Вибираємо ім'я для дитинки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ascorbinka, 18 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. zara

zara Well-Known Member

Відповідь: Вибираєм ім"я для дитинки.

Якраз підчас вагітності приходить відчуття, що твоя дитинка настільки прекрасна, що просто ще не вигадали ім'я, яке би їй підійшло!)))

• Подобається Подобається x 8
  2. Олька

Олька Well-Known Member

А я коли завагітніла, чомусь відразу знала, що буде дівчинка, спочатку я дуже хотіла Настю, але всі знайомі, сусіди так поназивали і я почала думати.... Так як в мене сім'я двомовна, шукала варіанти, щоб було красиво на обох мовах, от і придумала Катерина (Катруся, Катюша), і вийшло так, що ми її хрестили на Катерини, їй тоді 3 тиждні було (хрестили до речі і доцю і папу разом).

• Подобається Подобається x 7
  3. христуся

христуся Well-Known Member

мого синочка звати Марко, так ми з чоловіком хотіли ще до вагітності, мені це імя дуже подобається, але є приказка "товчеться як Марко по пеклі" - так от це про мого Марка - чиста правда. Наша педіатр так і каже нам, як назвали так і маєте. та ми не скаржимся, такого Живчика ще треба пошукати.

а дівоче імя мені подобається Меланія, як буде друга дівчинка обовязково так назву

• Подобається Подобається x 8
  4. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Здається мені, що має бути Ієремія (знаєте такого Ієремію Вишневецького?- герой польського народу, точніше герой польської аристократії).

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Гм... Шкода, що про Дарка ніц такого немає, бо нема чим пояснити, чого воно таке шило. І ще й воді би жило. Іхтіандром треба було називати, мабуть. Тільки додому прийдемо, починає за мною бігати і "мама, пусти воду, мама, час купатися, мама, я брудний..." [​IMG]

А мій тато тільки повторював, як ми ім'я вибрали, що Дарій програв скіфам і безславно закінчив кар'єру полководця...

Додано через 5 хвилин
    А маму Вероніки часом не Оленкою звуть?
    То так, подумалося, якщо Львів - то велике село...

А мені щось останнім часом дуже подобається Маґдалина і польський пестливий варіянт Мадзя. [​IMG]

6. Inkiss

Inkiss Well-Known Member

А ми з чоловіком довго думали над Євпраксією, але так і не наважились... Тому маємо Дарину і Соломію :)

• Подобається Подобається x 5
  7. Nata

Nata Well-Known Member

На жаль ні. Це просто Веронік у Львові тепер дуже багато :).
    А ще у нас є знайомі, котрі мого старшого називають Пєтька. Мене аж передьоргує, але маю мудру дитину, він ображається сильно і виправляє, що він Петрусик.

• Подобається Подобається x 2
  8. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а мені от страшенно подабаються імена Марічка (саме отак,а не Марія) і Калина.

9. Loyal

Loyal Well-Known Member

І я так хочу!!! Недавно були в гостях і запитали як ми називати будем мальоту. Я скромно мовчу, а чоловік мол жінка хоче Остапом. Якась жіночка як завелася, що то вже відійшло, то вже минула "мода" на те ім"я... А я люблю українську класику і з дитинства (тобто з того часу як прочитала) знала, що в мене має бути син Остап і донечка Соломійка [​IMG]

Додано через 8 хвилин
    А ще тих, хто вже помер... І ще маса забобонів!

10. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Ми синочка назвали Святослав, ніколи в житті б не подумала, що так назву, а як завагітніла то відразу таке ім"я спало на думку, а як вродився то зразу побачила : на ньому так і було написано "Святік і ніяк інакше" :)
    Зараз нам прогнозують дівчинку, то ім"я вже майже підібрали:) Буде Яночка або Анічка :) Ось так.

• Подобається Подобається x 1
  11. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

12. Женічка

Женічка Well-Known Member

ми довго думали, як назвати доцю.
    але знали, що тільки не Настя.
    всі наші знйомі Насті такі вперті, непосидючі, вредні.
    а потім, коли почали помічати поведінку донечки у животику, то якось одночасно кожен для себе вирішив, що то 100% Настя.
    а потім щей народилась 4 січня, на самої Анастасії.
    Насть звичайно тепер дууууже багато, але мені то якось так все одно.
    кожна з них все одно неповторна.

13. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я як вибирала ім*я то в першу чергу думала аби його не можна було змоскалити і по-англійськи зіпсувати. Від деяких впливів совка на те як називають і кличуть дітей сьогодні мене підкидає, особливо по-селах.

Я краще піду працювати.

• Подобається Подобається x 3
  14. Loyal

Loyal Well-Known Member

От за що я люблю своє ім"я (Леся, але не Олександра, бо мама категорично вдома не хотіла Шуру мати). Його і змоскалити не вдається (в них таки язик не повертається правильно вимовити, хіба Лєся, від чого мене підкидає!)
    А щодо своєї мальоти, то я ще не кричу, що саме так і назву. Раптом народиться і я скажу- не то!

• Подобається Подобається x 4
  15. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Немає нічого неможливого. От як можна змоскалити Соломія? А свекруха додумалась - Сооолюшка , бе. А Злату називають Златушка, мене підкидає як чую.

16. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Ага, правда, тепер то ім"я №1 в Україні по популярності. А от моя мама казала як мене з татом називали, що то було одне з найнепопулярніших імен в той час :)

17. Loyal

Loyal Well-Known Member

Йой людоньки! По писку [​IMG] Хай вже ліпше би Соля і Злата кликала... (але файні імена)

18. Xomka

Xomka Well-Known Member

Може хтось підкаже як буде зменшувальна форма від імені Олексій, а то на думку крім Лесик нічого не спадає, а це якось дуже по дівчачому звучить:ninja: , а Олексійко - якось букв багато...

19. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

а чим Лесик погано? на мою думку досить навіть гарно.

• Подобається Подобається x 4
  20. маюнка

маюнка Well-Known Member

люблю імена Зоряна, Андрій, Іван, Назар, Маруся.

Статус теми:
Закрита.