А в мене дуже неприємний досвід. Їздила 29 травня в Будапешт через цю компанію. Було дуже велике прохання по місцях в автобусі, при чому нас їхало 4 чоловік і я 100 разів наголошувала, що ми хочемо сидіти один за одним, щоб можна було нормально спілкуватися. І хотіли місця за другим входом в автобус. Купу разів наголошували. Ще в день виїзду я передзвонила в фірму і виявилося, що та менеджер, яка з нами працювала поїхала в інфо-тур і ніхто нічого не знає. На моє запитання, що робити, якщо буде щось не так, сказали набирати будуть розбиратися. При посадці в автобус таки виявилося, що нас зовсім не так посадили, як ми просили. Дзвоню я в "Поїхали з нами", а мені кажуть, що нічим допомогти не можуть і всі запитання потім можна буде вирішити, коли повернеться людина, яка з нами працювала. А ми, щоб їхали, так як вже виходить. То нормально? В результаті, ніхто потім навіть не вибачився. Це добре, що це було у Львові, а якби якісь запитання виникли десь в Туреччині або Єгипті? Дуже неприємний осад залишився. Картку на знижку на 3% теж дали при підписанні договору.
Ну таке буває, я з Вами погоджуюся це дійсно неприємно. Не знаю, просто мені сподобався сервіс і підхід до клієнтів..вони всі дуже ввічливі і ніби добре говорять з людьми. Ми збираємося їхати в Туреччину, десь в серпні підемо до них ще раз..але як показує досвід будемо обговорювати кожну деталь по 10 раз) Якщо хтось може позичити картку на знижку в цій компаній, була би вдячна!
я роблю висновки не по тому, як до мене підлизуються і що розказують поки не оплачений договір, а по тому, що отримую в результаті. ми так і робили. Коли виникла проблема, почули - нічим не можемо допомогти.
Та не такі вже й дешеві. Подивилася рейси Київ- Москва. Знаю просто +- ціни туди. 4 тисячі в два боки. +- так воно і є в дешевих перевізників.
Відмічуся тут, бо відгук буде і про турфірму і про авіакомпанію і т.п. Цьогоріч я відпочивала за сприянням нашої форумлянки Тані tanchyk та її агенції "Maxx Travel». Відразу хочу подякувати за чітку організацію і дуже "смачні" запропоновані ціни . Далі багато букофф.. Так цьогоріч складалося, що за всіма подіми не знали чи поїдемо відпочивати узагалі і якщо так, то куди. Тому коли почала моніторити ціни на те, що мене цікавило по різних агенціях, то вони вже зовсім не радували. Першочергово мене цікавив конкретний готель, в якому наша сім я вже відпочивала і який у нас був в пріорітеті по багатьох деталях. Але він змінював концепцію цьогоріч і з ним було все незрозуміло ( тобто станом на квітень, коли зазвичай відкривається сезон, готель в цьому році не відкрився.Його відкриття перенесли на 31 травня, що до чого було ще невідомо -знали лише, що він міняв орієнтацію на європейського туриста, повністю змінив персонал і наскільки буде готовий приймати туристів з України "?" .Тому вирішили розглядати ще і інші варіанти про всяк випадок . Але і цей готель я собі поставила у постійний моніторинг. Зазначу, що до вибору місць та готелів для відпочинку ми з чоловіком любимо підходити самстійно. Тобто спочатку самі собі обираємо найбільш привабливі варіанти, а вже тоді ще додатково незалежно збираємо інфо і по турагенствах. Так і цього разу. Я собі склала список готелів, які би нам підходили, а потім звернулася спочатку із запитанням у форумній гілочці "Оті туру" щодо того, які би отелі могли порадити. Також паралельно зверталася в інші. І от Таня- tanchyk ("Maxx Travel ) мені порадила практично на 99% саме ті готелі, які вже я і до того собі на примітку поставила. Поки ми сімейно щось обирали, з явилася пропозиція на "наш" улюблений готель. Але закінчилося раннє бронювання і ціна на нього стала високою і зовсім не для нашого бюджету. Дюже розстроїлася, але що поробиш? Ну але вирішила все-таки ще моніторити ціни і на нього далі. І ось в один прекрасний