Відгук про ясновидицю Емелі: точне гадання через Viber

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем halapiw, 27 Вересень 2026 у 00:00.

1. halapiw

halapiw New Member

Хочу поділитися своїм досвідом спілкування з ясновидицею Емелі. Я зверталася до неї за гаданням через Viber, тому що мала непросту ситуацію і не знала, як правильно вчинити. Емелі уважно вислухала мене та зробила гадання.

Вона розповіла про моє минуле й теперішню ситуацію, багато моментів я впізнала одразу. Також підказала, на що звернути увагу та як краще поводитися далі. Після розмови мені стало набагато зрозуміліше, що робити.

Емелі також проводить різні обряди, працює із запитами на очищення від негативу, пристріту та порчі, допомагає розібратися у питаннях особистого життя та стосунків. Каже, що працює з білою магією.

Мені сподобалося спілкування та її підхід, тому залишаю контакт для тих, кому потрібна консультація.

Viber / WhatsApp: +380500147707

2. bahek

bahek New Member

Хочу залишити свій відгук про ясновидицю та таролога Мелісу. Я зверталася до неї за гаданням, коли в особистому житті була непроста ситуація і я не знала, як правильно вчинити.

Меліса уважно мене вислухала, зробила розклад і все спокійно пояснила. Мені сподобалося, що вона відповідала саме на мої запитання та не поспішала під час консультації. Після розмови я набагато краще зрозуміла ситуацію і вирішила, як діяти далі.

Також Меліса проводить різні обряди за особистими запитами. Тому вирішила залишити її контакт для тих, хто шукає гадання або консультацію онлайн.

Viber / WhatsApp: +380984618292