Вибираємо ім'я для дитинки

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Ascorbinka, 18 Квітень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: Вибираєм ім"я для дитинки.

Ну Любомирчика називала я, бо придумала імя спершу для дівчинки, але після походу на УЗД довелося ще раз потурбувати свій головний мозок:cowboy: . А тепер, плануючи другу дитинку, знаю точно, що, якщо Бог дасть нам ще і дівчинку, то назву її в Його честь - БОГДАНОЮ (Богданка, Дануся, Даночка, Дана).Ну якщо знову народжу хлопчика, то навіть зможу вислухати варіанти своїх рідних (то буває дуже рідко):) :shutup: :) :shutup: :) :shutup:

• Подобається Подобається x 6
  2. egoistka

egoistka Well-Known Member

Знаю, що на сході України популярне жіноче ім"я Аріна.
    Ще чула, що дівчат бажано не називати іменами чоловічого похождення ( Богдана, Євгенія, Саша). Ще не можна називати на честь родича, який ще живий.

3. Уляночка

А чим це аргументують?:ireful1: :ninja: :ireful1: :ninja: :ireful1: :ninja:
    І як тоді з власне українськими жіночими іменами, бо українськими є лише імена-композити (ВОЛОДИ-МИР, БОГ-ДАН, СВЯТО-СЛАВ, ЯРО-СЛАВА, ВОЛОДИ-МИРА, БОГ-ДАНА і т.д.)

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Кажуть,що буде мати чоловічий характер :cowboy: і навпаки.:)

• Подобається Подобається x 1
  5. Уляночка

А, якщо тільки "кажуть", то...

• Подобається Подобається x 4
  6. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

а Вікторія походить від чоловічого чи навпаки???

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Надійко, не переймайтеся дурницями. Мало що люди собі не придумають. Вони ж пояснити того, що "кажуть", не можуть. Вікторія чудове ім'я! Воно має своє значення, а походить від чоловічого, чи ні, то не так уже й важливо.
    І справджується?
    Вже цю тему зачіпали десь у мамівській гілці. Це все дурниці.

• Подобається Подобається x 7
  8. Ірена

Ірена Well-Known Member

коли мені було... зовсім мало років, мені чисто візувально подобався один хлопчик. ну був він просто жахливо !!!! (якщо так буває) гаринй. його звали Остап. і я тоді подумала, якщо в мене буде син, то матиме таке ім"я.
    того Остапа я більше ніколи не бачила, але якимсь чудом мій малий також русявий, синьоокий і гарний-гарний:radist:

• Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 1
  9. мамочка

мамочка Well-Known Member

я завжди мріяла мати донечку Яну.
    коли ходила вагітною і ще не знала хто там в животику, то чомусь думала що синочок.
    імя сину ніяк придумати не могли, от і називали дитинку Агамємноном))) (то десь в міфології таке імя є). Дитинка напевно подумала що з таким іменем жити не хоче тому і стала дівчинкою . Це все жарти звичайно, ніхто б так дитину не обізвав....
    Донечка народилася на Щедрий вечір, тобто між Марією і Іваном, тому назвали Яна-Марія. Так і похрестили.
    Яна означає "милість Божа"

• Подобається Подобається x 9
  10. карапуз

карапуз Well-Known Member

В мене сестра Руслана. Характер в неї дуже жіночний.:) А яка красуня...:rolleyes:
    А взагалі кажу не я,тому запитання не до мене.
    P.S.У мене синочок Мартин.:)

• Подобається Подобається x 5
  11. nirvanka

nirvanka Well-Known Member

А хіба то зле? ;) :shy: У мене на половину (а може і повністю) чоловічий характер, хоч і ім'я не похідне від чоловічого..
    Та і на кожне ім'я можна знайти тисячу різних за характером людей..
    Йой, в житті все так відносно, навіщо таким перейматись? Головне, щоб здоров'ячко було..

Про себе скажу. Так як ми з чоловіком ще дітей не плануємо, я навіть не пробую уявити яке ім'я буде в дитини (навіть не знаю чи будемо вибирати з українських, чи може з польських..). Якось нема відчуття імені, яке б хотілось дати дитині.. Мабуть це відчуття прийде під час вагітності..

• Подобається Подобається x 3
  12. Андріана

Андріана Well-Known Member

ага, в мене теж не було такого, "якщо народиться хлопчик(дівчинка), то назвем ...", тобто варіантів ніяких не було, а як тільки вийшла з кабінету УЗД,де сказали,що буде дівчинка, відразу з"явилася думка,що буде Юля і більше навіть не перебирали інших варіантів:)

• Подобається Подобається x 5
  13. dream

dream Well-Known Member

а я десь уже писала, що мені завжди подобалось чоловіче ім’я Руслан, думала, як буде синочок - так і назву, а тепер у мене чоловік це ім’я вкрав, хіба може Руслан Русланович, а вже як буде дівчинка, то безсумнівно Анастасія :)

• Подобається Подобається x 2
  14. мамочка

мамочка Well-Known Member

мені теж дуже подобається це імя, але після того як прочитала на одному з форумів що в приватному дитячому садку з восьми дітей був один хлопчик і сім Настусь передумала так називати другу доньку))

• Подобається Подобається x 2
  15. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

А мені взагалі байдуже...ну не буду ж я переназивати дитину на другому році життя??? просто стало цікаво, тому що мені чомусь здається шо спочатку була Вікторія (перемога - вона!), а потім вже з'явився Віктор (переможець - він!)... Ні в чию честь не називали дитину, просто я подала на розгляд чоловікові декілька імен, а він вже вибрав....ну я ж не винна шо це ім'я зівпало з ім'ям мого тата...Правда дідусь думає шо то в його честь(ну і хай)!!! А щодо характеру, то він в Кусі насправді не дуже жіночий...забіяка, командир,непосидючка і т.д. але я не думаю шо то від імені залежить...
    P.S. дуже хотіла назвати доцьку Дзвениславою(Дзвінкою), а ще подобається Меланія і Анничка

16. dream

dream Well-Known Member

допоки я завагітнію, плюс ще дев’ять місяців то вже будуть модні інші імена

17. Ірена

Ірена Well-Known Member

а в нас буде Сашка!
    незалежно від статі. то вже точно знаю:)

• Подобається Подобається x 4
  18. Nata

Nata Well-Known Member

І я так хотіла назвати доцю, а маю двох розбишак :sad:.

19. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

А моя донечка Юліана точно така сама - непосидюча, командир страшнючий і дуже добрий маніпулятор. Може бо її ім*я також похідне від чоловічого - Юлій. :radist:

20. Nata

Nata Well-Known Member

Не знаю чи дуже характер від імені залежить. Маю похресницю Світлану, справжня дзига, а керує як всіма файно, певно в хресну вдалася :). А у друзів донечка Вероніка, росте справжнім хлопчиськом...

Статус теми:
Закрита.