день виявилося, що через пізніше відкриття сезону, цей готель продовжив ціни раннього бронювання до 31 травня або до закінчення вільних місць. Я оперативно зв язалася з Танею, вона перевірила інформацію і буквально мало не в той же день забронювала нам наш улюблений готель на 2 тижні, надавши ще дуже приємну знижку. Так само оперативно і чітко оформила всі документи, і мужньо винесла разом із своєю співробітницею Галею "докопування" по різним питанням-нюансам від мого мужа . Одним словом, завдяки Тані ми отримали тур на 14 днів у свій улюблений готель по дуже хорошій ціні, завдяки чому і змогли все-таки поїхати у відпустку. Цьогоріч летіли перевізником "Розою вітрів". В принципі ніяких зауважень немає, хіба окрім того, що вильоти зі Львова вони змістили у червні і на все літо від попередньої години аж на 12 годин. Відповідно, замість дуже раннього вильоту поставили передвечірній . Харчування як харчування у чартерах: для дітей до 12 років була булочка з сиром-намазкою, грецький салат із фетою і пудинг-суфле на десерт. Для дорослих- грецький салат, два шматочки шинки , булочка і міні-шоколадка. Не знаю, що цьогоріч пропонували у Ютейр чи МАу чартери, просто минулоріч летіли якраз Ютейром і те, що вони тоді пропонували неможливо було їсти узагалі ( булка, гумові макарони і невідома поливка з горошком). Ну і ще був цікавий нюанс: коли поверталися назад вже до Львова,при посадці одній із пасажирок стало погано із серцем. Стюардеси якось в цьому випадку розгубилися, а аптечка в літаку мало що містила. Тому вони змогли їй запропонувати лише нашатир і кисневий балон принесли. Питали по пасажирам за серцеві препарати. Правда, передали диспетчеру про виклик швидкої і при приземленні лікарі одразу змогли оглянути пацієнтку ( на щастя тітоньку попустило). По прильоту трансферний гід від туроператора ТУІ повністю вів бесіду з туристами по дорозі до готелів чистою українською мовою. В автобусі всі аж здивувалися і перепитали дівчину, чи то її просто попередили, що прибув літак зі Львова і з цими туристами краще так . Виявилося, що дівчника сама з Придністров я, навчається у Одесі і таким чином практикує розмовну українську мову. Навіть представилася як "Ганна" , а не Анна Про готель багато писати не буду, бо вибір таких речей суб єктивний і у кожного свої вимоги до місця відпочинку. Напишу лише, що це клубний готель зі своєю великою, але компактно розташованою територією в Кемер-центрі ( не Кемер- селища на кшалт Бельдібі, Гейнюк, Текірови і т.п.) прямо на березі моря. Від нашого номеру до моря максимум 50 метрів, якщо не менше. Основний ресторан також знаходиться на березі моря ( фактично прям над морем біля пляжу.Основний пул-бар, снек-бар теж біля моря.2 дорослих басейни, 2 дитячих теж знаходяться в 20 метрах від пляжу .Пляж з блакитним прапором чистоти- найбільшої протяжності власний у цій місцевості. Протяжність власної пляжної готельної лінії у 350 м дозволяє ставити лежаки максимум у два ряди, а не натикати їх один на одний в кілька рядів, як у багатьох готелях . Основний контингент- це французи. Їх було близько 80%, решта 20%- це Україна та Росія ( Росія- виключно Москва та Пітер, бо ТУІ з цього року лише в цих 2 містах працює, а решта 8 відділень закрило). Відповідно, весь сервіс- спрямований на французів.Харчування також відповідне- хіба фуа-гра та трюфелів не подавали,бо королівські креветки , лобстери (!), багатошарові торти з морозива і купа-купезна французьких сирів у меню були . І це з урахуванням навіть того, що це готель не "ультраолл", а просто "олл". Ну і просто покажу фоточки:кришталеве море з водою у +26-28, мінімум людей на пляжі( це при 100% завантаженості готелю- ніхто нікому не заважає), практично повний штиль застаємо тут що в минулому році на протязі 2 тижнів, що цьогоріч протягом 2 тижнів.
