Вибираємо ім'я для дитинки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ascorbinka, 18 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Yarmila

Yarmila New Member

Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки

і кумедно )))

2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Чомусь думаю, що вони такими категоріями не мислять.
    Мені в канадському посольстві в Києві написали в документах "Лілія Олегівна". І куди не візьму свій дозвіл на працю, мене всюди питають, чи то моє друге ім'я. :girl_crazy:

3. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Мені теж це ім"я дуже подобається. Скажу чесно, як в мого Сашки буде братик, то Юрчик однозначно. Ще жартома собі кажу, що буде в мене Шурік і Юрік.

4. Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки

Абсолютно не бачу проблеми. Можна дуже і дуже легко привчити усіх називати її просто Мерседес чи, якщо вже так хочеться показати шану, пані Мерседес.
    По роботі часто спілкуюся з досить поважними (і за віком, і за статусом) людьми. Спостерігаю тенденцію до того, що все частіше просять звертатися саме по імені. На "ви", чи разом зі звертанням "пане" чи "пані".

5. classic

classic New Member

А ми ще до того, як взнали ,що вагітні , знали, що будемо мати синочка Юрчика, а щодо імені дівчинки не могли дійти згоди .. нам все підійшло класно, бо 6 травня -Юрія, а а ми десь пішла Пасхи маємо появитись ...

6. Salamandra

Salamandra Well-Known Member

У кого які асоціації з іменем Давид. Хотілося б так назвати синочка, але от батьки кажуть, що в них це асоціюється з єврейським

7. marianast

marianast Well-Known Member

Як і Анна, Марія, Йосип і ще ціла купа звичних імен. Ми також розглядаєм такий варіант і оте "єврейське" вже забембало)))) Кумедні в нас люди, чесне слово.
    Батькам перекажіть, що ім"я якраз грецького походження :)))

8. Котя

Котя Оптимістка :-)

Нам з чоловіком теж дуже подобається це ім"я:girl_in_love:, але маєм вже давно інше ім"я для малечі.
    Ми такі люди, що нам всеодно хто що скаже:girl_cool:

9. Натуля

Натуля Well-Known Member

У мене хороші, бо моя знайома назвала та свого сина і він дуже сипатичний і позитивний хлопець.

10. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

І в мене дуже гарні асоціації з цим ім*ям, знаю ну дуже гарного і доброго хлопчика, .
    А я синочка хочу назвати Артемчиком, але дуже часто стикаюсь з такою ситуацією, що коли кажу людям, що хочу так дитинку назвати, то якась в них на це незрозуміла мені реакціяНе можу зрозуміти чому так?:girl_sad:
    Ще дуже подобається ім*я Ілля:girl_in_love:

11. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дуже гарне і досить популярне ім"я:girl_curtsey: Може , то люди якісь далекі?:girl_in_dreams:

12. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Може й так! але цікаво те, що то не посторонні люди так реагують, а близькіНу ми з чоловіком намагаємось не звертати на то уваги, але мені трошки неприємно:girl_sad:

13. Brillante

Brillante New Member

5 років назад, коли ми називали свого синочка Домініком, то рідні теж трохи дивувались, а зараз вже всім привиклось! Головне, назвати дитину так, як хочеться і приємно саме Вам, а рідні звикнуть

14. Holly

Holly Moderator

В мене, наприклад, свекруха теж не любить цього ім"я і імена Арсен, Артур, Анжела, Ілона..... Каже, що то не українські.

---------- Додано в 18:25 ---------- Попередній допис був написаний в 18:23 ----------

Нашого майбутнього синочка так назвем :)
    Ми ще до одруження вибрали це ім"я для сина

15. nattsol

nattsol Well-Known Member

ми як сказали моїй мамі, що хочемо свою доньку назвати Оріяною, вона до останнього вірила, що ми ще передумаємо. зате тепер лише чути "Оріянка, Оріяся, Яся" :girl_in_love:

16. Yarmila

Yarmila New Member

ми з чоловіком рідко кому казали варіанти імен, бо завжди найдуться люди з критикою... і рідно особливо в тому числі.. і тому свекрусі нічого не казали поки самі не назвали дитину) але вона досить гарно сприйняла і я тому рада. а! ми сина назвали Марк (але не Марко а власне Марк)

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А наша мабуть буде Златочка. або Дануся. але швидше перший варіант!

18. zetta

zetta Well-Known Member

а в нас купу радникiв ) я нiяк не реагую на тотi поради бо сама не знаю що би хотiла... чомусь дуже вiдштовхують значення тих iмен, тобто характеристики.

19. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

А ми нарешті ніби зійшлися на імені Дзвінка (Двенислава).

20. xdusia

xdusia New Member

А ми ніби зійшлись на імені Квітослава, Квітка, Квітуся :girl_in_love: І я намагаюсь не реагувати на людей, які зразу починають говорити, шо ми робимо дурницю, бо її будуть обзивати і дражнитись будяком або що - бо вона буде Квітка Полева в скороченому варіанті імені. Я не бачу нічого поганого і чого мають дражнитись :shout: Тим паче знаю і інші приклади коли в людей дуже цікаві прізвища і імена, до прикладу мій співробітник Лев Рудий - як на мене просто шикарно і крім того він сам по собі дуже харизматична людина, і кожного разу коли отримую листи від нього мимоволі посміхаюсь..

Статус теми:
Закрита.