадом,в якої дуже густе волосся, з філіруванням за 70 грн. Як на теперішній час це ж бюджетно))

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 2
  13. Merry

Merry Well-Known Member

Ой, і я не можу знайти хорошого. Поділіться ,будь-ласка.

14. nicegirl

nicegirl Member

Як я Вас розумію! В мене така сама ситуація. Кілька років не могла знайти адекватного колориста у Львові, думала, що мені вже не світить людський колір без РИЖИНИ ЖОВТИЗНИ СИВИНИ.. В мене досить темний свій колір, а я вже дуже давно висвітлююсь в блонд. Після останнього походу в салон (Джоні Барбер) взагалі був жесть, рижину довго не могла вивести! Дуже хотіла попасти до Даші, але там пічаль з записами і пост про те, шо вона не виправляє помилки чужі дав мені зрозуміти, що швидше всього мою проблему вона не вирішить.
    Але хто шукає, той знаходить.. Знайшла на інстаграмі роботи Саші Даалгарда, і щей виявилось, що він приїжджає до Львова через кілька місяців. Я таки його дочекалась.. І недаремно! Без заявих слів він зробив з мого волосся чудо! Фарбував вроді технікою балаяж, не розбираюсь в тому) Укладку робить він дуже круту, як на фото модних іноземних перукарів з інста)) Короче він реально дуже шарить в своїй справі):girl_yes2:
    Через 2 місяці знову постало питання фарбування, але до Саші їхати було впадло і я вирішила йти до хлопця, який працював в тому ж салоні, де тоді Саша мене фарбував. І я не помилилась знову. Мені пощастило вдруге в житті вийти задоволеною з салону:)). Фарбування було з олаплексом, інший колір вибрали цього разу. Майстер старанний, більше 4-х годин працював наді мною)) Нарешті і у Львові можна до когось піти)

Вкладення:

• ypLEOKM1abI.jpg
      ypLEOKM1abI.jpg
      Розмір файлу:
      143,4 КБ
      Переглядів:
      161
    • x-ys6bIbFU0.jpg
      x-ys6bIbFU0.jpg
      Розмір файлу:
      64,8 КБ
      Переглядів:
      157
    • Подобається Подобається x 5
  15. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@nicegirl а що то за салон куди ви останньо ходили? Які там ціни?

16. nicegirl

nicegirl Member

Тарас Жовтанецький, він раніше в естеті працював. За ціни краще в нього особисто питайте. Ну дорожче, ніж в Джоні Барбер, наприклад. Але все залежить від того, що саме ви хочете.

17. Sveta konfetA

Sveta konfetA New Member

@nicegirl А де зараз працює Тарас?

18. Demetra

Пролистала тему і таки знайшла, що вже радили цей салон. Іван, дійсно, бороду вже не моделює. Записала чоловіка до Максима. Виходу не було, бо в перукарнях ''коло дому'' його вже не раз ''зкарали''. Постриг гарно - чоловіку сподобалось, мені теж. Заплатив 200 грн. за стрижку і моделювання бороди, що порівняно з іншими закладами такого типу(де спеціалізуються на догляді за бородою) не є дорого.
    Ходив? І як?

19. Alicia

Alicia Well-Known Member

Дійсно недорого у вас вийшло, і рада, що сподобалося. А скільки окремо борода в них коштує?
    Чоловік ходив до Тоні - сподобався результат. Як на мене, то вийшов звідти дуже швидко, порівняно з солідолом. Хвилин 15 максимум, бо в Солідолі були білі рушнички гарячі, всякі прибамбаси (бальзами/вакси), а тут такого не було, майстри грали на приставці у футбол між стрижками - поспішали на матч) ціна 180 грн тільки борода.

20. Demetra

Стрижка -100 і борода - 100.