Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. vanja

vanja Active Member

0 20160302_183058.jpg 20160302_182643.jpg 20160302_182652.jpg
    А таке було.
    CAM01095.jpg

Попрошу Ваших коментарів дівчаточка!
    Бо дужу-дуже довго мала довге волосся і трохи незвично....

Почуваюсь в новій зачісці, якось вільніше, і набагато легше в догляді ,особливих старань та навиків для укладки не потрібно, все гарно лягає, (рs: не дарма потрачено стільки зусиль:girl_crazy:)

Останнє редагування: 3 Березень 2016
    • Подобається Подобається x 8
  2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

@vanja стрижка справді дуже гарна і видно що акуратно виконана. Але ви мені з довгим волоссям подобаєтесь:girl_in_love: Як відростатиме то можна буде робити "подовжений боб", теж цікаво виглядає.

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 6
  3. Veresk

Veresk Well-Known Member

I менi стрижка подобаэться, але з довгим волоссям- the best!

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  4. Akacia

Akacia New Member

Порадьте будь ласка перукаря, який зміг би сказати, яка стрижка підійде мому кучерявому волоссю. Дуже хочу змінити імідж, але усі перукарі берутся або вирівнювати, або рівняти кінчики.

5. Nal4otka

Nal4otka Well-Known Member

Вам дуже личить така стрижка !:) З довгим теж гарно було, але знаю з власного досвіду, що не варто шкодувати ) Мала волосся дуже довге і теж експериментувала)
    А в догляді справді набагато простіше!) Словом, одні плюси )
    А довге ще запустите, як набридне

Надіслано від мого SM-J200H, використовуючи Tapatalk

6. Sunnyray

Sunnyray New Member

Дівчатка, чи знаєте щось про салон краси "Стиль" на Миколайчука? Записалась до Вікторії хочу обрізати своє дуже довге волосся, але ще не до кінця впевнена)))

7. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Дівчата, порадьте де роблять добре біоламінування чи глазурування? Планую зробити якусь укріплюючу процедуру для волосся (раніше нічого такого не пробувала, ні кератинування, ні ламінування), а це кажуть дієве:girl_smile:. До речі - пробувала стрижку гарячими ножицями то зовсім не вразило. Ефект такий же як після звичайної стрижки, черговий маркетинговий хід.

Останнє редагування: 7 Березень 2016
  8. Suzie

Suzie New Member

Доброго дня, дівчата підкажіть майстра десь у районі Чорновола/Липинського/Б.Хмельницького щоб людина робила так як просить клієнт, бо 100% знаю що мені треба та дуже боязно що зроблять на свій розсуд, а мені потім з цим жити

9. n.natalochka

n.natalochka New Member

Це ця перукарня Краля що була на бічній вулиці Шота Руставеллі? Якщо так то можу дізнатися контакти цього Ігора.

10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Дуже хочу спробувати біозавивку. Хто може порадити салон, майстра?....Бо ніколи нічого подібного не робила.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. OnceInParis

OnceInParis Member

Дівчата, а хтось був у Мартель студіо на Кн. Ольги? І що це за креативне фарбування вони роблять? Бо спитала ціну в інста і:girl_crazy:

12. zdorov

zdorov Well-Known Member

Завжди прирівнювала обрізання довгого волосся мало не до героїзму :girl_impossible: молодці, що наважуєтесь експериментувати

• Подобається Подобається x 2
  13. Kapustik

Kapustik New Member

Знову була у Глосі. Спочатку стрижка з укладкою, потім манікюр. Все дуже сподобалося. Правда Улянка вже не стриже, і я переживала як новий майстер все зробить, але вийшло супер!

14. Mariami

Mariami New Member

працює тепер в студії "Бейліс" вул Гавришкевича, 5
    --- дописи об"єднано, 9 Березень 2016 ---
    де працює цей Арам?

15. Sveta konfetA

Sveta konfetA New Member

Я була в Мартель на поліруванні та виходила з темного в блонд. Враження залишилися хороші. А креативне фарбування в них це балаяж, омбре.

• Інформативно Інформативно x 1
  16. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

подруга на своє дуже кучеряве волосся стриглася в студії Паламар,то зробили їй дуже класну стрижечку

17. OnceInParis

OnceInParis Member

@Sveta konfetA, напишіть в пп вартість полірування і фарбування. Яка у вас довжина волосся? І яке фарбування ви робили?

18. Derdeshka

Derdeshka Member

Декілька років стриглась в Улянки Григи, а цього разу потрапила до Наталі із цього ж салону. Мега задоволена вийшла від мастра, дуже уважно вислухала мої побажання, дала свої рекомендації, без нав'язування, а результат мене справді втішив :)

19. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

На сихові порадьте будь ласка нормального перукаря, район санта барбара?

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ще новий барбершоп відкрився на Франка (на місці колишнього магазину Банзай), має назву 'Сокира'.