Сніжна, а відкрийте секрет, як цей готель називається? Якраз моніторю собі варіанти,а Ви так гарно описали --- дописи об"єднано, 16 Липень 2015 --- я часом дивлюсь ціни на тому сайті,але на практиці виходить доцільніше дивитись по сайтах авіакомпаній окремо.Так можна знайти цікавіші пропозиції...
в сусідній темі про Туреччину вже згадала. Але його вигідно бронювати по ранньому бронюванню, бо ціни в сезон високі. Плюс він викуплений французьким туроператором Мармара, тому для українців та росіян реально доступний обмежено і не ризиковано викуповувати тури вже лише з 14 вересня. Літо все викуплене- ті тури, що зараз пропонують наші агенти фактично йдуть уже "під підтвердження готелю" . БО він реалізується лише єдиним туроператором ТУІ ( стоїть цьогріч у нього на ексклюзиві) і на його сайті доступність на 14 ночей - лише з 6 вересня ( хоча в турагентів деяких на підтвердження 14 ночей висвічується і серпень. Ну але ж вони викуповують тури все рівно у ТУІ, так що орієнтуйтеся по туроператору). Це нам прямо у приватній бесіді говорив управляючий готелю( зараз є випадки, коли заповнюваність 100% і туристів з Росії, наприклад, завозили прям з аеропорту в інший готель- хорошого класу, але інший. Тому що у випадку накладок пріорітет на поселення надають європейцям) . Та і з вересня ціна за тур теж набагато вища, порівняно з раннім бронюванням ( на початку вересня 14 ночей за 2- майже 2500, в кінці вересня зараз 14 днів на 2- 2260 дол. На 7 днів не рекомендую, оскільки перельот іде вечірній і один день у вас загубиться з туру і фактично за 6 використаних днів заплатите більше 1500 дол.Це економічно невиправдано така ціна за 6 днів. А на іншу к-ть ночей цей готель зі Львова обрати не можна- лише 7 або 14 ( ТУІ літає цьогоріч тільки Розою Вітрів - вильоти по неділях о 18.20_. Тобто цей готель вигідно бронювати по ранньому бронюванню.Ну і ще такий нюанс: цей готель не рекомендую сім ям з дітьми до 3-4 років. Хоча тут багато таких діток цьогріч, але оскільки малі діти сплять дуже чутливо, а в межах 500 м від готелю знаходяться нічні клуби- це може заважати.це відноситься до всіх готелів Кемер-центру- від нічних клубів музика досягатиме абсолютно усіх готелів.Сім ям з малими дітками краще обирати заміські селищні тихі готелі. Сюди добре їхати зі старшими дітьми від 5 -6 років, парам без дітей, а також молоді.
Дівчата, які нюанси замовлення авіаквитків райанейр? Там дожатково до вказаної вартості квитка оплачується ще багаж як я розумію. А ще за щось треба доплачувати? Там все по англ., не дуже розумію і боюсь щось важливе упустити.
@tsiuma можете докупити за 10 эвро пріорітет при посадці, щоб уникнути штовханини. Або почекайте поки стадо перетовчеться і спокійно заходьте, якщо всерівно де сидіти. Погугліть на російській правила перельоту лоукостом, я десь читала і про райанейр.
