Вибираємо ім'я для дитинки (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Virginia, 9 Квітень 2013.

1. нталька

нталька Well-Known Member

Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2)

Може трохи оффтоп, малого на співбесіді до школи питали :"Що дає мама дитині одразу після народження?" Відповідей може бути багато, але правильна :) - ім"я. Я вже ніц не казала, що в нас ім"я здебільшого дають задовго до народження. ))

А нам з чоловіком і далі подобається майже однакове ім"я, мені - Олеся, а йому - Олесь. :)

2. Heureuse

Heureuse вірю...

свой чєлавєк :drinks:
    я теж давно і назавжди закохана в це ім'я, тому якщо Бозя дасть, в нас Євочка не відміняється, а лише посувається на кілька років :girl_wink:

3. Gorgona

Gorgona Member

Тоді навіть не сумнівайтесь! Якщо гріє - то це точно воно! В мене теж так було ) Гладила своє пузо, називаючи мацьопу Владиславчиком, а в середині від того так тепло-тепло було :girl_smile: Мммм... Від тих спогадів, ще до тепер тепло :girl_tender:

4. rununkulos

rununkulos Well-Known Member

о-йой,перечитала всі дописи за це літо і майже не знайшла ....дівочих імен!!!???
    а що дівчаток ніхто не чекає???дивно! а хто потім тих кавалєрів народжувати буде...за років 20?:girl_nea:

5. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

чого ж, чекає :) ми ім*я обрали ще десь на 20му тижні, то так собі пузик і називаю

7. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

У нас дівоче ім"я було готове ще з попередньої вагітності, то ми фактично теж як взнали стать, теж відразу стали і з іменем.

8. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

гостювали у моєї бабулі.. дізналась, що моїх прапрадідів звали Тихон і Марко. таке гарне ім*я Тихон-Тіша-Тішка. а ще з нами в пісочку гуляє дівчинка Юля. Така вже прикольна мала, і ім*я почало подобатись ще більше й більше.. Юлька-булька ))

9. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А ми маємо не Мартусю ( як зверталися до пузіка в 1-му триместрі вагітності) і навіть не Соломійку ( ім"я пузіка в 2-му), а Божену :girl_in_love:. Майже усі хто чують як ми назвали мальоту, кажуть "а, то таке польське ім"я", а нам воно зовсім не польське а "наше-наше". Буквально з перших секунд від появи нашої донечки на світ Божий ми знали що то в нас Боженка:kiss:

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

ніколи б не могла придумати таких скорочених варіантів:girl_crazy: в чоловіка дід був Тихон і він розглядав це ім"я для синочка, але я була проти. До речі, а де наголос? бо чоловік казав, що ТихОн, а от по-батькові Тихонович чи Тихонівна мені подобається:)

11. Avanturistka

Avanturistka Well-Known Member

то я так пестливо )))

де б не поставила наголос, ніби й так і так гарно :). думаю правильно буде ТИхон.

дуже гарне ім*я! :girl_in_love:

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А ми визначились з іменем :). Так як минулого разу всі родинно оспорювали та обдумували наш вибір, то ми вирішили партизанити до кінця.:ninja:.

13. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Щось не можу знайти той сайт, де статистика імен у Львівській області. може хтось має в закладках.

14. Sankasan

Sankasan Руда мама

Я стикнулася з ситуацією, коли мені жодне жіноче ім"я не припадає до душі якось неймовірно. Я дійсно радію за мамусь, які знають як назвати дитинку, і хочуть так назвати. І в нас поки є тільки один варіант жіночого імені, який назвав чоловік, йому так подобається, і виходить що мені нема чим і суперечити... може і не треба. Єдине, що в мене так мою племінницю звати....Напевно буде Анюта:):girl_in_love:
    Хотілось мені Поліну, але чомусь пере...:)

15. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

А той сайт не відкривається чомусь. Ось у цьому дописі є лінк.

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

а ми хоч і хотіли/чекаємо хлопчика з іменем визначитись не можемо, хоч то ще і рано, але всеодно. Минулого разу на такому терміні то вже був Домік:girl_tender: а зараз чоловік далі про Тихона говорить:girl_crazy: а ще...Модест:girl_impossible: покищо схиляємось двоє до синочкового варіанту- Лео (Леонардо з ніндзя черепашок:girl_haha:) ну то було б скорочено від Леонтій/Левко, далі подобається Лука, Дем"ян (був би Домко і Демко ггг), але жоден не є таким щоб ТАК! а от для дівчинки на імені відразу зійшлись, подвійному щоправда:)

17. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

О, то значить в доні буде рідкісне ім"я, бо не входить в десятки з усіх років :).

19. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

те саме з чоловічими іменами(

20. cheLOVEchuk

cheLOVEchuk New Member

Я все думаю , що буде хлопчик і мені подобаються такі імена як Любомир (Любчика,Любася) Марк( Марик ,Маркуся) Мар'ян (Мар'янчик)