З останніх це ізраїльська El Al авіакомпанія ( в народі іляль ) . Одна з найбезпечніших авіакомпаній , на кожному літаку стоять системи проти ракет , часто пілоти з армії Ізраїлю пілотують пасажирські літаки . Ретельний ( що багатьом не подобається ) догляд пасажирів . Дуже хороше харчування . Квитки краще купувати на перед так дешевше .
Летіли з Кракова до Гірони (Барселона) Ryanair. Я розумію, що то лоукост, і тому до всього була готова, але всі 2 год40 хв польоту нам постійно щось "втюхували" їжу за гроші, товари з дьютіку, якусь лотерею. Постійно, нон-стоп. А так як перельоти були вечірні, то хотілося просто відпочити і поспати... Відчувала себе десь як на пляжі у Єгипті. Напрягало це нереально! Харчування ніякого не було і води теж (тільки за євро). З + ів вилітали чітко за графіком, багаж за об`ємом ніхто не перевіряв (ага, і тим ос таннім, хто зайшов у літак місця реально бракувало для сумки). Літак був забитий по зав`язку поляками. І здавалося, що за євро,тут можна навіть покурити .
Популярна, бо практично монополіст. Конкурентів іноземних на ринок не пускають, то хоч не хоч, а мусять люди літати. До речі, всі ж знають, що вони вже літають і в Штати з Києва. То прилітали наші американці з ними - були шоковані "комфортом" і "сервісом". Враховуючи, що в штатах народ літає немало, то порівняти мали з чим.
Дівчатка потребую поради, хочемо в серпні зіздити до родичів в гості в Італію, бажано переліт, бо двоє діток, потрапити треба в Неаполь. Хто літав сім'ями, порадьте які авіалініі обрати, щоб було не надто дорого в межах 400 євро в дві сторони. Чи буде дешевше летіти, наприклад з Польщі чи з Києва? Ще десь чула, що ціна може бути меншою в залежності від місця знаходження аеропорту, чи так це? Буду дуже вдячна за поради. Надіслано від мого touch 10.1 3G, використовуючи Tapatalk
2 роки назад ми літали з Катовіце в Неаполь Wizzairом. Більше би не летіла...дорога до аеропорту зайняла багато часу, кордон, затримка рейсу, вартість доїзду ще до того аеропорту також приплюсуйте, бо то не близько. Намучились... Минулого літа летіли зі Львова в Рим, а там нас зустрічали машиною. 200км по трасі і ми в Неаполі. Набагато зручніше. З Києва в Неаполь не літали.
А де можна дізнатись про цей рейс, в нас в аеропорту? І чи вклались Ви в 400 євро? Надіслано від мого touch 10.1 3G, використовуючи Tapatalk
Один раз летіли з ними і останній(я їм того не забуду) ще кілька років тому. Нічого в них не змінюється Надіслано від мого GT-I9505, використовуючи Tapatalk
Залежно якого віку у вас діти, бо в мене хлопці вже старші 12 років, то вартість була за 4 дорослих і 1 дитина. За дорослого було трохи менше 200€ в дві сторони. Квитки купувала через турагенство. Але можна і в неті подивитись і в аеропорту запитатись. Чітко визначитись з датою і шукати, де дешевше.
З Польщі буде дешевше. То треба на конкретний рейс дивитись. Заходите на сайт Візейр чи Райнейр і шукаєте потрібний рейс. Ми в серпні так Райнейром з Катовіце на Крит літали. Це був найдешевший варіант, але і найважчий: ціла ніч в автобусі зі Львова до Катовіце. Тоді трансфер з Катовіце в Пижовіце (аеропорт). Далі сам переліт. Тоді з аеропорта ще на двох автобусах добирались до пункту призначення. Практично доба в дорозі - то тяжко. Зарікалась так подорожувати, тим більше з дітьми. Якщо надумаєте так їхати, то зробіть собі добрий запас часу, щоб встигнути на літак, бо на кордоні можуть довше тримати. З моїм запасом в 4 години, ми в аеропорт встигли впритик. Можна сказати добігали.
Подивилась щойно ціни, то таки трохи дорогувато. Зі Львова то тільки мау а там ціна 20 тис. за всіх. Надіслано від мого touch 10.1 3G, використовуючи Tapatalk
Ну я планувала в Краків потягом, щоб було легше, день перед вильотом іхати, а потім летіти далі. Я знайшла на райнері пропозицію 169 злотих з Кракова, поки найдешевше, буду ще моніторити, і скажіть ще чи обовязково місця викупляти? Надіслано від мого touch 10.1 3G, використовуючи Tapatalk
Якщо хочете всі разом сидіти, то краще викупити. Бо можуть вас по всьому салону розсадити. І обов'язково наперед купити місце для багажу. Бо якщо будете купувати в аеропорту, то буде дорого. Краще їсти в літаку теж не купувати, бо гидота і знову ж, дорого. Словом, в лоукостах все платно і дорого. Єдине, що відносно дешеве - це переліт. --- дописи об"єднано, 15 Березень 2016 --- Коли я купувала квитки і вникала у всю ту систему, мені допоміг цей сайт. Почитайте, там багато корисного.
Хочу Вам лише порадити добре подумати і порахувати скільки Ви будете в дорозі, бо, деколи трохи зекономлених грошей не вартує тих трудностей, які чекають. Нас в аеропорт кум віз машиною туди і назад, і то ми намучились. Звичайно, якщо вам потрібно вкластись в суму, то без варіантів. Тому, все рахуйте, всю дорогу, тоді зрозумієте чи то того вартує. --- дописи об"єднано, 15 Березень 2016 --- О, і ще продивляйтесь дати +- 10-20 днів туди-сюди, ціни можуть коливатись дуже суттєво. Ну і серпень найдорожчий.
Ви знаєте, автобусом зі Стрийської теж не погано. Я так їздила зі старшою. В 12 ночі від`їзд зі Стрийського автовокзалу, ще із Залізничного вокзалу забирав людей, в 7 ранку були вже в Кракові зразу біля Краківської галереї. Ну ми поснідали, погуляли по Кракову, сумки лишили у камері зберігання. Потім повернулися у ту ж галерею, походили по магазинах, перекусили і сіли там же на електричку до аеропорту, де були через 15 хв. Якось все досить компактно вийшло.
Я думала про такий варіант, але мені всі кажуть, що в автобуси беруть дітей з 3 років чи то з 5. А моїм майже 3 і 1.
Знайома їхала автобусом з дитиною 2 роки, без проблем, доня собі спала, тому думаю дозволяють, але то треба дивитися яка дитина, мій весь вагон на ноги піднімав, як їхали поїздом до Кракова, я думаю з автобуса нас просто би висадили))) Надіслано від мого SM-J700H, використовуючи Tapatalk
А що не так? Я останньо літаю внутрішніми рейсами, ніби все нормально))) Звичайно у інших авіакомпаніях (літала кілька раз на відпочинок), трохи більше комфорту, але і МАУ мені теж цілком підходить) Просто цікаво чому такі відгуки) --- дописи об"єднано, 27 Березень 2016 --- Щось мені здається, що то все трохи перебільшено))) Мій шеф часто літає рейсами Дубай-Київ. Так, в МАУ менше сервісу, дають безкоштовно тільки воду, але квитки суттєво дешевші, ніж той же ФлайДубай. Тому тут вже кожен обирає собі сам. Варіанти є.