Вибираємо ім'я для дитинки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ascorbinka, 18 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Котя

Котя Оптимістка :-)

Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки

Моя похресниця Діана, красуня така, що не передати словами:girl_yes2:, але характер має такий:8:, що таке враження ніби там суцільна"ррррр", але вона мене так тішить, що власне це мені і подобається:girl_tender:
    Власне Меланія і має таке значення, а Міла-мила дівчина:girl_tender:

2. Nana11

Nana11 аспіранточка

Чесно нічого не маю проти двох імен, але таке пояснення мене трохи дивує. ТОді дитина з 8 іменами буде мати 8 янголів? Ну в такому випадку варто давати дитині надцять імен шоб було в неї побільше ангелів-охоронців...:girl_curtsey:
    А я то думаю чого наша мала так нам жару задає:girl_crazy:

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Як Олесь саме. Ну, чи Oles.
    До речі, Лесиками чи Олесиками кличуть Олександрів також.
    Проте як на мене, Олесь - цілком самостійне ім'я.

4. Анютка

Анютка Well-Known Member

Маю дискусію щодо імені Марко. Як гадаєте Марк і Марко одне ім*я чи два самостійних?

5. Donata

Donata Active Member

маю 2-х знайомих (одному 40, іншому 7) офіційно обох звати Марк, меншого в осн. кличуть Марко, старшого - Марко, Марк. В коліжанки Маркіян, то теж Марко буває, але більше повним.
    По обидвох варіантах гугля однакове трактування імені показує

6. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

два "р" не найгірший випадок, кажу тобі як Вікторія Ростиславівна :d23:
    Насправді в дитинстві я була дуже тихою і соромьязливою дівчинкою. "Поперло" мене після школи. Тепер да, подарочек я ще той, але також дивлячись для кого :)

Ну і на противагу літері "Р" моя мала Юлія Вадимівна, ніби жодної "р", і імья таке лагідне - але характерець.... жжот одним словом.

І ще, пригадалась моя колишня майже свекруха, яка таковою і не стала - Марія Володимирівна, настільки доброї, чуйної, лагідної і милої людини, яка просто безо всяких зайвих думок просто бажає тобі добра, я напевно ще не зустрічала.

Останнє редагування: 3 Лютий 2012
  7. Alicia

Alicia Well-Known Member

в родині мого швагра так дівчинку назвали:girl_tender:, але оскільки тато іранець (Кямрян), то він її просить називати тільки Сара. Як його немає, то всі кличуть Емілія, а як є - то виключно Сара. А сина звати Аріан (його іноді кличуть Арій).

8. Holly

Holly Moderator

Наша Яринка має аж три "Р" (прізвище, ім"я, по-батькові), нічо особливого в характері не бачу. От я не мала жодної, але характер в дитинстві був ще той:girl_crazy:
    Тому не думаю що наявність/відсутність букви Р щось значить

9. Ірена

Ірена Well-Known Member

вставлю свої дві копійки: кажуть із ким з батьків дитина має спільні літери в імені (Катерина Тарасівна, до прикладу), з тим із батьків матиме багато спільного і підвищену довіру...
    не факт стовідсотковий, але багато на прикладах переконувалася що десь так воно і є.

10. Liliyah Romanova

Це одне й те ж ім'я. Просто Марко - українізована версія.
    У нас у прізвищі дві літери "р", і старший син - Дарій Романович, так що аж 4 "р" у нього. Нічого такий характерець у дитини. :girl_crazy:
    Правда, тут завжди грає роль виховання й приклад батьків. І то більшу роль, ніж ті букви. ))

11. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

І в нас так само, Марія Андріївна, і прізвище з 2-ма "р" в них з татом (бо я залишилась на своєму дівочому без "р" :) )

12. Yoda

Yoda New Member

в мене сусідка Мілана - то та дівчинка як хлопчик, постійно з м'ячем, по деревах лазить, на велосипеді так ганяє, що дивитись страшно :). Я її в платячку хіба в 1 рік бачила, а то штани і шорти.

13. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

Не можу знайти значення імені Анелія, хтось з таким іменем стикався???

14. Liliyah Romanova

Знайшла, що Anelie походить від Анни (євр.) й означає "Він (Бог) мене благословив".

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Читала, що походить від др-гр. світла, везуча.
    Дуже мені подобається це ім"я, в мого чоловіка була бабця Анєля.:girl_tender:

16. byzja

byzja New Member

Народ підкажіть хтось, хочемо назвати донечку Діанкою, але незнаємо чи священник погодиться, бо ніби то якщо нема такого імені в календарі то кажуть давати ще одне імя,а ми категорично нехочемо 2 імені, може хтось вже так хрестив діток, поділіться будь-ласка!!!

17. Liliyah Romanova

То часто від священика залежить. Друге дане при хрещенні може бути записане виключно в свідоцтві про хрещення, його не конче давати в офіційні документи.

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ги...ги... ото сміхота. Мій малий Данило Андрій, а чоловік Андрій. Всетаки щодня переконуюсь, що в сина мій характер, хоч до тата він тягнеться.
    Донечка Анна Марія, я Марія. Ганнуся зі мною спілкуватись не може, вона каже, що я її не розумію, проте перейняла моє захоплення цинькання ножницями і бавитись квіточками. Вічно сидить, і щось робить.
    А он Юліана Софія ніц не має спорідненого з моїм чоловіком, хіба ім’я його мами. То та чистий татуньо - спортивна і як татаро-монгольське іго. Не тільки фізично все переверне в хаті, і не тільки спортивна, а й така що все в хаті повиїдає. Її не прогодуєш. Смішно!

А он найменша Андріана Михайлина, ота то чистий татуньо. Вічно всіма командує, і як щось не по її то зразу крик і шкандаль. Оце так.

19. solomka

solomka Active Member

Нещодавно моя однокласниця народила хлопчика, назвала його дуже незвичним іменем - Берт. Я взагалі вперше почула його, ласкаво називає синочка Б'яртом, а друге ім'я Марк, трохи незвично звучить - Берт Марк.

20. nattsol

nattsol Well-Known Member

знаю жіноче ім'я Берта, німецького походження, означає, якщо я не помиляюсь, "світла", "яскрава"

Статус теми:
Закрита.