Відгуки про салон

Тема у розділі 'Чарівне люстерко', створена користувачем BeeBee, 23 Квітень 2007.

1. Rona

Rona Мама-йожик

@я_тут в р-ні Грінченка є перукарня де майстер працює з Матріксом, якщо підходить р-н, то знайду телефон Вам

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  2. Severench

Severench New Member

Я перепрошую за втручання, а Оксана в них одна? І ще, наскільки заздалегідь ви записувалися до неї?

3. AkUla

AkUla Well-Known Member

все гаразд, не перепрошуйте, тут форум і ви можете запитувати, якщо мої поради будуть корисні я тільки радію, я там всіх дівчат не знаю, але знаю , що там є Юля, Наталя, і манікюр роблю в Марії, (в них я особисто обслуговувалася, хороші дівчата і хороші професіонали) ну і Оксанка, я думаю вона одна, якщо ні, то скажіть Оксана яка працює біля вікна. На рахунок запису то запитуйте в салоні, бо я як фарбуюся то одразу записуюся на наступне фарбування.

4. Severench

Severench New Member

Сьогодні вже була у "Мірі"). До Оксани мене не пустили, бо в неї до нового року все записано. Але то було очікувано) Стриглася у іншої дівчинки, нажаль, не запитала ім'я, бо крісла в них жахливі, хоч і гарні ззовні, тож в мене розболілася спина і я швиденько втекла) Загалом сподобалося - усе чистеньке, світле, гарне, немає телевізору (величезний плюс! ненавиджу, коли там триндять якісь ток-шоу, і мій перукар не на мою голову дивиться, а в екран). Перукар до мене прислухалася, і вперше! мені пояснили доступною мовою, чому саме те, що я демонструю на телефоні, при моїх додаткових зауваженнях виконати фізично неможливо. Зазвичай буркають "Ми так не робимо" - і як хочеш, так і розумій.
    Про саму стрижку ще нічого не можу сказати, бо мене витягували феном, а моє кучеряве волосся від того як чуже виглядає, і зрозуміти нічого не вийде.
    Стрижка 110 грн на волосся трохи нижче шиї. Я вважаю, що то нормально, бо мене минулого року стригли у "Крокусі" на Сахарова - така з мене чудова старенька пані вийшла у 24 роки, та то за 300 грн до того ж. Більше туди не піду, мені і у Сихів заради економії у 200 грн не важко з'їздити.

Ще хочу у "Міру" записатися через деякий час на стрижку гарячими ножицями, чула, 130 грн у них коштує - та то безкоштовно майже, бо 4 роки тому (до всіх тих проблем з курсом!) у іншому місті стриглася за 220-250, тож за 130 раз на півроку зараз я просто побіжу))

Останнє редагування: 25 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  5. kraplynka

kraplynka реалістка

Колись на ютубі втрапила на запис блогерші про таку стрижку. Якщо ножиці вже трохи поюзані - ефект від звичайної стрижки не відрізнятиметься.
    Дівчата це ви про Міру на Сихові на Драгана? Напишіть пліз тут чи у ПП які там приблизно розцінки на омбре чи брондінг на довжину волосся до лопаток?

6. Severench

Severench New Member

А пояснення тому є? Бо щось не дуже правдоподібно звучить. Це техніка, гострий край нагрівається, запаює края волосини. Воно може затупитися, як будь-які ножиці, і також буде псувати волосину, але то вже на россуд перукаря, коли змінювати леза. Але чого б це воно припинило нагріватися і запаювати?
    Я ходила до перукарні, в якій явно ці ножиці були не тільки з коробки, і ефект був пречудовий. Волосся в мене було посічене, і хоч я його стригла, хоч ні, воно сіклося. Після гарячих ножиць раз на три місяці сіктися волосся припинило. Звичайна стрижка, навіть частіша, такого ефекту не давала, догляд я не змінювала, це стовідсотково ГН допомогли.

7. AkUla

AkUla Well-Known Member

я думаю, що не так має значення вік інстументів, як майстерність та старанність майстра!!! Це мова про гарячі ножиці. Тому що , якщо говорити про звичайні ножиці то я читала що найкращі японські КАШО, важлива сталь та якість заточки, відповідно і зріз буде якісний. Хоча тут майстерність та старанність майстра має ще більше значення. А взагалі, на мою думку, "гарячі ножиці " у вмілих руках дають хороший ефект.

ПС. Я вчилася в медінституті, і коли в професора (в радянські часи) запитували який фонендоскоп кращий , японський чи німецький, то він казав, та хоч золотий, якщо ти не чуєш нічого не домоможе.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Marlada

Marlada Well-Known Member

Дівчата, підкажіть доброго спеціаліста по омбре, який міг бі зробити природній та поступовий перехід. Підійде будь-який район, але шукаю салон (майстрів на дому не відвідую). Ну й звичайно хотілося, щоб ціна була не заоблачною і запис не за місяць.

