Вибираємо ім'я для дитинки (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Virginia, 9 Квітень 2013.

1. Gajka

Gajka Well-Known Member

Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2)

Ольга - я
    Олена - Лєна не підходить
    інші не подобаються чомусь

2. ГаЛоЧкА

ГаЛоЧкА Well-Known Member

Я думала ви Галина)) теж гарне ім’я) а ще Роксоляна красиве) Олеся)

3. Popi

Popi Well-Known Member

Олеся нема в церковному календарі, а формулянка вроді шукає щоб було.

4. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

5. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Віра, Надія, Любов, Софія

6. ГаЛоЧкА

7. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

8. Gajka

Gajka Well-Known Member

Та ні, нік з мультика.
    В тому то й справа, що мені майже нічого не подобається.

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:28 ----------

Це не обовязково.

---------- Додано в 10:29 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

:girl_sad:

9. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Злата, Квітослава, Богдана, Лілія, Мальва, Людмила :)
    Діана, Маргарита

---------- Додано в 10:45 ---------- Попередній допис був написаний в 10:42 ----------

10. Gajka

Gajka Well-Known Member

Я не розглядаю такі, з яких потім хтось зможе зробити "Лєну".

11. ГаЛоЧкА

12. Margarett

Margarett Well-Known Member

Та і з Марії можна Маню зробити. То від культури і дозволеності залежить, таке присікається при бажанні.
    Але комусь і Олена не подобається, така справа.

А Богдана, як варіант, не подобається ?

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Але з цих також можна зробити щось схоже, як з Лєною.

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

Не знаю, що маю робити. Чоловік мовчить, а мені майже нічого не подобається. Дівчинку хочу, аж пищу, а назвати ідеї є як хлопчика.

15. Margarett

Margarett Well-Known Member

Маю подругу, її дитя вже підросло. Але свого часу коли вона лежала на підтримці в пологовому, то як і всі жінки, мала купу часу на помисли щодо імені. То вже так крутила з вибором імені для дівчинки: Магдалина, Бужена, Дзвенислава ... Таке все (як на мене) довге і тяжкувате. А тут з нею лежала сусідка по палаті теж на підтримці і до кінця не хотіла знати кого вродить, але два імені мала заготовлені для Х і для Д. За хлопчика не пам"ятаю, а дівчинка то мала би бути Яна. І щось вони про то не дуже говорили, часу не мали. А тут 20 січня моя подруга мала ситуацію з здоров"ям, лікар прийшов і каже - все, йдеш родити, бо далі не витягнем ... Народила дівку ... і назад в палату, а та сусідка паралельно народила сина, знову в палаті зустрілись, але уже з дітьми. Ну і сусідка каже, як назве і як собі думала. Коротше так сподобалось подрузі те Яна, що так і назвала доньку. Вона святами мало цікавиться, знає лише значущі.
    То вже я потім до неї казала (то й не лише я) - думала ти думала, назвала Яна, а вона ж то на Івана народилась, читай Іванка. От і маєш сама собі дівчинка ім"я принесла. Чи випадковість ? Думаю - ні.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

Дуже подобається це імя, але в сестри дочку так звати.

Премудрого я не хочу, хочу просте і гарне. Мабуть буду вибирати з Анни, Катерини, Наталії. Якраз на початку вересня є всі іменини ніби.

17. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Прості і гарні (для мене) ще є: Ярина, Уляна, Юля, Світлана (але тут є ризик, що кликатимуть СвЄта).

18. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

та що там Маня, Машу можна зробити.. З Даринки Дашу, з Наталки Наташку. То як так того боятися, то взагалі не знаю як назвати.. В мене коліжанка Марійка, я її часом Марічкою кличу, але в житті би язик не повернувся до неї сказати Маша, ну бо яка ж вона Маша?? А як хтось так скаже, то завжди можна переправити, нічого страшного.

19. Натуля

Натуля Well-Known Member

В нас сусідка назвала дівчинку саме Маша. В документах Марія звісно, а от кличуть Маша. І все б нічого але вони-то не рос.мовні і я за рік малої ніяк не можу звикнути до такої форми в українському варіанті. Так само як мене коробить якби хтось розмовляючи зі мною українською звернувся до мене Наташа, при тому рос.мовою - нормально:girl_wink:.
    Сусідку пів життя кликали Свєтою поки вона не сказала, що їй подобається звертання Світлана. Нічого, швидко перевчились. А в співробітниці донька зветься Юстина. І тільки так. ДІвчинка дітей в садочку навчила до такого звертання і в школі теж. Вона скорочення Юстя навіть не сприймає за своє ім"я.

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

моїй племінниці Юстинці 9 місяців, то я вже її не сприймала би Юстею..