Мандри

Відгуки про авіакомпанії, турфірми, екскурсії, готелі тощо

Posted by galagala on 31 Липень 2013 відповідей - 632
  1. flame

flame невгамовний експериментатор

А в мене дуже неприємний досвід. Їздила 29 травня в Будапешт через цю компанію. Було дуже велике прохання по місцях в автобусі, при чому нас їхало 4 чоловік і я 100 разів наголошувала, що ми хочемо сидіти один за одним, щоб можна було нормально спілкуватися. І хотіли місця за другим входом в автобус. Купу разів наголошували. Ще в день виїзду я передзвонила в фірму і виявилося, що та менеджер, яка з нами працювала поїхала в інфо-тур і ніхто нічого не знає. На моє запитання, що робити, якщо буде щось не так, сказали набирати будуть розбиратися. При посадці в автобус таки виявилося, що нас зовсім не так посадили, як ми просили. Дзвоню я в "Поїхали з нами", а мені кажуть, що нічим допомогти не можуть і всі запитання потім можна буде вирішити, коли повернеться людина, яка з нами працювала. :ireful1: А ми, щоб їхали, так як вже виходить. То нормально? В результаті, ніхто потім навіть не вибачився. Це добре, що це було у Львові, а якби якісь запитання виникли десь в Туреччині або Єгипті? Дуже неприємний осад залишився.:negative:
    Картку на знижку на 3% теж дали при підписанні договору.

• Інформативно Інформативно x 2
  2. Your Princess

Your Princess Well-Known Member

Ну таке буває, я з Вами погоджуюся це дійсно неприємно. Не знаю, просто мені сподобався сервіс і підхід до клієнтів..вони всі дуже ввічливі і ніби добре говорять з людьми. Ми збираємося їхати в Туреччину, десь в серпні підемо до них ще раз..але як показує досвід будемо обговорювати кожну деталь по 10 раз)

Якщо хтось може позичити картку на знижку в цій компаній, була би вдячна!

3. flame

flame невгамовний експериментатор

я роблю висновки не по тому, як до мене підлизуються і що розказують поки не оплачений договір, а по тому, що отримую в результаті.
    ми так і робили. Коли виникла проблема, почули - нічим не можемо допомогти.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Your Princess

Your Princess Well-Known Member

Дякую за відгук, я візьму до уваги це обов'язково!

5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Та не такі вже й дешеві.
    Подивилася рейси Київ- Москва.
    Знаю просто +- ціни туди.
    4 тисячі в два боки.
    +- так воно і є в дешевих перевізників.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відмічуся тут, бо відгук буде і про турфірму і про авіакомпанію і т.п. :)
    Цьогоріч я відпочивала за сприянням нашої форумлянки Тані tanchyk та її агенції "Maxx Travel». Відразу хочу подякувати за чітку організацію і дуже "смачні" запропоновані ціни :). Далі багато букофф..

• Подобається Подобається x 7
    • Інформативно Інформативно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  7. Ringo

Ringo Well-Known Member

Сніжна, а відкрийте секрет, як цей готель називається? Якраз моніторю собі варіанти,а Ви так гарно описали:girl_smile:
    --- дописи об"єднано, 16 Липень 2015 ---
    я часом дивлюсь ціни на тому сайті,але на практиці виходить доцільніше дивитись по сайтах авіакомпаній окремо.Так можна знайти цікавіші пропозиції...

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Інформативно Інформативно x 2
    • Корисно Корисно x 1
  9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Дівчата, які нюанси замовлення авіаквитків райанейр? Там дожатково до вказаної вартості квитка оплачується ще багаж як я розумію. А ще за щось треба доплачувати?
    Там все по англ., не дуже розумію і боюсь щось важливе упустити.

10. ginseng

ginseng Well-Known Member

@tsiuma можете докупити за 10 эвро пріорітет при посадці, щоб уникнути штовханини. Або почекайте поки стадо перетовчеться і спокійно заходьте, якщо всерівно де сидіти. Погугліть на російській правила перельоту лоукостом, я десь читала і про райанейр.

11. Smerfetka

Smerfetka Well-Known Member

Після купівлі авіаквитка, перед вильотом (за 7 днів до вильоту відкривається на сайті ця можливість), обов’язково потрібно виконати онлайн чек-ін на сайті авіакомпанії і роздрукувати квиток з конкретно визначеним вам місцем (в аеропорту у ryanair чи wizzair ця послуга платна).
    В аеропорт бажано приїхати хоча б за 2 години до вильоту. Краще довше почекати на літак, ніж пропустити його через банальні затори дорогою. ;)
    З квитком обов’язково підійти на стійку реєстрації для перевірки вашої візи (visa check), адже ми не в зоні євросоюзу.
    В ціну квитка входить лише багаж у ручній поклажі. У Ryanair одна сумка не більше 55x40x20 cm і друга 35x20x20 cm. У Wizzair лише одна сумка до 42x32x25 cm.
    --- дописи об"єднано, 20 Липень 2015 ---
    Ось тут є покроково
    "Як купити авіаквиток Ryanair"
    http://lowcostavia.com.ua/ryanair-how-to-buy-and-check-in/

12. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ось тут гарно все розписано.

13. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Питання про сайт booking.com

14. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я так розумію, що без підтвердження оплати ваше бронювання номер 1 просто-напросто не пройшло на 100% і буде автоматично скасоване за оці 24 години, якщо не оплатите :).

• Оптимістично Оптимістично x 1
  15. Kroshka Enot

То би був ідеальний варіант. Я теж на це сподіваюся.
    Такево мені прийшло:

16. tuti

tuti Well-Known Member

не знаю що порадити, але розкажу свій досвід.
    коли планували з чоловіком свій медовий місяць, забронювали пару готелів усі з безкоштовною відміною за 24 години до вїзду. вказувала реквізити дебетної картки, яка так само не пускала ніколи в мінус і тп. і от я забігавшись забула один з них відмінити. в день вїзду мені на пошту приходить лист від готелю, що ви не заселились - тому списано суму 300 євро. а на картці в мене тоді було десь 10 гр. я відразу на рахунок дивитись -там далі 10 гр. Більше від готелю нічого не приходило, але за місяць мені з УкрЕксімБанку дзвонять, і кажуь - у вас заборгованість по офердрафту 300 євро і ще комісія, бо не сплатили протягом місяця. Я була просто в шоці. Прийшла в банк, кажу як то так, якщо в мене на картці нема офердрафту. вони мені якось там пояснювали, що таке можливе і тп. Можливо хтось з банківських працівників поясгить. Прийшлось заплатити

17. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Зараз про
    Я так думаю, зараз Ви просто зачекайте ті 24 год. - думаю, прийде лист про відміну.

• Корисно Корисно x 1
  18. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

@Kroshka Enot, напишете тут, як розрулилося і чи прийшов вам через 24 години лист про скасування броні номер 1.
    Цікаво такі нюанси, бо теж часто користуюсь букінгом.

19. Kroshka Enot

Обов"язково.
    На разі написала заяву на блокування тієї карти, якою і так не користуюся.
    Але остаточно рахунок буде закритий через 45 днів, якраз на випадок отаких списань. :girl_cray:
    Щоправда, мене завірили, що авторизація була неуспішною (через залишок на карті і ліміт розрахунків), тому подальше списання неможливе.
    Але ж у @tuti ситуація була аналогічна, і їй кошти все ж списалися.
    Словом, чекаю подальшого розвитку подій.

20. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

• Корисно Корисно x 1