Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) ага природньо, що звикається, і іншого потім навіть уявити не можеш я навіть ім"я Андрій дуже полюбила є імена які дуже подобаються, а потім "розподобаються", але частіше в мене навпаки, саме через звикання і вже асоціацію з конкретною людиною на форумі є Квіточка і Квітуся і ще...для кого це справжнє ім"я я не знаю а за себе вам скажу по секрету, а в цій темі мабуть напишу вже ретій раз ггг що великі літери в kvVItKA не спроста, якщо їх прочитати то і буде ім"я а сам нік нічого спільного з квітка як рослина не має
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) чоловік дуже хотів Адама, перші місяці так животик називав, але цього разу не судьба при чому мені теж це імя подобається з наголосом і на перший і на другий склад.
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) ага, тепле-тепле ім'я, правда? Адам мені теж дуже подобається. вже відклала собі на майбутнє, якщо з Євою не пощастить
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) в мене в селі дуже популярне це ім"я, то повне звучить як Даниїла. а мені дуже подобається варіант Даніелла
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Мені зараз Ліза теж дуже подобається, а коли народила Яну, то навіть мови не могло бути про таке ім'я, і взагалі, мені зараз багато подобається таких імен, про які ко лись навіть подумати не могла... Моя знайома назвала донечку Дана, а записала саме як Даниїла.
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) те саме вчора сталось і зі мною..а таке гарне імя... маю ще час подумати...
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Ой, щодо Дем"яна, то можете закидати мене тапками, але в мене конкретні асоціації з Дем"єном з фільму жахів, здається "Омен", ще книжку таку колись читала. Холодне воно мені і відсторонене таке. Але це суб"єктивні відчуття, не хочу нікого образити..
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) дуже гарне за звучанням, але холодне і відштовхуюче для мене за енергетикою. не хотіла такого для своєї дитини, хоча був час, що всерйоз його розглядали (я власне про форму Даміан)
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Бо так і є, особливо враховуючи, що дитина дуже позапланова і неочікувана (для мене то точно) Хрестити хочемо однозначно Богданою (даніела то для мене занадто по-англійськи), а от записувати, то не дуже хочеться, щоб англійці сильно перекручували, тому ще роздумуєм.
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) мені зараз до вподоби ім’я Міля,не МілА почула на вулиці. Напевно, повне - Емілія.
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) гарне імя нас теж не розуміли свого часу ану мені підкинь ідею)
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Я тобі сайт підкину Авось щось в око впаде. http://kurufin.ru
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Напевне, повне ім'я Емілія. Моя донечку так звати, то ми її кличемо Міля, Мілічка, Мілюся.
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) Аналогічно ще рік тому навіть припустити не могла, що назву синочка Арсенієм Всі мене 'бакланили', одні казали, що назву дитину як супермаркет, інші зразу кидали асоціацію Яценюк (і зараз таке закидують ), а дехто взагалі казав, що даю дитині якесь армянське ім'я Але нам з чоловіком по барабану на ті всі їхні закиди , маємо свого маленького Арсенчика, Арсюшу, або як чоловік гордо каже Арсенія Юрійовича Як Бог колись дасть доню, то дуже побобається ім'я Еля, скорочено від Еліна
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) правда ,вже далеко не хлопчик ))) - у мене дід Адам, а як гарно звучить у тата Петро Адамович
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) У мене сестричку звати Елла, то ми її кличемо Еллочка, Елуся. У мами в групу в садку ходила дівчинка Еллочка, то мама її дуже любила і доцю так назвала. Доречі я лише двох дівчат чула з таким іменем. А ще мені дуже подобається ім"я Валерія.
Відповідь: Вибираємо ім'я для дитинки (2) зі мною колись працювала Елеонора, то всі її називали, і сама вона представлялася як Еля.