Щось мені здається, що то класика для Олександрів, а також Саш і Сань. Характер ще той, не знаю, як я би собі давала раду з вихованням, то треба мати педагогічні здібності. А Олександр Сергійович - то 100% класичне поєднання, може тому і сумніваєтеся?
Саме ім'я Олександр класне, сильне, мужнє. Але Олександр Сергійович, як на мене, важко вимовляти. Чотири приголосних підряд. Мені Данило Сергійович краще звучить.
згадався мені старий анекдот, де запитують в нового руского - а ви Пушкіна повністю знаєте? - канешна - Пушкін Александр Сергеевіч
Моя подруга так сина 8 років тому назвала... Спочатку мені теж видалось, що воно рідкісне....а зараз частенько чую... Дуже гарне ім'я
Ми як планували другу вагітність, то я дуже хотіла ще одного хлопчика, і він мав називадись Дем"янчиком
Тим мої хлопці займаються Поки вони зупинились на Юлічка, хоча в старшого нова симпатія в школі, і він висунув новий варіант - Олеся, мені подобається
Так добре вже коли можна покластись на маленьких мужчин, і ще й імена такі не заслухані... Ми дуже довго з другим іменем мудрували...бо знали що як буде хлопчик, то буде Антоній, в честь святого до якого завжди молились про дар батьківства... А тут оп...і два синочка... Наразі Андріан припасовуєм... Ніби нам обом нравиться...
Для мене було здивуванням коли почула ім'я дівчинки на майданчику Квіточка, подумала що то так бабуся ласкаво називає онуку, але виявляється повне ім'я дівчинки Квітослава. Чи то я відстала від часу?
Моєму хлопцеві це ім'я подобається. Казав, що хотів би так доньку назвати))) родичка свою доню назвала Божена. Не часто чую таке ім'я
Квітослава Не сипте сіль на рану, я так хочу доцю так назвати,(вже тут раніше писала) але мої хлопці категоричні, ніяк не піддаються вмовлянню