Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Була в Уляни двічі, мені не підійшла ні як майстер ні як людина. Багато хороших відгуків про Юлію Паламар чула

• Інформативно Інформативно x 1
  2. Clementina

Clementina Well-Known Member

Можу порадити Оксану з Флірту, втекла до неї від Ожигіна. Після того як він мене позапацькував фарбою, "не переживай, маю суперовий засіб, який все відітре". Суперовим засобом виявився депіляційний крем.
    Не знаю, як в неї з креативністю, але все, що я прошу виконує досконало і дуже акуратно. Завжди виходжу задоволена від неї. Єдиний мінус - трішки повільно працює, порівнюючи з тим же Ожигіном, Оксаною з Шокаладу і Уляною.
    Працює по парних числах.

Останнє редагування: 16 Січень 2016
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Я б теж до такого майстра не пішла:girl_yes2:. Банальний непрофесіоналізм, невже думає що вона тут на весь Львів одна така "звізда":girl_crazy: Дивно, що людина яка має досвід роботи з людьми не навчилась спілкуватись.

Останнє редагування: 16 Січень 2016
  4. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Повільно, то наскільки? Бо мені на міліровку треба десь години три. Ну принаймні в Шоколаді так виходить. Ну ще як доплюсувати дорогу, то ще півтори. А мені то трохи довго, малого на стільки залишити не можу.
    А в тому Флірті як запис? Довго чекати? Ну і порядки цін, будь ласка.

5. Clementina

Clementina Well-Known Member

Фарбування волосся до середини лопаток + стрижка+ укладка, вперше зайняло 3 години, кожен наступний раз все швидше, тепер вкладаюся десь в 2 год -2:15)). Ціна за то все 350-360 грн. Детальніше скільки окремо за миття-стрижку-маску-фарбування цін не пам'ятаю.
    Я завжди записуюся мінімум за два тижні, бо мені так легше спланувати свій час. Але в неї можна записатися і протягом тижня, якщо це не перед якимись святами. Дзвоню напряму до неї, буває, що вона і в неділю працює.

6. quinny

quinny New Member

Дівчат, я недавно переїхала з Сихова до Шевченківського району, тут багато дрібних перукарень і багато чула про салон Глосс. Я раніше стриглась у Шармі, брали недорого і стригли саме так, як я хотіла. Тепер думаю, куди б піти, бо волосся требує якоїсь толкової стрижки, а в Шарм їхати трохи є дорога. :girl_sad: Так-от, може хтось недавно ходив в той Глосс, скажіть, будь ласка, може знаєте ціни на стрижку, манікюр і корекцію брів, була би дуже-дуже вдячна :girl_angel:

7. Marlada

Marlada Well-Known Member

Ще ні, але думаю відвідати Міру на Сихові.
    --- дописи об"єднано, 18 Січень 2016 ---
    Свіжих цін не знаю, але минулого року десь так восени стрижка в Уляни коштувала 150 грн. Але, наскільки я чула, Уляна вагітна, тому запис до неї обмежений.
    Як майстер вона мені сподобалась - стриже вона, як на мене, якісно. Але мені здалося, що трішечки нав'язує своє бачення: в мене було так, що вона запропонувала мені зробити стрижку коротше, ніж я хотіла, я відмовилась, але вона все одно зробила більш короткий варіант.

Останнє редагування: 18 Січень 2016
    Reason for edit: Додаток
  8. Marlada

І тому треба бойкотувати всіляких переселенців? Шукати, шукати, але обов'язково оминати їх російськомовні салони? Мені здається, що це перебор. Якщо люди стараються, пропонують якісні послуги, борються за клієнтів, яка різниця якою мовою вони розмовляють? Звісно, що я би в жодному випадку не лишилася в салоні, де би мені вихваляли Путіна, але, думаю, що таке малоймовірно )))

9. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я не розумію чому категорично так з новими клієнтами, невже не можна підняти ціну відповідно до такого високого попиту, хоча б дійсно для нових

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

10. Siania

Siania Love Life

Це хороший маркетинговий хід для старих клієнтів. Вони почуваються особливими (це як бути в клубі, куди не кожен має доступ).

