Вибираємо ім'я для дитинки (2)

Тема у розділі 'Діти-квіти', створена користувачем Virginia, 9 Квітень 2013.

1. Paradise

Paradise New Member

Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2)

Я ще на попередній стоорінці писала, що саме Левко (наголос на "о") мій муж хоче...хоча я більше схиляюся щоб записати як Лев

2. Virna

Virna Well-Known Member

теж мені подобається, забула написати) загалом є багато гарних імен. Я чоловіку і таке і сяке пропоную, а він щось носом крутить. Хоч думаю, коли, дасть Бог, щасливо народиться маленьке, ми подивимося і зрозуміємо яке ім"я найкраще.

3. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

До 5-го місяця був в нас Лук'янчик, дуужеее подобається це імя.
    Матвійчик теж дуже гарне ,був на 2 місці. З варіантів вашого чоловіка, краще вже все таки Левко.
    Але ви ще можете купа разів все передумати. Ми донечку назвали Даринка, от досі в мене в голові така думка, що може треба було якось інакше.
    В когось таке було?

4. Virna

Virna Well-Known Member

та ото власне, що йому вже не дуже Лев подобається. Точніше подобається, але не для нашої дитини:girl_mad:

5. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Ой, а мені в братчики до Даринки так і проситься Лаврик (Лаврін). То під враженнями від прочитаної в дитинстві повісті про діток, які шукали тата на фронті :sad: До речі, дуже мені це ім"я подобається, на відміну від Лаврентія (знову ж таки, асоціації).

6. uliana

uliana Well-Known Member

а ми досі не вибрали ім"я( дуже хотіла Дарій, але дивлюсь на малечу і бачу, що не пасує йому це ім"я..чоловік пропонує Тимофій або Влад, ну ще Марк погоджує...а я в роздумах...

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Мені дуже подобається це ім"я. Якби всеж народився хлопчик, то напевно запропонувалаб чоловікові так назвати. Я йому вже про це казала, сприйняв неоднозначно, але і не відговорював.
    Подивимся.

8. Plenilunio

Plenilunio Well-Known Member

Скажу по секрету ;) Владів зараз багацько ))) я коли вибирала і думала, то зустрічала 1-2 і то дорослих. А тепер дуже багато бачу маленьких Владиславів :)
    Тимофій мені завжди асоціюватиметься з нашим колишнім котиком :sad:
    Марків багато хіба на ДП (ну та, всі ж мами в одному крузі спілкуються)
    Але обирайте самі, дивітся по дитині :)

9. uliana

uliana Well-Known Member

я тільки цей варіант і розглядала, але мені якось Дарій пасує для світленького сонячного хлопчика, а в нас смуглявий і вроді чорненький малюк)
    схиляюсь більше до Марк, але капля сумніву є)

10. Plenilunio

У нас було. Особливо коли на початках всі домашні не могли толком вимовити "Владік", губилась буква "л" і виходило "Вадік" (яке під час вагітності було одним з варіантів, але я без жалю його відкинула). Але з кожним днем все більше переконуюсь що вибір був правильним. Сумнів тільки через велику популярність тепер цього ім'я.

11. Fleshka

В нас для доці ім"я готове ще з довагітних часів. От тільки думаю - як народиться а воно їй не пасуватиме? Хм...
    Ромчик коли народився, то ім"я до нього аж прилипло, інше не пасувало і не уявлялось. Цікаво, як зараз буде.

12. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Якщо у нас був би хлопчик, назвала б тільки так, таке воно мені рідне і милозвучне.
    Щодо нашого імені, то вже з місяців 2 маємо обране, але як буде після пологів побачимо.

13. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

на мою скромну думку, імена дітей в сім"ї мають звучати гармонійно..ну, наприклад, не Іванко та Афродіта чи Орися та Домінік..
    у вас доця-Єва..інтернаціональне ім"я..тому раджу і хлопчикові таке ж обрати...

п.с. я,наприклад, так і підбирала для Марчика...щоб пасувало до Любчика))))
    у вашому варіанті воно може звучати як Даринка:girl_smile:

14. Plenilunio

І я так жартую ))) як подумаю скільки імен гарних, то точно стільки б не народила :)
    Особливо дівчачих. Фаворитами є Майя (то ще з довагітних часів), Лада, Лана, Тереза, Таїсія, Кіра, Злата, Квітка (Квітослава).... І ще багато можна знайти якщо про то думати ))))

15. Colombina1982

Так-так, мені теж подобається.. От тільки обидві Терези, яких я знала, мали непросту, а одна навіть трагічну долю. Сподіваюся, то не у всіх Терез так.

16. Heureuse

Heureuse вірю...

ггг прочитала про Матвія-Матіка і ржу, бо наш Матвій в мене Матусік, Матуся, Масік, Мася, Масюн, Масюндрик, Масюха і ще багато кумедного))) але офіційно він Матвійчик і ніяк інакше :)
    і до речі, чим старший він стає, тим більше розумію, що йому це ім'я ідеально підходить. ніякий не Даміан, Домінік, Даніель, як я хотіла раніше, а саме Матвійчик- такий світлий, ніжний, солодкий хлопчик, моя запашна, духмяна, пухкенька булочка...:girl_in_love: ніяке більше ім'я не є мені таким теплим для душі :)

17. KrystynaM

KrystynaM Well-Known Member

може Юля?
    моя Мармулядка говорить, що в неї убде сестричка Соломійка:))

18. Colombina1982

Щодо Соломійки - ніби розумію, що гарно, але "не моє". Юля - дуже поширене.. От ще подобається Ангелінка - і гарне, і не надто популярне..

19. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не тільки, мені здається то ще від регіону залежить, багато імен є дуже західноукраїнськими, якщо так можна сказати, та навіть "львівськими" гг

а на мою скромну думку в кожного своє поняття "звучать гармонійно":girl_haha:
    а я хочу ще одного хлопчика:girl_yes: тааааааке ім"я мені сьогодні "прийшло":girl_in_love::girl_in_love: :girl_in_love: і чоловіку сподобалось, а для дівчинки в нас є подвійне ім"я вже давно, подвійне бо два подобаються, а от про двох дівчаток ми не домовлялись:girl_haha:

20. Fleshka