Мандри

Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо

Posted by galagala on 31 Липень 2013 відповідей - 632
  1. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

я так думала, як би поступила сама в такій ситуації: якщо прийде від букінгу лист про скасування броні по готелю №1 - звичайно, видихнути з полегшенням.
    Але якби часом нічого такого не прийшло, я б напевно поступала за вашим варіантом №3

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Ringo

Ringo Well-Known Member

Ну бікніг дати готелю №1 реквізити Вашої розрахункової картки точно не може,бо це порушило б усі Ваші права і равила самого сайту про збереження конфіденційності:nea: Такшо за це точно будьте спокійні.
    А на рахунок злощасного готелю №1, якщо найблищим часом не прийде повідомлення про скасування броні, я б на Вашому місці написала власнику листа з поясненням що помилково дала реквізити недіючої картки і хотіла б анулювати повністю те замовлення,бо гроші вони і так не знімуть,а бронь провисить без толку і мені б не хотілось створювати їм такі незручності. Шось типу такого) Мені б так просто було спокійніше,ніж чекати 45 днів:wacko:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  3. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Поки що ніякого листа від букінгу не прийшло.
    Нині о 14:00 минає вже 48 годин.
    Можливо, дійсно, спробую

4. Марточка

Марточка Well-Known Member

Хочу почути реальні відгуки про туроператора Join Up, дуже мені підходить їхній виліт по даті, годині і ще й зі Львова, знаю, що з ним бувають проблеми, багато турангенств відмовляються з ними співпрацювати, чи були у вас якісь проблеми? Цікавить Єгипет

5. Chukuliadka

Chukuliadka Well-Known Member

Батьки літали здається ним у Грецію двіччі, але давно, 2 і 3 роки тому.

6. Barbie

Barbie Well-Known Member

Чесно кажучи вже після поїздки прочитала тут на дп, що це проблемний оператор. Літали в червні в Туреччину. Все пройшло добре.
    А чому відмовляються?

7. Марточка

Марточка Well-Known Member

@Barbie бо ненадійний, можуть поселити в інші готелі ніж були заброньовані.

8. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Ми літали ним минулого року в Чорногорію, все було без проблем.

9. vitek

vitek Member

Ми з ними літали в Єгипет 1,5 роки тому, не було жодних проблем.

10. Ringo

Ringo Well-Known Member

куми двічі відпочивали з ними і без проблем.

11. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Ми цього року літали з ними в Чорногорію, проблем не було. Але минулого року Prometheus сподобався більше.

12. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Прийшов мені на пошту лист про скасування броні. :dance3:

• Подобається Подобається x 3
  13. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Незабаром дістатися зі Львова в Дубаї, Ларнаку, Шарм-ель-Шейх, Хургаду та в деякі італійські міста стане простіше. Комісія Державіаслужби України видала дозволи на використання нових маршрутів з львівського летовища.

Так, авіакомпанія "Роза Вітрів" отримала призначення на регулярні рейси Львів – Дубай (Об'єднані Арабські Емірати) – Львів (частота рейсів: 3 рейси на тиждень; на необмежений строк дії) та Львів – Ларнака (Республіка Кіпр) – Львів (частота рейсів: 2 рейси на тиждень; на необмежений строк дії)

Авіакомпанії МАУ видали дозволи на виконання чартерів Львів – Шарм-ель-Шейх (Арабська Республіка Єгипет) – Львів (частота рейсів: 4 рейси на тиждень; строк дії з 25.10.2015 до 26.03.2016) та Львів – Хургада (Арабська Республіка Єгипет) – Львів (частота рейсів: 4 рейси на тиждень; строк дії з 25.10.2015 до 26.03.2016);

Отримали авіакомпанії і довгоочікувані призначення на італійський напрямок. Комісія Державіаслужби рекомендувала видати авіакомпанії "Атласджет України" призначення на маршрут Львів – Неаполь (Італійська Республіка) – Львів (частота рейсів: 3 рейси на тиждень; строк дії: з 20.08.2015 на необмежений строк). Компанія "Дніпроавіа" отримала можливість літали за маршрутом Львів – Болонья (Італійська Республіка) – Львів (частота рейсів: 2 рейси на тиждень; строк дії: з 01.09.2015 до 31.08.2025). В Болонью зі Львова продовжить літати і МАУ. Але тепер частіше: Львів – Болонья (Італійська Республіка) – Львів (збільшення частоти рейсів з 1 до 2 рейсів на тиждень);

При цьому комісія відмовила у видачі двох частот для МАУ за маршрутом Львів - Неаполь.
    http://lviv.vgorode.ua/news/transpo...7944-zi-lvova-poletiat-litaky-u-6-novykh-mist

• Інформативно Інформативно x 5
  14. Marigold

Marigold Мама дівчинки-перлинки

класно, але цікаво які вони залуплять за то ціни. Було бсуперово якби та комісія йшла на зустріч іноземним ловкостерам, а не тіки нашим рознаглівшим монополістам... Чи чути шось про цінову політику тих рейсів?