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Marlada

Як на мене, це дійсно якісь понти і спроба створити ажіотаж. До того ж, я не розумію, які такі постійні клієнти можуть бути на омбре та мелірування. Там же ж раз зробив, а потім лише підфарбовуєш, що можна зробити будь-де, адже робота по висвітленню вже зроблена.
    А ще цікаво, чи є якісь вимоги щодо частоти візитів. Якщо я, наприклад, наступний раз прийшла аж через рік, я ще старий клієнт, чи мене вже виключать з касти? )))

Останнє редагування: 19 Січень 2016
    Reason for edit: Додаток
    • Подобається Подобається x 2
  12. Whiff

Whiff Well-Known Member

Девочки!а вам не приходило в голову, что может мастер берет то количество с которым ему комфортно работать? Может у нее нет цели от рассвета до заката вкалывать?))я вот например, в силу специфики своей специальности больше 6 чел в день не принимаю. Иначе я больше буду тратить сил на восстановление чем на работу. вопрос же был в вежливости, а не в том сколько человек она обслуживает за день.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

Та всі все розуміють, ну і доба має всього 24 години, але коли така кількість бажаючих то цілком логічно підвищувати ціну, хіба ні?! це ж бізнес)

Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk

14. Marlada

Справа не в цьому. Темпи роботи майстра - це його особиста справа, і клієнтки мають с тим або погоджуватися, або ні. Але особисто мені не сподобався цей фінт зі старими/новими клієнтами, що ставить людей в нерівні умови. Наприклад, подзвонила стара клієнтка, і перукар знайшла для неї місце. Але якщо до старої клієнтки подзвонила якась нова, то що заважало б майстру записати саме її на це місце? До того ж, як я вже писала, не уявляю собі щільної циркуляції старих клієнток, якщо мова йде про омбре/мелірування. Це же не депіляція, яку тре робити регулярно. Я розумію, що хтось може чекати місяць-два заради того, щоб зробити гарний шатуш, але потім чекати місяцями, щоб підварбувати корені? Не вірю.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  15. Inglor

Inglor Well-Known Member

Більше того, можна сказати, що на жаль не має місць на 2/3 місяці. При тому приймати тих 6 (чи навіть менше) людей вдень. По-перше постійні клієнти також можуть просто переїхати в інше місто, або просто перестати ходити по певних причинах (а їх багато є). По-друге, нові клієнти, також з часом можуть стати постійними.
    Інша справа, коли просять взяти "понаднормово", і майстер відмовляє, то її можна зрозуміти.

16. Leja

Leja New Member

Дівчата порадьте хорошо майстра для корекції і пофарбування брів хною.Дуже дякую.

17. Leila

Leila Well-Known Member

Мені дуже сподобалася Христина, яка працює в Флірті. Всі співробітниці теж до неі ходять і мені порадили. Тел напишу в пп.

18. Kandya

Kandya Well-Known Member

@Leila я вже просто не можу дочекатись 22 числа. Ну капець як цікаво що з вами буде?))) Ви хоч фото ДО і ПІСЛЯ нам покажете?

19. Leila

Leila Well-Known Member

Постараюся, я записалася ще 10грудня. Зараз пошукаю фото що приблизно хочу.

20. Kandya

Kandya Well-Known Member

О, то класно: що є, що хочете, і що буде

Але обережно))) Я десь на фейсбуці читала, що ваша колористка писала шота тіпа того "джвачкі, спасіба шо не пріносітє мнє отфотошоплєниє фото із журналов і довєряєтєсь мнє, а я уже творю чьо хачю і очєнь радуюсь што вам ето нравітса"