Після купівлі авіаквитка, перед вильотом (за 7 днів до вильоту відкривається на сайті ця можливість), обов’язково потрібно виконати онлайн чек-ін на сайті авіакомпанії і роздрукувати квиток з конкретно визначеним вам місцем (в аеропорту у ryanair чи wizzair ця послуга платна). В аеропорт бажано приїхати хоча б за 2 години до вильоту. Краще довше почекати на літак, ніж пропустити його через банальні затори дорогою. З квитком обов’язково підійти на стійку реєстрації для перевірки вашої візи (visa check), адже ми не в зоні євросоюзу. В ціну квитка входить лише багаж у ручній поклажі. У Ryanair одна сумка не більше 55x40x20 cm і друга 35x20x20 cm. У Wizzair лише одна сумка до 42x32x25 cm. --- дописи об"єднано, 20 Липень 2015 --- Ось тут є покроково "Як купити авіаквиток Ryanair" http://lowcostavia.com.ua/ryanair-how-to-buy-and-check-in/
Питання про сайт booking.com (Якщо не в цю тему, перенесіть, будь-ласка, я щось доречнішої не знайшла). Експериментувала, а тепер чухаю ріпу , чи не вилізе мені то боком. Забронювала готель, в умовах якого вказано, що ануляція бронювання не можлива (тобто знімається 100% від оплати), при бронюванні вказала реквізити діючої карти, на якій нема коштів, поступлень не буде і можливості зайти в мінус нема. Прийшов лист на пошту, щоб протягом 24 годин вказати реквізити карти, на якій буде достатньо коштів для оплати всього бронювання і т.п. Написано, що бронювання поки не скасоване. Бронювала, бо планували в тому готелі проживати. Але потім я детальніше вивчила всі умови,і зрозуміла, що готель захолдить (заблокує) на карті суму за тижневе проживання (бо ж ануляція не можлива), але розрахуватися на місці потрібно готівкою. Тобто кошти за 7 днів проживання будуть якийсь час заблоковані, а це мені не підходить, бо я на цю суму мала плани. Тому я знайшла інший готель, де ануляція бронювання безкоштовна, тобто розрахунок за проживання відбувається на місці, і готель не холдить гроші на карті. Це мені підійшло більше, і я забронювала ще і цей готель, вказавши діючу карту, на якій достатньо коштів. Тепер переживаю, чи не може букінг подати в готель № 1 реквізити карти з бронювання готелю № 2, якщо готель №1 звернеться до них з таким проханням? Розумію, що сама винна, але я не вперше бронюю через букінг і завжди розрахунок був на місці, без вказання реквізитів карти взагалі. Тому той лист мене збентежив, тепер думаю, як вийти з ситуації. Варіантів 3: 1. Забити; 2. Заблокувати обидві карти (блокувати ту діючу не хочу, це створить певні незручності чоловіку); 3. Безкоштовно анулювати бронь № 2, і заселятися в готель № 1 (дозволивши готелю сьогодні заблокувати суттєву для мене суму, і свідомо розуміти, що скористаюся нею не скоріше, ніж через місяць. На ці гроші я розраховувала, тобто мені доведеться шукати, де взяти таку суму на місяць). Що порадите?
Я так розумію, що без підтвердження оплати ваше бронювання номер 1 просто-напросто не пройшло на 100% і буде автоматично скасоване за оці 24 години, якщо не оплатите .
не знаю що порадити, але розкажу свій досвід. коли планували з чоловіком свій медовий місяць, забронювали пару готелів усі з безкоштовною відміною за 24 години до вїзду. вказувала реквізити дебетної картки, яка так само не пускала ніколи в мінус і тп. і от я забігавшись забула один з них відмінити. в день вїзду мені на пошту приходить лист від готелю, що ви не заселились - тому списано суму 300 євро. а на картці в мене тоді було десь 10 гр. я відразу на рахунок дивитись -там далі 10 гр. Більше від готелю нічого не приходило, але за місяць мені з УкрЕксімБанку дзвонять, і кажуь - у вас заборгованість по офердрафту 300 євро і ще комісія, бо не сплатили протягом місяця. Я була просто в шоці. Прийшла в банк, кажу як то так, якщо в мене на картці нема офердрафту. вони мені якось там пояснювали, що таке можливе і тп. Можливо хтось з банківських працівників поясгить. Прийшлось заплатити
@Kroshka Enot, напишете тут, як розрулилося і чи прийшов вам через 24 години лист про скасування броні номер 1. Цікаво такі нюанси, бо теж часто користуюсь букінгом.
Обов"язково. На разі написала заяву на блокування тієї карти, якою і так не користуюся. Але остаточно рахунок буде закритий через 45 днів, якраз на випадок отаких списань. Щоправда, мене завірили, що авторизація була неуспішною (через залишок на карті і ліміт розрахунків), тому подальше списання неможливе. Але ж у @tuti ситуація була аналогічна, і їй кошти все ж списалися. Словом, чекаю подальшого розвитку подій.
З Києва у Львів або зі Львова у Київ від 8€ за авіаквиток! http://lowcostavia.com.ua/aviakvytky-lviv-kyiv-ta-kyiv-lviv-vid-11euro/