9. Severench

Severench New Member

Ну то безумовно, але це проста і чітка технологія. Якщо майстер проходив фірмові спецкурси і ножиці в принципі не зламані, то не важливо, скільки ім часу. Що означає "не нові"? Не нові вони з першого ж вікористання. Ну і покладатися на думку бьюті-блогерів, які у більшості своїй такі ж дівчатка без спеціальних знань, тільки з камерою... Ну, не знаю. Якби почути аргументи...
    У будь-якому разі, мені особисто допомогло, я користуюся. А йти чи ні - то кожен сам собі вирішує. Просто кожна технологія народжує навколо себе купу міфів, позитивних та негативних. І перш ніж їм вірити, треба хоча б розумні аргументи побачити.

10. AkUla

AkUla Well-Known Member

бачу ви вже другий раз просите про рекомендацію хорошого колориста, стільки салонів і перукарень на кожному кроці, а фахівців мало, бачу ми з вами "подібні", я також не обслуговуюся "на дому", можу порекомендувати ще Юлю з Міри студіо, я в неї також обслуговувалася коли не було Оксани, я думаю в неї не великий запис, але хороший і перевірений майстер. Ціни в них цілком адекватні (за таку якість роботи і косметики)

• Подобається Подобається x 2
  11. Leila

Leila Well-Known Member

А мені Дарія Кішкань сподобалася як колорист. записалася до неї на січень.

12. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, я подала інформацію для роздумів, вам самим обирати як її сприймати і яким джерелам довіряти. Знайшла згадане відео від Iren Vladi

13. Severench

Severench New Member

О Боже, тільки не вона! Це та сама, що мікрохвильовок боїться, каже, що їх нам на погибель створили, і розчісується тільки пальцями. Кумедний персонаж. Я ще раз упевнивалася у своїх сумнівах.

Але дякую, що приділили час і знайшли.
    Щодо її розповіді - певна логіка є, але я вже писала, так само у постіному перукарському використанні знаходяться і звичайні ножиці. І так само вони можуть ламати зріз. Але на відміну від звичайних, гарячі хоч трохи за собою спаюють. Тож мені що за гарячі віддати 100+,що за звичайну стрижку - а з гарячими ефект дійсно є позитивний, навіть якщо і менший, ніж то задумано.
    До того ж все ж таки це професійне перукарське обладнання німецького виробництва. Ну не думаю я, що нимці настільки дурні, щоб не брати до уваги такі нюанси. Якби були скарги, думаю, що ті ножиці б і не продавалися так активно, а фірма і досі ними цілком успішно торгує.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Як враження від Дарії? Ви вже були в неї. Шкода, що вона тепер нікого з нових клієнтів більше не записує...хоч як на мене це занадто радикально

15. raspberry

raspberry Well-Known Member

Якщо ще актуально, моя перукарка фарбує Матріксом, район пр. Чорновола-Хімічна.
    Порадьте перукаря, який добре зробить хімію. Маю волосся тонке і зовсім без об'єму.

16. Leila

Leila Well-Known Member

Йду 22 січня, а дивно що взагалі не записує? навіть на лютий чи березень?

17. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Написала, що нових клієнтів не записує(((

18. Leila

Leila Well-Known Member

а в фб, писала що треба слідкувати за публікаціями що може хто відмовиться, вона пише .напишіть їй в фб, або подзвоніть, але залежно що ви хочете, чи один етап чи два, тобто проста покраска чи складна, стрижка і т.д.

19. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

так можливо хтось і відмовиться, але коли? Мені треба найближчим часом тому мене такий "розклад" аж ніяк не влаштовує.

20. Kandya

Kandya Well-Known Member

мій чоловік так її просив мене відмарафетити (ну щоб я йому з голови злізла))) -- а вона категорично "Ні", бо нових клієнтів не беру. А тепер навіть якби і брала -- я б не пішла.

Ну що означає "у неї постійні клієнти?": одна завагітніла -- перестала фарбуватись, інша народила -- забила на омбре, третя виїхала за кордон, а четверта взагалі вирішила природнє волосся відрощувати... І що? Де тепер будем брати нових клієнтів?...

Карочє, данєцкі (чи звідки вона там) панти. Тому я тепер як піду до колориста, то спершу його генеалогічним деревом поцікавлюсь))))
    --- дописи об"єднано, 14 Січень 2016 ---
    п.с. я розумію, що в неї все занято-розписано і часу немає, але ж то можна іншими словами відповідати: типу, я загружена, у мене все розписано, поки немаю змоги, а не так відрізати: нових не беру"

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Подобається Подобається x 4