Вибираємо ім'я для дитинки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ascorbinka, 18 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки

гг, ми так чоловікову сестру кличемо, як вона щось учворить :girl_crazy:

• Смішно Смішно x 1
  2. nalia

nalia Member

в нас в садіку в групі є Даниїл,так всі кличуть його Данік(бо так до нього звертаються батьки)

3. pchilka

pchilka Member

А в моєї лялі два імя Анна (це для бабусів і дідусів) і Каріна (це я ще зі школи мріяла так свою дитину назвати). Тато лишився "в прольоті" (хотів Лізою назвати).

4. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Напишу, як ми вибрали ім'я для доні (Соломійка). Ще коли і не думали про дітей, то з жіночих дуже подобалося Домініка ,але оскільки ні я, ні чоловік не маємо іноземного коріння, то вважаю що було б дивно так називати дитину, ІМХО..
    Протягом вагітності не могли вирішити, як назвати доню, а на останніх місяцях потрапила мені до рук книга про Соломію Крушельницьку, зачиталася і так мені це ім'я сподобалося, але нікому з родичів, навіть чоловікові.... А коли малеча народилася, чоловік подивився і каже: "І справді ,Соломія їй пасує :)"

А потім виявилося, що це ім'я досить популярне :girl_yes2:

5. solomka

solomka Active Member

Коли мене мама так вирішила назвати, то це ім'я було зовсім непоширене, я не знала жодної дівчини-ровесниці з таким іменем.

Моя знайома нещодавно народила хлопчика - назвали Георгієм, старший син в них Карен.

6. Farfalla

Farfalla Member

А ми доцю назвали Ліля :) квіточка наша. Навіть не знаю чи популярне це ім"я зараз... Просто вона була така крихітна, така тендітна... Ну справжня квітуся Лілюся!!!
    І звертатись можна по-різному: Ліля, Лілюся, Лілечка, Лілейка, Лілі, Люлюся і т. д. Щодня з мужем щось нове придумуємо :girl_haha:

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

Перераховувала я чоловіку імена, якими можна було б назвати дівчинку. Олеся - нє, Іванка - нє, Настя, Софія - нє, Аня, Марічка - нє, Христинка - може бути:shutup: ну не люблю, не подобається

8. marianast

marianast Well-Known Member

А в мене на всі пропозиції -НЄ:girl_bye2: Я думаю він для дитини сам ім'я вигадає. Буде ексклюзив:girl_haha: Я питала, чи є бодай одне ім'я,яке йому подобається, не згадав...крім свого звичайно.

9. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Та чого гарне ім"я:girl_blum: Хоча чесно я б теж дитину таким іменем би не назвала. І мені воно не подобається. Для мене воно якесь занадто складне.

10. Котя

Котя Оптимістка :-)

Дивна позиція, ми з чоловіком теж не маєм іноземного коріння, але якщо розібратися, то у нас в Україні кожне друге ім"я іноземне, ця ж Марія наприклад.
    А я нещодавно прочитала, що якщо дитина у сні просить її назвати якимсь конкрктним іменем, то це дуже сильний знак і бажано так і назвати. Тому у мене вже всі сумніви на рахунок імені відпали:girl_blum: Такщо буде у нас маленький Домінік:girl_claping:. Що мене найбільше приємно здивувало, так те що моїм і чоловіковим батькам це ім"я подобається)))

11. марі177

марі177 Well-Known Member

і мені дуже подобається Домініка правда чоловік сказав що я здуріла зовсім.А коріння тут ні до чого головне щоб по-батькові звучало.:girl_yes2:

12. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Серед всіх моїх і чоловікових знайомих була тільки одна Соломія. Я і думаю "Буде рідкісне ім'я серед ровесниць".
    Ага, аж ніяк не рідкісне:girl_wink:

---------- Додано в 13:58 ---------- Попередній допис був написаний в 13:48 ----------

Ну тоді дійсно без питань ;)

а взагалі нема жодного імені, котре б на 100%всім подобалося. Вважаю, тільки батьки мають право голосу( ну якщо чесно мама 60%,а тато-40:girl_blush2:
    І,звичайно, ще треба дивитися як прізвище та по-батькові звучить.
    Погодьтеся, що Шкварок Єлизавета Остапівна якось не звучить (ПІП підібрала випадково)...

13. irushka

irushka Well-Known Member

Дівчата, скажіть, а Матвій - то таке дуже складне і незвичне ім`я? Бо мого Матвійка хоча б раз на день, та хтось назве Максимком, свекруха то постійно на нього Максимко каже :girl_haha: А мій тато часом каже Матволко :girl_haha:, у Винниках є такий підприємець Матвол, то татові легше так запам`ятати. Ще один чоловіка друг казав, що то люди зовсім помішалися на тих дивних іменах, коли почув про нашого Матвійка :girl_in_dreams:. А я то думала, що кожен, хто хоч зрідка в церкві буває, чув це ім`я і навіть не сподівалась, що його так важко запам`ятати :girl_in_dreams:.

14. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Абсолютно ні! Серед знайомих знаю 2 Матвійка.І мені подобається, особливо, коли на питання "Як звати?",відповідає "Маті-і-і-йко":girl_claping:
    Матвія я б дивним не назвала, от Добриня-Нікітіч(хтось тут писав) самий раз!

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Я б радше сказала незвичне а ніж складне. Просто воно досить рідкісне. Але явно відрізняється від Максик. Саме звучання відрізняється. Може просто свекруха хотіла внука Максимом назвати, тому й кличе так?))

16. DILEMMA

DILEMMA New Member

не звертайте увагу,як на мене це дуже гарне імя, я б теж так назвала синочка:girl_claping:

17. irushka

irushka Well-Known Member

Та я не переймаюсь, сміюсь з того, і свекруху люблю, вона не навмисно так говорить, а мені незручно її весь час виправляти. Думаю,що з часом звикнуть всі :).

18. Kofein

Kofein New Member

Мені з чоловічик дуже подобається ім*я Максим. Хочу в майбутньому так синочка назвати.
    А з жіночих імен навіть не знаю.... поки що найбільше схиляюсь до Аліни

19. DILEMMA

DILEMMA New Member

Звикнуть, куди вони всі дінуться)))))))))

20. arina

arina Active Member

))))ідентично!!!!!!!!!!!! притому, що нам вже майже рочок!!! Від першої невістки має Ромчика і Володю -то ніколи не поплутає, а тут- або просто Максимко, або довга пауза і Матвійко, або.... пауза і ... "ма...ма....ленький"! Я раніше так нервувалась, як то можна не запамятати за стільки часу, а тепер вже просто не звертаю уваги....

Статус теми:
Закрита.