15. basia

basia Well-Known Member

Стараюсь літати регулярними авіалініями. Вишукую знижки і літаю бюджетно. Але маю сказати своє "фе" про LOT. На сайті багаж один, в реалі З-о-о-всім інший (вірніше повна його відсутність ). за 4 години польоту - ні крихти їжі, 50 мл води. Кава, чай -платно. Добре слово- надзвичайно прекрасний політ, ніби і не відривались від землі. Респект пілотам.
    А бурчу тому, що за ціж гроші і цю ж відстань ми подолали (правда з однією пересадкою) з тим самим часом ! і з повноцінним харчуванням-Люфтганза +Свісс. ( 2013). Невже все так змінилось в сторону погіршення?

16. Marigold

МАУ - пороблено їм чи що? Три такі досить ризиковані інциденти за пару днів - то є зовсім немало. Є над чим замислитись ... Інцидент 1 Інцидент 2 Інцидент 3

17. flame

flame невгамовний експериментатор

я про них можу мільйон ФЕ_ФЕ_ФЕ сказати. З кожним разом все гірше і безвідповідальніше, ще й постійно понищені валізи. Зараз от задумуюся про те, як полечу в червні і налаштовуюся на 2 пересадки з різними компаніями, але тільки не ЛОТ.
    знову ж таки пофігізм власників + старе рапуття.

• Інформативно Інформативно x 1
  18. flame

flame невгамовний експериментатор

на сайті все правильно пише. То працівники ЛОТ у Львові (а точніше Пілот), взагалі не компетентні. Я з ними рік воювала поки видерла назад 100Євро, які вони з мене здерли зайво за додаткову валізу. Ще мені розказували, що то на сайті не правильно пише. Гроші повернули тільки після того, як я написала в Варшаві в офісі ЛОТ (Фредерік Шопен) кляузу. Тільки коли я платила, євро було по 12, а коли повернули, то євро вже було по 23, все одно повернули в гривнях ту суму, яку я заплатила. А нервів стільки стріпали, щоооо слів просто бракує, щоб описати. Ще й нагло хамлять.
    Ну і про анульований квиток я теж вже писала - просто пропали в них якісь дані про мій квиток. Оплата є - квиток скасований. Мене хотіли залишити у Львові. Саме головне, що я ще робила електронну реєстрацію за 24 години до вильоту і роздрукувала собі посадкові карти вдома. А потім виявилося, що в них стався якийсь збій в програмі. Скандал був грандіозний, але найобразливішим було те, що та менеджер, яка продавала мені квиток була присутня при реєстрації в аеропорту, сказала, що вона не розуміє як так могло статися і все вияснить і втекла. Потім я її побачила в літаку на Варшаву, вона мирно собі сиділа і чекала відльоту, а я майже 3 години намагалася добитися правди. Мене таки в літак впустили, виліт затримали на 45 хв, але сказали, що тільки до Варшави, а потім в Варшаві, я ще маю в офісі виясняти на рахунок подальшого продовження подорожі, бо місць в літаку до Торонто вже нема. Місце було. Моє - те, яке я і обирала.
    Жодного разу за останні 5 років не було спокійно і без пригод.
    Невістки тато прилітав в січні, то теж псіхував, бо виліт затримали в Торонто і він ледво встиг на літак з Варшави. Багаж приїхав на наступний день. А з ним ще було багато людей, які їхали потім зі Львова в інші міста, і їх багаж теж не прилетів.

• Інформативно Інформативно x 1
  19. jylanda

jylanda занууууда

Ну з валізами проблема в тому, що їх нищать в аеропорту, а не в літаку, все залежить від працівників аеропорту.
    З LOT в мене не було ще жодних проблем, стюардеси ввічливі, допомагають, радять. Найгірший досвід в мене був з Austrian Airlines, політали над Львовом, але так і не сіли, витратили день в польотах і в результаті летіли наступного дня з LOT. А працівники компанії робили вигляд, що все добре, нічого не пояснили, ставлення як до нижчої касти :girl_devil:. Більше ніколи в житті з ними не полечу. Навіть маленька непальська компанія з мікро-літачками в порівнянні здавалася екстра класом.

20. Marigold