Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Рона, а може ви мені кого порадите в районі грінченка-мазепи? Мені міліровку треба поновити, але треба когось, хто б не попалив волосся. До своєі перукарки зараз немаю часу сходити, а в інші салони не ходила років десять. От тепер шукаю щось під хатою.

2. Siania

Siania Love Life

Треба собі якось ціну набивати)) Зате старі клієнти будуть боятись піти до когось іншого)))

3. Kandya

Kandya Well-Known Member

Там на Чорновола біля Арсену всі помішані на Уляні -- то ж не далеко від Грінченка (як вона була в центрі я ще їздила, а тепер от зовсім мені далеко)

4. Leila

Leila Well-Known Member

Мені Ука радила, на Сихові Носач Євгенію Руслана, вони фарбують Матріксом, самі з Сімферополя, такого як "не беру нових клієнтів" там точно немає, я малого стригла два рази, а сама щось не знаю що придумати зі своїм волоссям, тому не фарбувалася, але дівчата були і раді.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. KAPUCHINKA

А що за Уляна? І яка перукарня? трохи конкретніше, будь ласка. І, якщо можна, то порядки цін.

6. Whiff

Whiff Well-Known Member

Вот и они тут:)) хорошие мастера!

7. Leila

Leila Well-Known Member

Може то краше до них піти, що скажете? Душа бажає змін!

8. L i s s a

L i s s a New Member

Знайшли майстра? Я також шукаю де якісне омбре зробити, якісною фарбою

9. deatheater

deatheater Well-Known Member

Розповім свтю історію) Доволі давно хотіла трішки освіжити свій колір волосся. Від природи я блондинка, тому нічого кардинального змінювати не хотіла. Років 5 тому хотіла зробити шатуш, але у Львові мало хто з перукарів тоді чув таке слово, не говорячи про те, щоб могли зробити. Потім сама освітлювала волосся масками від Колістар та Лореалівським гелем. Нарешті наважилась таки піти до професіонала. Знайшла одну дівчинку, сподобались її роботи і те, що не треба було чекати мінімум місяць. Результатом - задоволена, волосся в гарному стані, ціна дууууже демократична та й перукар приємна дуже.

Вкладення:

• image.jpeg
      image.jpeg
      Розмір файлу:
      82,1 КБ
      Переглядів:
      129
  10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

ООО це для мене теж дуже принципово...Хороші майстри працюють роками і не відмовляються від нових клієнтів, а навпаки раді, ну нізащо я не повірю, що в неї зараз після свят все загружено від А і до Я..Тепер хай в неї вітер в салоні б гуляв і вона безкоштовно це робила я б принципово не пішла. Бо я її дуже просила, а вона дуже хамовито відповіла мені. Прапор їй в руки.

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Ellelia

Ellelia Вереснева

Останнє редагування: 15 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 2
  12. KAPUCHINKA

Ну про "понаіхавших" то ви вже трохи перегнули палку. Не всі ж такі. А сторінки створюють, бо переіхпла людина в чуже місто, залишила все, а треба якось працювати, за щось жити, то мусить якось про себе заявити, ну бо ж іі ніхто не порадить на початках.
    Грильяжка, вам теж відмовила?
    Була в мене думка сходити до неі просто ради цікавості, чи зробить краще чи так само як моя перукарка, але в два рази дорожче. Та побачила оголошення що тепер ціна залежить від того скільки часу мадам потратять, то мене трохи взлило, але думала таки схожу трохи пізніше, а тут такий цирк.
    --- дописи об"єднано, 15 Січень 2016 ---
    А з майстрами у нас проблема, нє, є, звичайно, але шукати треба. В деяких перукарнях навіть гривку підстригти нормально не можуть (((

13. Nica

Nica Well-Known Member

Ох мене та дамочка вк........ла!!!! Крутила голову десь з місяць, мені вже перекипіло, то не буду всього переповідати, але навіть найкрутіші майстри мають запис, хай за два місяці наперед, а то ну просто гуру з'явився у Львові!

14. Whiff

Whiff Well-Known Member

Как показывает жизнь,то хамство и отсутствие воспитания,не зависит оттого на каком языке говорят и кто из какого города.

• Подобається Подобається x 3
  15. Siania

Siania Love Life

Про омбре, вирішила спробувати. Питання, то не запізно (я про актуальність)?
    ombre_4.jpg

• Подобається Подобається x 1
  16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

• Подобається Подобається x 2
  17. Siania

Siania Love Life

18. Ellelia

Ellelia Вереснева

Я ж не кажу всім зі мною погоджуватися, це моя особиста думка. Є у Львові салон Мартель, там теж роблять все, що душа забажає, майстри хороші, клієнти задоволенні, колорування тд тп , косметика гарна, і головне що завжди десь знайдеться місце і будуть вас чекати. Брови там теж шикарно роблять. Так і по манікюру чудова дівчинка в центрі відкрила шикарну манікюрну студію, роботи на вищому рівні, матеріали преміум класу. У Львові все є, аж занадто всього багато, просто треба пошукати.
    Спробуйте це салон про який я писала, якщо потрібно змінити імідж Вам у цьому там допоможуть. Багато робіт є в них на сторінці.

Останнє редагування: 15 Січень 2016
  19. tinkaKris

tinkaKris Just do it!

Від 2-6 години нормальними фарбами і так шоб не зіпсувати волосся, і можна зробити таке :)

20. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Наскільки я знаю, Уляна вже не фарбує через брак часу. Вона стриже, а фарбують інші дівчатка під її наглядом.
    Перукарня Глосс, в районі Арсену.
    По цінам не зорієнтую, бо змінила перукаря, але змінила не через якість, а через свої інші причини (може хтось скаже, що це бзіки, але мені вона перестала підходити).
    Щодо якості - то стриже вона гарно, і колорист вона теж добрий. Але власне треба наголошувати, що хочете до неї, а не до когось іншого.
    Ну і ще кілька років тому запис до неї був на місяць-два наперед.