Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо А ми завжди їздимо через Всесвіт. Все ідеально.
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Ми і мої батьки, також користувались не одноразово послугами цієї тур.фірми
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо у нас поки не було трафунків ні з Міст-туром ( користали їх послугами тричі) ні з туроператором ТУІ ( дівчата з відділення на Богуна) ( двічі ми і двічі наші друзі тут брали путівки). а Богуна цьогорічні працівниці особливо приємно вразили- отримали від них детальну інфо по усіх питаннях і обраних готелях; детальну інфо про чартери в різні напрямки ( коли, в якому напрямку і чи були затримки узагалі цьогоріч), тобто реально там не просто були зацікавлені реалізувати путівки по вигідним для них варіантах, а власне все під клієнта. І навіть коли чартернний рейс перенісся на одну годину авіаперевізником, то самі попередили про це ще за 2 тижні до поїздки.
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Ще одне питання по ручному багажу в літаку: креми це також як рідина рахується? А пінка? Якщо баночки більші ніж 100 мл, то все переливати треба? І де взяти стільки таких баночок?
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо так. пінки йдуть в аерозолях. Аерозолі в ручну кладь заборонені- лише в багаж. а нашо вам в ручну кладь то все брати? В багаж покладіть. Ви ж не будете в літаку кремами-пінками користуватися?
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Мені подобається Комфорт тур, там дівчата самі багато їздять, тому надають реальну інформацію про курорти та готелі. А от роки 3 тому зайшла в Тасс тревел, почала розпитувати дівчину про Туніс, то вона мені сказала, що жодного разу не була за межами України.
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Сніжна, не можу цитувати з планшету, в Рянейрі не беремо додаткового багажу, тільки ручну, бо і так з малим маємо право на 3 сумки + візок, нам більше не тре. В рази дешевше шампуні, більзами і т.п. купити на місці і потім викинути, ну але деякі особисті засоби догляду, типу місцелярки і т.п., я там можу не знайти. Тому питаю за баночки, може десь продаються? Манікюрні ножички також не можна?
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Міні-баночки з дозатором і на закрутку є в Ватсонс. Ножиці в салон не можна.
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо будь-які колюче-ріжучі не можна- пилки, ножнички ... у мене в сумці навіть пінцет для брів завалявся- треба було в багаж перекласти)
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Не знаю чи в правильній темі пишу-але якщо не важко , будь ласка, ну підкажіть покроково коли з Варшави доберусь до аеропорту Шопена то куда саме заходити в аеропорт щоб пройти всі процедури реєстраціі на рейс і тому подібне) -планую летіти бюджетним рейсом,а читав в інеті що там є різні термінали..а то лечу самий, раніше ніколи не літав і польської нажаль не знаю( -буду дуже вдячний за підказку)) ( щоб не блукати пів дня по тих арепортах)))
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Ну я сама в тому аеропорту мала тільки пересадку,точно не знаю як пояснити де входи і виходи. Але всередині все дуже просто! Вказівників міліон, працівників сотні. Любому покажете квиток і вам пальцем тикнуть куди іти) Моя мама летіла сама цієї зими,ми дуже переживали як вона собі дасть раду (така вона в нас трошки балувана і не завжди вміє правильно знайти дорогу). Але все вдалось їй дуже легко. Не хвилюйтесь, не Ви один там будете вперше) Головне з часом собі так розрахуйте,шоб не в останній 10 хвилин перед рейсом до аеропорту добратись.
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Дуже вам дякую за відповідь),а на рахунок добратись до аеропорту-доберуюсь,бо приїзжаю зранку ,а виліт о 8 вечора))
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Дівчата, хто літав ryanair з дітьми, вписаними в паспорт мами? Пускають?
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Дівчата, скільки,хоча б приблизно, коштують авіаквитки (нам потрібно в Бургас) ???
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо зараз на вересень Міст-тур має акційні авіаквитки АКЦІЯ !!! 05.09, 09.09, 12.09 ЛЬВІВ-БУРГАС (в одну сторону) 50 євро 09.09, 12.09 БУРГАС-ЛЬВІВ (в одну сторону) 100 євро Тобто 150 євро з дорослого (В серпні були по 180-200 євро на одного в дві сторони). Але 12 вересня Роза вітрів має останній виліт у цьому сезоні
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Не можна, але мене, на диво, пропустили з ножицями. Я випадково забула ті ножнички в коробці з окулярами. Побачила аж у Львові, що вони всю дорогу були при мені))) До речі, воду в бутилочках 0,5 я заздалегіль не викидала, подумала, якщо скажуть, то викину на контролі, не сказали. Халявна якась зміна була
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Дівчата, а візейр гроші за квитки не повертає взагалі? Якщо раптом не зможемо летіти, то вся сума пропадає чи можна щось відшкодувати? Хтось може стикався з таким? Здається, в них є якась доплата при купівлі квитків за таке? І не підкажете, чи можна десь на парковці у Варшаві в аеропорту Шопена залишати машину і скільки то приблизно коштує?
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Повертає мало. З кожного квитка забирає 700 грн (так було колись). Є послуга флекс - можна переносити квиток на інші дати і аеропорти без комісій, а лише з доплатою різниці. Все є на сайті.
Відповідь: Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо Дівчата, порадьте де вигідно і надійно придбати авіаквитки. Летимо в Канаду в одну сторону, хочемо летіти зі Львова. Ніколи не стикалася із купівлею авіаквитків самостійно, онлайн купувати лячно якось. Дилема!